Haber Selçuk İnan: "Galatasaray maçından puan ya da puanlarla ayrılmak istiyoruz"

Melih Akan

Berlin Panteri
Selçuk İnan: "Galatasaray maçı hayatımda her zaman özel, duygusal maçlardan biri oldu. Çok önemli ve güzel yıllarım orada geçti. Benim için yine duygusal bir maç olacak. Çıkıp mücadelemizi vereceğiz. İnşallah puan veya puanlarla döneriz."

Hem hemşerim hem Kaptan'ım seviyom ben kendisini..
1885.webp

Yavşak fenerli seni bize oynadığının çeyreğini bile oynamıyorsun fenere

10 yıl GS de oynayıp,sayisiz kupa kaldırıp üstüne bi de kaptanlik yapip ifb li lescuk diye anilmak nasil bisey anlatsana s..uk efendi

Madem özel bağ var Fenere gider misiniz diye sorduklarında neden Ben Galatasarayliyim Feneri neyliyeyim diyemedin çünkü sen Fenerlisin ve bizimle özel bir bağın yok. Formayı çıkarttığın gün bitti o iş.
Ailecek fenerli değiller mi zaten?
Ama profesyonel hayatında bunla ilgili bir çıkarım hiç yapmadı yani o açıdan üzerine gitmenin manası yok

Selçuk o formayı atma döneminden sonra ve teknik direktörlük hayatında bize karşı hep bir kriz besliyor emoji çizdi ama adamın mizacı da böyle olabilir

yer yüzünde Kerem itinden daha sinsi bir herif varsa aha oda budur

Her sene ayni cumleyi ediyor totem gibi.

Gecen sene iki macta cok kotuydu. Dersini vermemiz lazim

Al al da Selcuk kardes fb den bjk den de al diyelim ki adam isini yapiyor.Senin icin ozel anlam ifade ettigini dusunmuyorum etmis olsaydi Galatasaraya kufur edildiginde daha saygili davranirdin.O yuzden rol yapmaya gerek yok sen artik bizim icin siradan birisin.Sonucunda gecen sene 4 puan aldin bakalim bu sene ne olacak gorecez.

Gecen sene verdigi demeclerin aynısı

Geri
Üst Alt