Selçuk İnan: "Arena’ya çıkmaya utanıyorum"

Selçuk bu sene gerçekten çok kötü başladı. Bu doğru ama hangi oyuncumuz iyi, bir de ona bakmamız lazım. Topu ayağına alan futbolcu hayatında ilk kez futbol topu görmüş gibi hareket ediyor. Takımda hiç bir organizasyon yok. Takım koşmuyor da diyemeyiz çünkü geçtiğimiz senelerden 5-6 km. daha iyiyiz bu konuda.

Selçuk ve diğer futbolcular eleştirilebilir bu çok normal ama maç bitmeden yuhalamak akla mantığa her şeyden önce Galatasaraylılığa aykırı. Bu taraftar son dakikada çevrilmiş ne maçlar gördü.

Ayrıca şunu da belirteyim . Herkesin hemfikir olduğu en iyi futbolumuzu oynadığımız 11-12 sezonu dahil ben Selçuk'un iyi başladığı bir sezon hatırlamıyorum. O sezon bile homurtular vardı. Açın forumlara ilk maçların konularına bakın. Bu adam sonradan açılıyor. Oynadıkça form tutuyor. İlk maçlardan hemen sonra üstüne bu kadar gidilmesi doğru değil...

Cok kosmayi yanlis anlamis bizimkiler. Gereksiz yerde cok kosmanin bir getirisi olmaz. Mesela topu kaptirinca pres yapmayip geri cekildigimiz icin, sonra topu kapinca ataga ciktigimiz icin durmadan ileri geri yapip duruyoruz. Halbuki oyunu rakip yari sahaya baskili sekilde yiksak, ceza alanini doldursak, sagli sollu etkili ortalar gelebilse golleri de bulacagiz. Ama bizim takimda baski kurma anlayisi yok bu Italyanlar yuzunden.

Tekrar cok kosmaya gelirsek, sen bos yere kosarsan ise yaramaz. Topu al ver yapacaksin, bos yerlere kosacaksin, alan acacaksin, verkac yapacaksin, efektif kosular yapacaksin. Oyle yaparak cok kosarsak o zaman amenna derim.

Utaniyorsan çikma, adam olmadigini göster herkese.
Korkak oyuncularin kulübü degil Galatasaray

Bu herif değer olarak kat be kar yukarda olduğu gökhan zanın ,emre aşık'ın , tolunay kafkasın tırnağı bile olamaz.
galatasaraylı olmak için yürekli olacaksın

Geri
Üst Alt