Haber Selçuk İnan: "Galatasaray maçından sonra yaşananlar için çok üzüldüm"

Sen git götünü rakibe daya belki faul alırsın karakter abidesi herif seni

s. it. Fenerine götünü verirken mutluydun.
Aşağılık yalaka.

Gel bize domal diyen yok da her Galatasaray maci oncesi baskalarina domaliyorsun sanki.

Sırf sana, başkanına ve Tayfur denen şeye sövmek için Pazar akşamı orada olacağım.

Selçuk İnan: "Galatasaray maçından sonra yaşananlar için çok üzüldüm. Başkanımız yanlış anlaşıldığını açıkladı. Maçtan sonra küfürlü bir şarkı vardı. Taraftar liderimiz de habersizdi.

Böyle bir ortamda, hele ki Galatasaray’da hayatımın çok büyük bölümünü geçirmiş biri olarak, Galatasaray’a zarar verecek bir şeyin söz konusu olmayacağımı herkes bilir."

Leş denince akla hemen onun adı gelir

LEŞÇUK LEŞÇUK LEŞÇUK

Gel gel selcuk gel. Formayi cikardigin günden beri sevmiyorum seni. Karakterin düsük profil

5 farkli kazaniriz. 5-0, 6-1, 7-2

bu herif o kadroyla galatasaray'dan 2 maçta puan alıyorsa kızana kadar seneye takıma getirelim. bu da futbolculuğundan kalan borcunu öder.

Kalan 6 haftada, 4 puan önde iken, üstelik en yakın rakibinle kendi sahanda maçın var iken Galatasaray adama şampiyonluk falan vermez.. Teknik heyet ne kadar yanlış yaparsa yapsın, futbolcular ne kadar kötü oynarsa oynasın Galatasaray'ın genleri buna izin vermez..

Şimdi gelelim asıl meseleye.. İçerde oynanması ihtimali çok yüksek olan 3 maç..

Kocaeli, Trabzonspor (kupa), Fenerbahçe..

Bu 3 maçta, futbolcular bu rakipleri paçavraya çevirmeli, taraftar Bayern, Tottenham, Liverpool maçlarındaki gibi stadı rakibe dar etmeli..

Şimdi hesap kapatma zamanı..

Yine de dikkatli ve temkinli olmak lazım, aşırı motivasyon da ters tepebilir. Aman dikkat!!

Geri
Üst Alt