Selçuk İnan Galatasaray'da

Cevap: # Selçuk İnan

Bu adam bana kalırsa avrupanın kalburüstü takımlarında rahatlıkla oynar , tabi barca real manu filan olmasada everton valencia sevilla tarzı takımlarda oynayabilecek kapasitede bana kalırsa Türkiyenin ardadan sonra en büyük yıldızı alınırsa büyük iş olmuş olur hatta bana kalırsa drobgadan çok daha faydalı bir transfer olur .

Bu adam bana kalırsa avrupanın kalburüstü takımlarında rahatlıkla oynar , tabi barca real manu filan olmasada everton valencia sevilla tarzı takımlarda oynayabilecek kapasitede bana kalırsa Türkiyenin ardadan sonra en büyük yıldızı alınırsa büyük iş olmuş olur hatta bana kalırsa drobgadan çok daha faydalı bir transfer olur .

evet.teklıf var hayırlısı artık ben gelecegıne ınanıyorm

selçuk inan dı sizde inanın

diyen olmadıysa ben demek istiyorum :o

gece gece bu kadar..

Benim bildigim kadariyla Selcuk Avrupa'ya gitme durumu olmazsa Fenerbahce ile sene ortasinda anlasti. Her ne olursa olsun biraz elin ayagin duzgunse, Turk pasaportun varsa, ve kontratin bitiyorsa feci mala vuruyorsun, ben onu anladim. Vallahi cocugum oldugunda daha pusetteyken vole mole calistiracagim, olacak is degil.

Benim bildigim kadariyla Selcuk Avrupa'ya gitme durumu olmazsa Fenerbahce ile sene ortasinda anlasti. Her ne olursa olsun biraz elin ayagin duzgunse, Turk pasaportun varsa, ve kontratin bitiyorsa feci mala vuruyorsun, ben onu anladim. Vallahi cocugum oldugunda daha pusetteyken vole mole calistiracagim, olacak is degil.

yanlıs bılıyorsun.selcuk galatasaraylıdır

Gökmen Özdemir

Twitter

Selçuk inan galatasaray'a imza atmadı! Olay bu kadar net.. Galatasaray istiyor doğru.. Ama görüşme, anlaşma yok..

Selçuk İnan'da kritik gün 23 Mayıs..

Herkesin bir fikri ve duyumu var. Bu ne ya.. :)

lafa bakin; galatasaray istiyor ama görüsme falan yok.ozaman nasil istiyor? bende sebnem schäferi istiyorum ama görüsme yok :)

takımda şöyle bir orta saha izlemeden ölürsem yanarım. sarpları barışları izlemekten miyop oldum :o

Türkiye'nin en iyi yerli box to box oyuncusu. tartışma götürmez.

Herzaman söylemişimdir Şu adamı alırsak dünyada bir tek ben kalana kadar herkesi keserim.

Selçuk Akarrrr

Gökmen Özdemir

Twitter

Selçuk inan galatasaray'a imza atmadı! Olay bu kadar net.. Galatasaray istiyor doğru.. Ama görüşme, anlaşma yok..

Selçuk İnan'da kritik gün 23 Mayıs..

Herkesin bir fikri ve duyumu var. Bu ne ya.. :)

Ünal Reis de hep 23 Mayis demiyor mu ?? :asd: 23 Mayis günü resmi aciklama gelir o zaman. :D

23'ünde 8475893598 kişi falan gelecek herhalde. :)

antudan..

Old Santi

Selçuk İnan 6S´de...

Başkalarının aldığı hiç bir futbolcuya‚ basketbolcuya üzülmem. Sadece kendileri kaybeder.

Biz her zaman en iyilerini alırız.

çok acıtmış çok :lol:

Bu kadar büyütmeyin Selçuk'u

Emre Çolak 1 sene içerisinde Selçuk, Jaja ve Collman'ın toplamından daha iyi oyuncu olur üzerine düşülürse.

Ama fiziği zayıf demi?

Barcelona izlerken kimse İniesta bu takımda oynayamaz fiziği zayıf demiyor?

Selçuk alınmasın demiyorum fakat elimizdeki değerlere sahip çıkalım diyorum. Onları görelim. Devre başından beri orta sahada oynatsak Emre'yi bu gün herkesin kurduğu kadroların içerisinde ismi geçiyor olurdu. Dahası en azından UEFA kupasına giderdik.

Ayrıca Selçuk iyi oyuncudur ama çok da iyi oyuncu değildir. Sadece Türk pasaportu taşıdığı için eşlenikleri arasında bulunmaz hint kumaşı muamelesi görmektedir.

Benzer paralara oynayabilecek çok daha iyi oyuncular vardır.

Geri
Üst Alt