Haber Selçuk İnan: "Galatasaray maçından sonra yaşananlar için çok üzüldüm"

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
Selçuk İnan, ligin 29. haftasında Galatasaray ile yapacakları maçla ilgili şunları kaydetti:

"Galatasaray'ın güçlü yönlerini biliyoruz. Çalışacağız. Eğer doğru bir duruş ve agresif bir oyun ortaya koyarsak tabii ki puan ya da puanlar almak için çabalayacağız. Bunu hep beraber göreceğiz. Ama dediğim gibi biz hangi maça çıkarsak çıkalım rakip ayırt etmeksizin oyuna tutunmaya ve oyunumuzu oynamaya çalışıyoruz. Galatasaray maçı da o maçlardan bir tanesi. Aynı zamanda benim için duygusal bir maç olacak. Hayatımın büyük bir bölümünü orada geçirdim. Çok önemli başarılar kazandım. Kaptanlık yaptım, hocalık yaptım. Sağ olsunlar. Benim için ayrıca duygusal bir maç olacak. Onun için de orada olmak için sabırsızlanıyorum. Güzel bir maç olacak diye düşünüyorum."

Selçuk İnan: "Galatasaray maçından sonra yaşananlar için çok üzüldüm. Başkanımız yanlış anlaşıldığını açıkladı. Maçtan sonra küfürlü bir şarkı vardı. Taraftar liderimiz de habersizdi.

Böyle bir ortamda, hele ki Galatasaray’da hayatımın çok büyük bölümünü geçirmiş biri olarak, Galatasaray’a zarar verecek bir şeyin söz konusu olmayacağımı herkes bilir."

"Bruno Petkovic hafta içerisinde takımla çalışacak. Galatasaray karşısında iyi olması halinde aramızda olacak" dedi.

1775543589716.webp

Hocam içinden geçeceğiz şahsi algılama.

"Bruno Petkovic hafta içerisinde takımla çalışacak. Galatasaray karşısında iyi olması halinde aramızda olacak" dedi.

Yemezler o araya sıkıştırdığın minnoş sözleri. Gs'ye ağır küfürler edilirken tribünleri alkışlayan hain seni.

İlk maçtan sonra "Ne oldu Yaram" diye şarkı söyleyen it soylarıyla da bir hesabımız var.

Bu saatten sonra bunlara ve Trabzon'a uzun yıllar, yenilgiyi geçtim puan bile veren bir takım görmek istemiyorum.

Rakip olacaksan da yeneceksen de edebinle yeneceksin. Şerefsizlik yapmayacaksın.

Bunların kollarını bacaklarını kırmadan burdan gönderirsek bize yazıklar olsun.

Kocaeli posta koyuyor bize anasını satayım hayırdır lan.

Bu iti bağrına basacakmış gibi tribüne çağırıp tribünlere selam vermek için yaklaştığında da koro halinde küfür edip ağlatmak lazım.

hiç sevmem bu titreği ama galatasaray dışında bu ligin başka bir vitrin maçı yok. 3 sene bir ahmaklık etmezsek 4 sene üst üste şampiyon olan takıma karşı elbette rakipler bilenecek ayrı bir motivasyonla çıkacak.

Selçuk her türlü koyacağız duygusal bir paradoks yaşayacağım demiş.

ilk maçı unutmadık. bizi yenip efendi gibi tebrik edip sahayı terkeden her takıma saygı duyarım. ama kocaeli ilk maçta neler yaptı takım umarım hatırlıyordur.

6 dan aşağı atarsanız yazıklar olsun derim.

Bu herifle bir sezonda kac kes karsilasiyoruz?

Geri
Üst Alt