- 15 Aralık 2011
- 18.564
- 7.323
- 1.513
Bu adama kızarsak eğer puan aldığı için, fenerlilerden farkımız kalmaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok daha iyi kadrolarla demek insafsızlık olur Gökhan abiselçuk da yerinde sayıp taktiksel olarak geri giderse ona da istifa deriz sarper abi. kendini pres hocası olarak tanıtıp 10 numarada trafik polisi oynatan 1 hocayı çok daha iyi kadrolarla tek rakipli ligi burun farkıyla kazandı diye sırtımızda taşıyacak halimiz yok elbette.
ki selçuk gelsin diye bişey de demedim, başımızdakinden çok hak ediyor dedim sadece.
selcuk nıye diger maclarda sıcıyor renktaş o halde
baştan kemik kadroyu çok daha iyi kurduk, son 1.5 senede de takıma avrupa'nın top 10 santraforundan birini ekledik sarper abi. daha iyi demek için yamal'ı mı getirmemiz gerekÇok daha iyi kadrolarla demek insafsızlık olur Gökhan abi
Fb kadrosu ile bizim aramızda Jesuslu sezon haricinde o kadar büyük bir fark yok bence
Bazı mevkilerde maçtan maça çok değişiyor özellikle kimin takımının daha iyi olduğu hususu
Daha iyiyiz ama uçurum denecek bir fark da yokbaştan kemik kadroyu çok daha iyi kurduk, son 1.5 senede de takıma avrupa'nın top 10 santraforundan birini ekledik sarper abi. daha iyi demek için yamal'ı mı getirmemiz gerek
daha iyi kadroya sahip olup şampiyonlk kaçırdığımız bir sürü sezonu ben hatırlamıyorum sarper abi, bilgilendirirsen sevinirim.Daha iyiyiz ama uçurum denecek bir fark da yok
Ki ligin en iyi kadrolarına sahip olup da şampiyon olamadığımız da birsürü sezon var yakın geçmişte
Her şampiyonluk değerlidir başarılarımızı TD eleştireceğiz diye itibarlaştırmaktan vazgeçelim Gökhan abi
2000-01daha iyi kadroya sahip olup şampiyonlk kaçırdığımız bir sürü sezonu ben hatırlamıyorum sarper abi, bilgilendirirsen sevinirim.
çalınan 2 şampiyonluk sezonunu geçiyorum ama barış-ayhan'ın sürüklediği, tek atımlık yıldız transferin 2. maçında futbol hayatının bittiği 2008-09'u yazman bi tı güldürdü sarper abi2000-01
2008-09
2013-14
2019-20
Şampiyon olan Bjk'de 35 yaşında Yusuf Şimşek Fb'de Josico falan oynuyordu Gökhan abi,rakiplere kıyasla dedim dikkat edersençalınan 2 şampiyonluk sezonunu geçiyorum ama barış-ayhan'ın sürüklediği, tek atımlık yıldız transferin 2. maçında futbol hayatının bittiği 2008-09'u yazman bi tı güldürdü sarper abi