Haber Selçuk İnan: "Galatasaray taraftarı bana nasıl davranırsa davransın, başımın üstünde yeri var"

selçuk da yerinde sayıp taktiksel olarak geri giderse ona da istifa deriz sarper abi. kendini pres hocası olarak tanıtıp 10 numarada trafik polisi oynatan 1 hocayı çok daha iyi kadrolarla tek rakipli ligi burun farkıyla kazandı diye sırtımızda taşıyacak halimiz yok elbette.

ki selçuk gelsin diye bişey de demedim, başımızdakinden çok hak ediyor dedim sadece.
Çok daha iyi kadrolarla demek insafsızlık olur Gökhan abi

Fb kadrosu ile bizim aramızda Jesuslu sezon haricinde o kadar büyük bir fark yok bence

Bazı mevkilerde maçtan maça çok değişiyor özellikle kimin takımının daha iyi olduğu hususu

Çok daha iyi kadrolarla demek insafsızlık olur Gökhan abi

Fb kadrosu ile bizim aramızda Jesuslu sezon haricinde o kadar büyük bir fark yok bence

Bazı mevkilerde maçtan maça çok değişiyor özellikle kimin takımının daha iyi olduğu hususu
baştan kemik kadroyu çok daha iyi kurduk, son 1.5 senede de takıma avrupa'nın top 10 santraforundan birini ekledik sarper abi. daha iyi demek için yamal'ı mı getirmemiz gerek

helal olsun sana Selçuk hoca bağırdın çağırdın bizi küçümsemeyin dedin puanı kaptın
Okan bey in senden öğrenecek çok şeyi var

Selçuk İnan: "Burası benim için çok önemli ve kıymetli bir yer. Hayatımın çok önemli anlarını burada yaşadım. Burada çok önemli başarılar yakaladım. Başarırken ben yine aynı Selçuk İnan oldum. Yine öyle olacağım. Ne olursa olsun haksızlığa gelmem. Kimsenin hakkını yemem. Kimseye saygısızlık yapmadım. Beni üzüyorsunuz ama yine doğru bildiğim yoldan gidiyorum. Ahlaklı olmak başka bir şey. Düz olmak başka bir şey. Galatasaray taraftarı bana nasıl davranırsa davransın, başımın üstünde yeri var. Ben Galatasaray taraftarını hep sevdim. Sevmeye ve onlara saygı duymaya devam edeceğim. Beni kötülüğe çekmeyin. Oralar benim alanım değil."

baştan kemik kadroyu çok daha iyi kurduk, son 1.5 senede de takıma avrupa'nın top 10 santraforundan birini ekledik sarper abi. daha iyi demek için yamal'ı mı getirmemiz gerek
Daha iyiyiz ama uçurum denecek bir fark da yok

Ki ligin en iyi kadrolarına sahip olup da şampiyon olamadığımız da birsürü sezon var yakın geçmişte

Her şampiyonluk değerlidir başarılarımızı TD eleştireceğiz diye itibarlaştırmaktan vazgeçelim Gökhan abi

Daha iyiyiz ama uçurum denecek bir fark da yok

Ki ligin en iyi kadrolarına sahip olup da şampiyon olamadığımız da birsürü sezon var yakın geçmişte

Her şampiyonluk değerlidir başarılarımızı TD eleştireceğiz diye itibarlaştırmaktan vazgeçelim Gökhan abi
daha iyi kadroya sahip olup şampiyonlk kaçırdığımız bir sürü sezonu ben hatırlamıyorum sarper abi, bilgilendirirsen sevinirim.

Kodumun sinsi ifblisi! 5 puanımızı gasp edip üstüne rakiplerimize de bir güzel domaldı.

çalınan 2 şampiyonluk sezonunu geçiyorum ama barış-ayhan'ın sürüklediği, tek atımlık yıldız transferin 2. maçında futbol hayatının bittiği 2008-09'u yazman bi tı güldürdü sarper abi
Şampiyon olan Bjk'de 35 yaşında Yusuf Şimşek Fb'de Josico falan oynuyordu Gökhan abi,rakiplere kıyasla dedim dikkat edersen

Adamlar Ekrem Dağ'la Toraman'la İnceman'la falan şampiyon oldu o sezon bildiğin

Bir tek Ernst ciddi fark yarattı ama genele baktığında bizim takım Bjk'den net daha iyiydi o sezon

Öyle boyle diyoruzda selcugun fenere gitme ihtimali 0 bile degil zamanında aziz çuvalla para verdiğinde giderdi gidecek olsa

Adamın hiç bir suçu yok. Fenere bjk ye karşıda aynı şekilde mücadele etti. Asensio nın mükemmel şutuyla kazandılar. Bugün biz sahada yürümemize rağmen 1-2 pozisyona girip puanı aldılar. Hatayı Kocaeli maçlarına hazırlanmayan Kocaeli yi kendine muhatap alıp ezeli rakipmiş gibi düşman ilan edene bulmak lazım.

Geri
Üst Alt