Selçuk İnan: "Arena’ya çıkmaya utanıyorum"

Arif Erdem:''Sen yüreğini koyup savaşıyorsan Galatasaray taraftarı seni yuhalamaz''

Bu ne duygusallik arkadas. Aglamayla olmaz bu isler.
Hocada BI ZAHMET en azindan 1-2 mac yedek biraksin yahu. Yeter artik, kendisinin de hevesi kalmamis, sürekli oynatmak neyin nesidir ya. Cokmu zor

Dur bakalim daha nasil utanacaksin.

Selçuk bu sene gerçekten çok kötü başladı. Bu doğru ama hangi oyuncumuz iyi, bir de ona bakmamız lazım. Topu ayağına alan futbolcu hayatında ilk kez futbol topu görmüş gibi hareket ediyor. Takımda hiç bir organizasyon yok. Takım koşmuyor da diyemeyiz çünkü geçtiğimiz senelerden 5-6 km. daha iyiyiz bu konuda.

Selçuk ve diğer futbolcular eleştirilebilir bu çok normal ama maç bitmeden yuhalamak akla mantığa her şeyden önce Galatasaraylılığa aykırı. Bu taraftar son dakikada çevrilmiş ne maçlar gördü.

Ayrıca şunu da belirteyim . Herkesin hemfikir olduğu en iyi futbolumuzu oynadığımız 11-12 sezonu dahil ben Selçuk'un iyi başladığı bir sezon hatırlamıyorum. O sezon bile homurtular vardı. Açın forumlara ilk maçların konularına bakın. Bu adam sonradan açılıyor. Oynadıkça form tutuyor. İlk maçlardan hemen sonra üstüne bu kadar gidilmesi doğru değil...

Son düzenleme:
Yalan haber büyük ihtimal...Medya çok kolay galeyana geleceğini biliyorlar taraftarın ve başarmış görünüyorlar...Nitekim şu an kim kötü ise onun üzerine bu tip haberler servis ediliyor...Çünkü herkes öfkeli ve bu öfkeyi daha da derinleştirmenin yollarından biri, yangına benzin dökmek.

Örneğin; Prandelli'ye ağır eleştiriler var ve hemen medya yalan veyahut değiştirilmiş bir haber servis ediyor ki taraftar daha da bölünsün,Galatasaray daha da karışsın : "Chedjou'dan Prandelli'ye sert eleştiri"...

Eleştirin de bunların oyununa gelmeyin. Galatasaray'a yönetim,teknik heyet ve futbolcu bazında ciddi saldırı var.Bunların bizim iyiliğimizi istemeyeceği de meçhulken,biz kendi eleştirilerimizi, kararlarımızı ; kendi algılarımız ve donelerimizle yapmalıyız.Her ne kadar Selçuk,Burak veya Prandelli'den memnun olmasak da bu şike medyasının gazıyla hareket etmek sorunu daha da büyütür.

ulan iyi oyna sen bizi utandır yerin dibine sok be selçuk..
dediğim ifade edildi.

Selçuk bu sene gerçekten çok kötü başladı. Bu doğru ama hangi oyuncumuz iyi, bir de ona bakmamız lazım. Topu ayağına alan futbolcu hayatında ilk kez futbol topu görmüş gibi hareket ediyor. Takımda hiç bir organizasyon yok. Takım koşmuyor da diyemeyiz çünkü geçtiğimiz senelerden 5-6 km. daha iyiyiz bu konuda.

Selçuk ve diğer futbolcular eleştirilebilir bu çok normal ama maç bitmeden yuhalamak akla mantığa her şeyden önce Galatasaraylılığa aykırı. Bu taraftar son dakikada çevrilmiş ne maçlar gördü.

Ayrıca şunu da belirteyim . Herkesin hemfikir olduğu en iyi futbolumuzu oynadığımız 11-12 sezonu dahil ben Selçuk'un iyi başladığı bir sezon hatırlamıyorum. O sezon bile homurtular vardı. Açın forumlara ilk maçların konularına bakın. Bu adam sonradan açılıyor. Oynadıkça form tutuyor. İlk maçlardan hemen sonra üstüne bu kadar gidilmesi doğru değil...
Evet selcuk gec form tutuyor da gecen sene son hafta form tuttugu gercegi var. Bunun bilgileri bilincindeyse tatil yapmasin kabul ederse. Taraftarin bekleme yada tahammul etme gibi bir olayi olmamali.

Sonucta bir adam 50.maca dogru form tutuyorsa bu onun yil boyunca calismadigi/sallamadigi anlamina gelir.
Galatasaray basariya endeksli bir spor kulubu. Fitness club degil. Normal calismasi yetmedigi ortada 3 kat fazla calismali ama calisir mi calismaz biraz tembel bir oyuncu olrugu gercegi var.

Birde eskiden gec form tutuyordu ama oyun sıkıştığında frikik atiyordu. Skora duran toplarda etki ediyordu. Sahada hala o yeni selcuk olsun. Yanindaki adama pas veremesin. Yanindan gecen adama baksin.

Mac boyunca 10tane duran top organizasyonunu yarimini skora cevirtsin bu takima yeter.(2 macta bir tane iste) yine kimse bisey demez ama. Selcuk cok uzun bir sureden beri topu kaldiramiyor gucu yok.

İmza istedinde sana "peh" yapti gibi bi izlenim aldim senden. 2 senedir yoklari oynayan bir selcuk var ve her iki lafindan biri sneijder olmus.

Ulan bavulla para kazanıyorsun , çıkma sana ihtiyacımız yok , semih bile senden daha çok topu ileriye taşıyor.

Yahu futbolda ülke olarak çok geriyiz ama spor basınında kesinlikle çok ilerideyiz

Baksana muhabir resmen telepatik güçleri ile haber yazıyor

Biraz mücadele göstersen alkışı da alacaksın kaptan.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selçuk 2 senedir sahada yoksun bu taraftar seni şikecilerin maçta formanı atman dışında ilk defa anderlech maçında ıslıkladı aldığın paranın hakkını ver

Geri
Üst Alt