Murat Kılıçoğlu
Aslan Üye
- 22 Kasım 2008
- 7.988
- 41
- 1.513
Cevap: # Selçuk İnan
evet
evet
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu adam bana kalırsa avrupanın kalburüstü takımlarında rahatlıkla oynar , tabi barca real manu filan olmasada everton valencia sevilla tarzı takımlarda oynayabilecek kapasitede bana kalırsa Türkiyenin ardadan sonra en büyük yıldızı alınırsa büyük iş olmuş olur hatta bana kalırsa drobgadan çok daha faydalı bir transfer olur .
Benim bildigim kadariyla Selcuk Avrupa'ya gitme durumu olmazsa Fenerbahce ile sene ortasinda anlasti. Her ne olursa olsun biraz elin ayagin duzgunse, Turk pasaportun varsa, ve kontratin bitiyorsa feci mala vuruyorsun, ben onu anladim. Vallahi cocugum oldugunda daha pusetteyken vole mole calistiracagim, olacak is degil.
Gökmen Özdemir
Selçuk inan galatasaray'a imza atmadı! Olay bu kadar net.. Galatasaray istiyor doğru.. Ama görüşme, anlaşma yok..
Selçuk İnan'da kritik gün 23 Mayıs..
Herkesin bir fikri ve duyumu var. Bu ne ya..![]()
lafa bakin; galatasaray istiyor ama görüsme falan yok.ozaman nasil istiyor? bende sebnem schäferi istiyorum ama görüsme yok![]()
takımda şöyle bir orta saha izlemeden ölürsem yanarım. sarpları barışları izlemekten miyop oldum![]()
Herzaman söylemişimdir Şu adamı alırsak dünyada bir tek ben kalana kadar herkesi keserim.
Selçuk Akarrrr
Selçuk alınsın bu Osmanı kesicem söz.
Gökmen Özdemir
Selçuk inan galatasaray'a imza atmadı! Olay bu kadar net.. Galatasaray istiyor doğru.. Ama görüşme, anlaşma yok..
Selçuk İnan'da kritik gün 23 Mayıs..
Herkesin bir fikri ve duyumu var. Bu ne ya..![]()
23 Mayis günü resmi aciklama gelir o zaman. Old Santi
Selçuk İnan 6S´de...
Başkalarının aldığı hiç bir futbolcuya‚ basketbolcuya üzülmem. Sadece kendileri kaybeder.
Biz her zaman en iyilerini alırız.
antudan..
çok acıtmış çok :lol: