Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 42.146
- 24.859
- 3.198
Arif Erdem:''Sen yüreğini koyup savaşıyorsan Galatasaray taraftarı seni yuhalamaz''
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eee sonuç ?Sneijder - Fener'e güldü geçti - Galatasaray'a imzayı çaktı - YouTube
Soruyu soran muhabir (Engin sisman temsili)
Evet selcuk gec form tutuyor da gecen sene son hafta form tuttugu gercegi var. Bunun bilgileri bilincindeyse tatil yapmasin kabul ederse. Taraftarin bekleme yada tahammul etme gibi bir olayi olmamali.Selçuk bu sene gerçekten çok kötü başladı. Bu doğru ama hangi oyuncumuz iyi, bir de ona bakmamız lazım. Topu ayağına alan futbolcu hayatında ilk kez futbol topu görmüş gibi hareket ediyor. Takımda hiç bir organizasyon yok. Takım koşmuyor da diyemeyiz çünkü geçtiğimiz senelerden 5-6 km. daha iyiyiz bu konuda.
Selçuk ve diğer futbolcular eleştirilebilir bu çok normal ama maç bitmeden yuhalamak akla mantığa her şeyden önce Galatasaraylılığa aykırı. Bu taraftar son dakikada çevrilmiş ne maçlar gördü.
Ayrıca şunu da belirteyim . Herkesin hemfikir olduğu en iyi futbolumuzu oynadığımız 11-12 sezonu dahil ben Selçuk'un iyi başladığı bir sezon hatırlamıyorum. O sezon bile homurtular vardı. Açın forumlara ilk maçların konularına bakın. Bu adam sonradan açılıyor. Oynadıkça form tutuyor. İlk maçlardan hemen sonra üstüne bu kadar gidilmesi doğru değil...
Biz niye utanalım renklidash,yerli ts mafyasını çarmıha germek lazım geç olmadanulan iyi oyna sen bizi utandır yerin dibine sok be selçuk..
dediğim ifade edildi.
Selçuk u savunan yok.. Lakin 1.5 Senedir Sneijder ne oynamış onu soran da yok...İmza istedinde sana "peh" yapti gibi bi izlenim aldim senden. 2 senedir yoklari oynayan bir selcuk var ve her iki lafindan biri sneijder olmus.