Onat Can Sağıroğlu
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 19.984
- 26.044
- 2.893
Sinsi herif. Yine CL dönüşü, önemli eksikler varken kabarmış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sinirlenecek bir şey yok. Adam işini yapıyor. İşi rakiplerinden puan ya da puanlar almak. Sadece aynı motivasyonu tüm rakiplerine karşı bekliyoruz Selçuk İnan.
Sahada olana bahanem yok. Fenerliler gibi bize niye yatmadın diyecek halim yok. Ben Kocaeli taraftarı Galatasaray'a küfrederken en ufak rahatsızlık hissetmeden tırıs tırıs gitmesine son derece kinliyim. İçerde dışarda yenmiş olsaydık da bu sebepten kinli olacaktım. Galatasaray'a kaptanlık yapmış insan bunu yapamaz. Yaparsa da Galatasaraylılık anlatamaz.Sen Kocaeli gibi takımı geçen sene içeride dışarıda darma duman edemiyorsan kendine kızacaksın öncelikle. Biz her 2 maçta Kocaelini yenseydik kimse Selçuk İnanı kale almayacaktı demek istediğim bu. Terimin dediği gibi yel kayadan toz alır.
Galatasaray kariyerini bitirdiği konusunda hem fikirim. Sadece kendine yaptı. Ben Selçuktan çok Kocaeline kinliyim. Onlara 7-8 atacağımız bir maç olmadan da bu öfkem geçmeyecek. O edilen küfürleri onların bir tarafına sokup susturamazsak bize de yazıklar olsun.Sahada olana bahanem yok. Fenerliler gibi bize niye yatmadın diyecek halim yok. Ben Kocaeli taraftarı Galatasaray'a küfrederken en ufak rahatsızlık hissetmeden tırıs tırıs gitmesine son derece kinliyim. İçerde dışarda yenmiş olsaydık da bu sebepten kinli olacaktım. Galatasaray'a kaptanlık yapmış insan bunu yapamaz. Yaparsa da Galatasaraylılık anlatamaz.
Formayı çıkardıktan sonra 6 sezon daha GS'de top oynadı Mehmet abiMadem özel bağ var Fenere gider misiniz diye sorduklarında neden Ben Galatasarayliyim Feneri neyliyeyim diyemedin çünkü sen Fenerlisin ve bizimle özel bir bağın yok. Formayı çıkarttığın gün bitti o iş.
O da bizim ayibimizFormayı çıkardıktan sonra 6 sezon daha GS'de top oynadı Mehmet abi