- 1 Ağustos 2014
- 62.928
- 73.197
- 4.218
En doğrusu
Necati felan da yardımcı olsun işte
Necati felan da yardımcı olsun işte
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen varsin ben varim biz varizKulüp resmen sahipsiz.
Başkan yok, teknik direktör yok, transfer yok.Sen varsin ben varim biz variz
6 tane baskan adayi var Fatih Terim var transfer calismalarina yakinda hiz verilir musterih olalimBaşkan yok, teknik direktör yok, transfer yok.
Hiçbir şey yok.
Selçuk 15 inde çalışmalara başlıyor. Nerede teknik direktör?6 tane baskan adayi var Fatih Terim var transfer calismalarina yakinda hiz verilir musterih olalim
tamam teknik direktör ve transfer yok ama ali koç görevinin başında. seçim formalite sayılır.Başkan yok, teknik direktör yok, transfer yok.
Hiçbir şey yok.
Bodrumda transfer calismalariyla ilgileniyorSelçuk 15 inde çalışmalara başlıyor. Nerede teknik direktör?
Kurduğun uzunca cümlenin bizatihi kendisini tariflediğini çoğumuz anlıyoruz da 'acemi' ler yanılgıya düşmesin istedim reis...Laktat testinin ve idmanların ardından yanına iki adımı zor atabilen, koşamayan maçta sadece idare eden, sahada yogacıdan hallice duran, kornerleri ön direğe kesen, yan pas geri pasçı tempoyu magmaya çeken, en büyük hobisi mum üfletmek olan, kontratına güvenen ne kadar futbolcu görünümlü tükenik varsa hepsini fizana kadar kovala kaptan sana güveniyoruz!!