Haber Selçuk İnan: "Galatasaray taraftarı bana nasıl davranırsa davransın, başımın üstünde yeri var"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1776026078953.webp

Kocaelispor Teknik Direktörü Selçuk İnan, Galatasaray beraberliğinin ardından açıklamalarda bulundu.

Selçuk İnan: "Oyuna başlangıç planımız farklı, devamında ise farklıydı. Oyuncularımız bunu neredeyse eksiksiz şekilde yerine getirdi. Bu nedenle onları mücadelelerinden ötürü tebrik ediyorum.Böyle anlarda büyük maçları oynamak kolay değil. Sadece sahada kaldılar ve mücadele ettiler. İki takımı da gösterdikleri mücadeleden ötürü tebrik ediyorum. Oyuncularımı da aldıkları puandan dolayı kutluyorum."

Selçuk İnan: "Kafamda oyuna sokacağım oyuncular aşağı yukarı belliydi. Bruno Petković bunlardan biriydi. Fiziksel olarak ancak 20-25 dakika oynayabilirdi, oyun da bunu gerektiriyordu. Bu yüzden böyle bir değişiklik yaptık. Can girdi, katkı sağladı. Tayfur da öyle… Bu bir takım oyunu. Stratejiyi belirleyip sahaya çıkıyorsunuz. Bugün herkes görevini eksiksiz yerine getirdi. Bunun sonucunda da 1 puan aldık."

Selçuk İnan: "Burası benim için çok önemli ve kıymetli bir yer. Hayatımın çok önemli anlarını burada yaşadım. Burada çok önemli başarılar yakaladım. Başarırken ben yine aynı Selçuk İnan oldum. Yine öyle olacağım. Ne olursa olsun haksızlığa gelmem. Kimsenin hakkını yemem. Kimseye saygısızlık yapmadım. Beni üzüyorsunuz ama yine doğru bildiğim yoldan gidiyorum. Ahlaklı olmak başka bir şey. Düz olmak başka bir şey. Galatasaray taraftarı bana nasıl davranırsa davransın, başımın üstünde yeri var. Ben Galatasaray taraftarını hep sevdim. Sevmeye ve onlara saygı duymaya devam edeceğim. Beni kötülüğe çekmeyin. Oralar benim alanım değil."

Selçuk İnan: "Bundan sonra da bildiğim yoldan gideceğim. Galatasaray taraftarının, beni karşılamaması... Bana sevgi gösterisinde bulunmaması... Canları sağ olsun. İçlerinden nasıl geliyorsa öyle yapsınlar. Ben hayatım boyunca içimden geldiği gibi davrandım. Selçuk İnan bundan sonra da öyle olacak."

zamanında tembel tudor'a yerini, haddini bildiren çalışkan bir hoca vardı. bugün de selçuk o yönüyle tembel adamdan 2 maçta 4 puan aldı. ne kadar kızarsak kızalım, görevi bugün başımızdakinden fazla hak ettiğine şüphe yok.

Sunu anilarimizdan silebilsek keske. Vasifsiz.

zamanında tembel tudor'a yerini, haddini bildiren çalışkan bir hoca vardı. bugün de selçuk o yönüyle tembel adamdan 2 maçta 4 puan aldı. ne kadar kızarsak kızalım, görevi bugün başımızdakinden fazla hak ettiğine şüphe yok.
selcuk nıye diger maclarda sıcıyor renktaş o halde

biraz daha rencide et okan’ı

Hangi görev ya

yemin ediyorum iyice vasat sever oldu çıktı taraftar. Selçuk kim ya hocalığı oyunculuğundan kötü.

Suan duygusal bir aciklama yapiyor basin toplantisinda.

bok gibi kadro, yeni lige çıkan takımla mart'ta ligde kalmayı garantilemiş herif, ne yapacak şampiyon mu olacak
Gökhan abi Okan Anadolu'da her takımda iyi bir şeyler gösterdi hatta kupalar kazandı ama beğenmiyorsunuz,istifa diyorsunuz

Selçuk ne yaptı da istifa demeyesiniz bize geldiğinde

Ulan Okan ulan Okan şu sünepeye karşı iki maçta 5 puan kaybettin şaka gibi.

Gökhan abi Okan Anadolu'da her takımda iyi bir şeyler gösterdi hatta kupalar kazandı ama beğenmiyorsunuz,istifa diyorsunuz

Selçuk ne yaptı da istifa demeyesiniz bize geldiğinde
selçuk da yerinde sayıp taktiksel olarak geri giderse ona da istifa deriz sarper abi. kendini pres hocası olarak tanıtıp 10 numarada trafik polisi oynatan 1 hocayı çok daha iyi kadrolarla tek rakipli ligi burun farkıyla kazandı diye sırtımızda taşıyacak halimiz yok elbette.

ki selçuk gelsin diye bişey de demedim, başımızdakinden çok hak ediyor dedim sadece.

Geri
Üst Alt