Selçuk İnan Galatasaray'da

Cevap: Selçuk İnan Galatasaray'da

Dünyanın en iyi Türk oyuncusu olan Nuri Şahin bile yıllık o kadar para alamaz hiçbir yerde. Ama işte bizim yöneticilerimizin zihniyeti bu..

10 M Bonservis Yıllık 2.5 ki eğer iyi oynarsa yeni sözleşme yaptıracak 12,5 M Eder. 22.5 5 yıllık ücreti.

Mesuttan sayarsan 5 yıllık. 10+25= 35 M € eder. bonservissiz 18m çok normaldir ki Nurinin 2.5 m€ seçmesi Sadece Real Madrid olduğu içindir. Yoksa daha yüksek bir ücrete başka bir takıma giderdi.

Eğerki fener alsa 5m verse burada başkana bi sövmediğiniz kalırdı başa geçer geçmez.

Senelik 3.6M euro Selçuk için değer.. Oda arkadaşım da Beşiktaş'lı tartışıyoruz en son dedim ki Nihat'a 3.5M boşuna verirken sesiniz çıkmıyordu, sustu.. Parayı bu kadar abartmayın Selçuk için değer.. Hayırlı olsun, çok da yararlı olacağına eminim.. Başarılar yeni ASLAN Selçuk İnan'a..!!

Yok,muhasebeci misiniz,yok size ne , var ki veriyoruz....

Ne demek arkadaşım,eğer söyleninen rakamlar doğruysa ( 5 yıl-18 milyon Euro ) büyük kazık yedik.Selçuk iyi ama o para o adama fazla.

Selçuk un alacağı parayı dert edenler Galatasaray taraftarı değil provakatörlük yapanlardır....

Mevcut durumumuzda başkan bile transfer bütçesine ne gerekiyorsa o diyerek kapıyı açık bıraktı...

Ne oldu kuşlar acıttı mı ?

Başkan-Drogba

Dürüst-İnler

Tulun-Sinan Bolat

Albayrak-Ersan

Hasan-Selçuk

Terim-Batuhan karadeniz

Onu adam edecek biri

varsa o da benim demiş terim ve 5 senelik anlaşmışlar eskişehirle inş. dogrudur

Ben batuhan ı isterim kim ne derse desin....

Bu çocuk fatih terim in elinde güçlü bir silah olur

Çok pahalı!! artık selçuğun transferini karşlamak için daha az yemek yemem gerekiyor.

yıllardır orta sahamıza iki yönlü oynıyabilen ilk transfer neden aldığı paraya takıyosunuzki zaten başarılar geldiğinde bu paralar storelar,kombineler,sponsorlarla kat kat geri alıncak merak etmesin kimse drogba gelince verilcek parayı görüncede böyle mi diyeceksiniz nedir bu türk oyunculara fazla para verilmez anlayışı merak ediyorum adam iyise vereceksin tabi...

Yok ironi değil, siz bilmiyorsunuz, ben yemek yemeyerek Selçuğun parasını çıkartıyorum. Gri hücreleri çalıştırın biraz alala..

Alex:Türkiye ligindeki en iyi yerli oyuncu Selçuk İNAN !

Budur beeeeeee budurrrrrrrrrrr türkiyenin en iyi orta sahasını bonservis bedeli ödemeden alıyosanız hemde bu haldeyken bu adam has mı has GALATASARAYLIDIR ben en çook buna seviniyorum hoşgeldin ASLANIM benimm................

Yok ironi değil, siz bilmiyorsunuz, ben yemek yemeyerek Selçuğun parasını çıkartıyorum. Gri hücreleri çalıştırın biraz alala..

Başkanınız azizeye söyleyin ünal Başkanımızı kızdırmazsa yeni evli olduğu için onu alanyadaki otelinde misafir etmek istiyormuş BELEŞE...

bamı kesmesi zor ama bam 3 lüsüne iyi bir alternatif olur :D

allahım sana binlerce kere şükürler olsun kuşlar azizeniz işsiz kalırsa bizim başkan sizin başkana iş verir merak etmeyin !!!!!!!!!!!

Geri
Üst Alt