Selçuk İnan: "Arena’ya çıkmaya utanıyorum"

Habib Aslan

10 Numara!
Kendisini iyi hissetmeyen Selçuk’un dostlarıyla gerçekleştirdiği sohbette, “Bir insanın kendini evinde huzursuz hissetmesi kadar kötü bir şey olamaz. Ben mabedimize çıkmaktan endişe ediyorum. Çünkü ilk pas hatasında ya da oyun icabı yapılan geri veya yan pasta tribünün bir bölümünde homurdanmalar başlıyor. Bu bizleri geriyor ve sadece ıslıklanan futbolcu değil, diğerleri de olumsuz etkileniyor. Şimdi ben Sivasspor maçına nasıl çıkacağımı düşünüyorum. Oysa bizler daha önce birçok şeyi başardık. Yine başarabiliriz. Önümüzde çok önemli bir sezon ve Şampiyonlar Ligi maratonu var. Bu noktada her zaman bizler özeleştiri yaparız ama taraftarımız da bizim yanımızda olsun” ifadelerini kullandığı bildirildi.

Sarı-kırmızılı takımda, Türk Telekom Arena’da geçen hafta oynanan Anderlecht maçında ıslıklanan diğer isimler ise Burak Yılmaz ve Veysel Sarı’ydı. Tribün protestosundan rahatsız olan sarı-kırmızılı ekipteki diğer oyuncular da ıslıklanan arkadaşlarına destek vermişlerdi.

Çıkma o zaman evde otur. Önce futbolundan utan, sonra da seni oynatan hoca utansın. Bu nedir yahu insanda biraz gurur olur. Beyefendi hem kendine yakıştırıyor berbat oyununu, hem de taraftara atıyor topu.

Oyun icabi geri pas mi .s la surekli oyun oyle gerektiriyor demekki

cingıl bels

arsızlığın bu kadarı bu işler bu noktaya neden geldi diye otur bir özeleştiri yap bakalım biraz onur olsa prandelliye dersin sen göremiyorsun ama benden bir cacık olmaz ben az tribünde oturayımmı furkana umut'a şans ver diye

Gördüğüm en sallamasyon haberlerden bir tanesi. Millette inanmak istediğine inanıp anında eleştirelere başlıyor. Selçuk için değilde Sneijder için yapılsa aynı tepkiler gelir miydi merak ediyorum yoksa herkes yalan haber yazar geçer miydi.

Gördüğüm en sallamasyon haberlerden bir tanesi. Millette inanmak istediğine inanıp anında eleştirelere başlıyor. Selçuk için değilde Sneijder için yapılsa aynı tepkiler gelir miydi merak ediyorum yoksa herkes yalan haber yazar geçer miydi.
Sneijder e gelmez çünkü O mükemmel oynuyor etrafındakiler hepsi leş topçu hatta her mac bizi ipten alıyor dahası O gol atınca biz kaybetmiyoruz. O yuzden Ona laf soylenemez O bizim vazgecilmezimiz.

Yakın arkadaş ortamında konuşulanlardan da devamlı Nevzat Dindar'ın haberi oluyor, herif sanki ajan.

Gidisat hic iyi degil...

sorun yalniz selcuk ve burak degil, asil sorun teknik direktör.

Ulan biz seni diğer takımın taraftarı gördüğünde utancımızdan yerin dibine giriyoruz. Sen daha yeni mi . Anca konuş . Çık ta işiini yap artık.

Sneijder e gelmez çünkü O mükemmel oynuyor etrafındakiler hepsi leş topçu hatta her mac bizi ipten alıyor dahası O gol atınca biz kaybetmiyoruz. O yuzden Ona laf soylenemez O bizim vazgecilmezimiz.

Sneijder aşığı olarak bunları yazdım, şuan mükemmel oynamasada benimde vazgeçilmezim fakat bahsettiğim konu çok farklıydı her neyse.

böyle adamlari kaptan ettik iste... sifir mücadele, hirs filan yok, kendini gelistirme yok... ama viralamak var, yuh nasil olur da bizim taraftar onu isliklar...

sezon öncesi bu adam aglar dedim diye bana sallayanlar simdi selcuk düsmani olmus :asd:

2 senedir rezil oynuyoursun utanmıyorsun,arneya cıkmaya utanıyomus

utanmıyor korkuyor,rezil herifler

Yalan haberdir.sırayla her oyuncumuz için bir yalan haber çıkarıyorlar.o kadar da değil.

Ve amaçlarına ulaşmış görünüyorlar. Taraftarı galeyana getirdiler.her lafa inanır olduk.

Bu haber yalan olabilir ama asıl mesele yerli oyucuların sıkıştıklarında sürekli medyadaki kankilerini kullanıp bu işten sıyrılmaya çalışmaları..

Selçuk ilk şampiyonluktan sonra gelen sezona çok kötü başlamıştı medyada '' melo sezon başı kampı geçirmedi onun açıklarını kapatıyor ondan kötü gözüküyor''haberleri pompolandı.Hatta bir de bu arada ''abdullah avcı milli takıma almadı ondan kötü oynuyor'' da araya sıkıştırıldı.

Sonra 2.yarı melo baya toparladı kendini bu sefer selçuk yine kötü tabii hemen ''sniejder geldi ondan kötü selçuk'' mazeretei üretildi.Bunun yanında ''sneijder ve drogba frikiklerini elinden aldı,ondan kötü oynuyor'' mazereti de yanına eklendi.Dünyanın en saçma mazeretlerinden biri.

Geçen sene de ''mancini selçuku yanlış yerde oynatıyor ondan kötü oynuyor'' dendi.Bunların yanında şu an aklıma gelmeyen 50 çeşit neden sayıldı selçukun kötü oynamasıyla ilgili ama medyadaki kankileri bir kere bile selçukta aramadı sorunu.Şimdi de eleştirilecek adam kalmadı taraftar yüzünden oynayamıyor oldu.

Burak için daha da beter.Selçuk yine arada eleştiri alıyor ama burak hemen hemen hiç eleştirilmiyor.

Çok gol kaçırması çok pozisyona giriyor ile

çok ofsaytta kalması bir de atana bakmak lazım,takım çok ağır ondan ofsaytta kalıyor ile

Yanındakine pas atmaktan aciz olması ,yanlış yerde oynatılıyor ile hep savunuldu.

Diğer tüm saçmalıkları yüreğiyle oynuyor,çok istekli argümanlarıyla hep savunuldu hep savunuldu medyadaki kankileri sayesinde.Taraftarın aklına hep bunlar pompalandı.Şimdi suçlayacak adam kalmayınca suçlu taraftar oldu.

Sabri kadro dışında kaldığında da aynı şey oldu.Sanki messi kadro dışı kalmış havası yaratıldı.Ondan 5 kat daha iyi ve aynı mevkii oyuncusu eboue gündeme bile gelmedi.Medyada kankisi yok ne yapsın...Son olarak yemek verilmiyordu biliyorsunuz sabriye...

Medyada bu kulübü en çok eleştirenler eski yerli futbolcuları,eski yerli antrenörleri.Eski yabancı hocalar ve yabancı futbolcular iyi konuşuyorlar hep galatasarayla ilgiliEmin olun bugün oynayan futbolcular da yorumcu olduklarında aynısı olacak.Yahu arkadaş bu kulüp size ne yaptı...Bu yeteneksizlikle altınızda ferrariyle dolaşıyor,en lüks yerlere gidiyorsunuz azcık şükredin...Şu kulübün kıymetini bilin.

Geri
Üst Alt