Haber Selçuk İnan: "Galatasaray maçından puan ya da puanlarla ayrılmak istiyoruz"

ne itici adam oldun sen yaa. kes senini isine bak

Sinirlenecek bir şey yok. Adam işini yapıyor. İşi rakiplerinden puan ya da puanlar almak. Sadece aynı motivasyonu tüm rakiplerine karşı bekliyoruz Selçuk İnan.

Sen Kocaeli gibi takımı geçen sene içeride dışarıda darma duman edemiyorsan kendine kızacaksın öncelikle. Biz her 2 maçta Kocaelini yenseydik kimse Selçuk İnanı kale almayacaktı demek istediğim bu. Terimin dediği gibi yel kayadan toz alır.

Sen Kocaeli gibi takımı geçen sene içeride dışarıda darma duman edemiyorsan kendine kızacaksın öncelikle. Biz her 2 maçta Kocaelini yenseydik kimse Selçuk İnanı kale almayacaktı demek istediğim bu. Terimin dediği gibi yel kayadan toz alır.
Sahada olana bahanem yok. Fenerliler gibi bize niye yatmadın diyecek halim yok. Ben Kocaeli taraftarı Galatasaray'a küfrederken en ufak rahatsızlık hissetmeden tırıs tırıs gitmesine son derece kinliyim. İçerde dışarda yenmiş olsaydık da bu sebepten kinli olacaktım. Galatasaray'a kaptanlık yapmış insan bunu yapamaz. Yaparsa da Galatasaraylılık anlatamaz.

Sahada olana bahanem yok. Fenerliler gibi bize niye yatmadın diyecek halim yok. Ben Kocaeli taraftarı Galatasaray'a küfrederken en ufak rahatsızlık hissetmeden tırıs tırıs gitmesine son derece kinliyim. İçerde dışarda yenmiş olsaydık da bu sebepten kinli olacaktım. Galatasaray'a kaptanlık yapmış insan bunu yapamaz. Yaparsa da Galatasaraylılık anlatamaz.
Galatasaray kariyerini bitirdiği konusunda hem fikirim. Sadece kendine yaptı. Ben Selçuktan çok Kocaeline kinliyim. Onlara 7-8 atacağımız bir maç olmadan da bu öfkem geçmeyecek. O edilen küfürleri onların bir tarafına sokup susturamazsak bize de yazıklar olsun.

Geldi yine tipini sevdiğim.

Madem özel bağ var Fenere gider misiniz diye sorduklarında neden Ben Galatasarayliyim Feneri neyliyeyim diyemedin çünkü sen Fenerlisin ve bizimle özel bir bağın yok. Formayı çıkarttığın gün bitti o iş.
Formayı çıkardıktan sonra 6 sezon daha GS'de top oynadı Mehmet abi

Bu kadar nefret edilmesinin sebebi formasını çıkarması mı anlamak için soruyorum?

fenere 7 maçta da yenilmiş
bize 5 maçta 1 kazanmış 1 berabere 3 yenilmiş
bjkye 7 maçta 2 kazanmış 2 berabere 3 yenilmiş

Geçen seneki başlık sandım... Kocaeli nin çoğu fenerlidir... fenere yaymalarının bize kastırmalarının sebebi de bence bu... bu sene nasıllar bilmiyorum ama osi siz tribünlerin sürekli küfürü altında bu maçı oynamak benim sinir stres katsayımı arttıracak gibi...

Okan Buruk da bizi yarı finalde eledi. Başakşehir'le evimizde yendi şampiyon oldu.
Kadıköy'de kupa kaldırdığımız senenin mimarlarından biridir Selçuk (Xelçuk derdiniz ulan)
Gereksiz bir nefret var. Sevmezsiniz de bu nefret nedir ya böyle
Klasik gs taraftarı şımarıklığı

Galibiyet falan alinca , asagilara gomulmedigi icin siralamada, ustune osi sakatlik haberi gelince hemen toto kalkmis.

Hic sevmiyorum bu adami ya

Sabri Sarıoğluna yaptıklarını unutmadık. Rezil herif. Galatasaray'a hoca olacak seviyeye gelemeyeceğini bildiği için Fener'e yanlıyor.

Geri
Üst Alt