Selçuk İnan Galatasaray'da

Cevap: Selçuk İnan Galatasaray'da

Yasakmı bilmiyorum paylaşmak ama çok önemli :

Twitter

Drogba : "I have never been to Turkey. I do enjoy a good gobble though."

Arkadaşlar bu takımın başında Ünal Aysal var.

Tam bir iş adamı. 0'dan 5 milyar dolarlık servet yapmış bir isim.

Kimse merak etmesin bir iş için Türkiye'de kime ne kadar para vermesi gerektiğini en iyi bilen 2-3 isimden birinin elinde klüp.

Bu rakamlara da inanmayın. KAP'da yayınlanınca gerçek miktarları öğreniriz.

batu,kap benim bildigim 24 saat açık.açıklama geçilmedi mi kapa?

para gram umrumda değil

Evet geleceğini çıkartmış renktaş...

Siz emenike den 9 milyon euro yu nasıl nerden çıkartacaksınız ?

İngilizce bilmemesine dalalettir o zaman. O mesajda türkiye ile hindi şeklinde alay edildiğini anlamayacak kadar ingilizcen yoksa everestten düşer gibi atlamak olmaz. Adam türkiyede bulunmadım diyor ama hindi sesi çıkarmayı seviyorum diyor. Bari birşey söyleme de anlaşılmasın eksikliğin.

İkinci olarak da, ben klüp başkanı olsam emenikeye 9 milyon euro vermek yerine Cenk tosunu alırım, eğer o kadar para saçmayı seviyorsam.

üçüncü olarak da biz kim yeaa (: NKFVAS

İngilizce bilmemesine dalalettir o zaman. O mesajda türkiye ile hindi şeklinde alay edildiğini anlamayacak kadar ingilizcen yoksa everestten düşer gibi atlamak olmaz. Adam türkiyede bulunmadım diyor ama hindi sesi çıkarmayı seviyorum diyor. Bari birşey söyleme de anlaşılmasın eksikliğin.

İkinci olarak da, ben klüp başkanı olsam emenikeye 9 milyon euro vermek yerine Cenk tosunu alırım, eğer o kadar para saçmayı seviyorsam.

üçüncü olarak da biz kim yeaa (: NKFVAS

susssssss

Ya yonetım mukemmel ısler cıkarıyor. Drogba muhtemelen geldi. Selçuk zaten kesin. Kallstrom de gelirse. Bİrde kaleci buffon boruc frey bunlardan birisi olursa.. Herhalde Terim de başlarında. Bu takımı ligi öttürür.

Evet evet biliyorum oynanmadan maç kazanılmaz.. :) Ama ortam oynatıyor be hocam... :)

Hayırlısı olsun uzun süredir orta alana yerli kaliteli bir adam alamamıştık çok iyi oldu bu

Huyum değildir ama antuya girip Selçukla ilgili yorumları okudum. Maşallah sayfa sayısıyla orantılı olarak Selçuk'un yıllık ücreti de artıyor, 3 milyon euro olan ücret 40. sayfa itibariyle 5 milyon euro olmuş durumda :D

hayirli olsun cok mutlu oldum rahatladim valla selcuk cok buyuk isler basaracak Galatasarayimiz da

Bizim herhangi bir Türk oyuncuya 3-4(3 milyon Türkiye'dekiler 4 milyon Gökhan İnler gibi gurbetçiler) milyondan fazla verebileceğimizi düşünenlere Allah akıl fikir versin diyorum.Hani atarsın da destekli atarsın 6 milyon nedir lan?

Kulübün mali yapısını bu kadar düşünen saygıdeğer para hesabı yapan arkadaşlar.

Bu hesapları yeni formalar çıkıncada yapmanız dileklerimle

Bahsi geçen rakamlar abartıymış okadar üstünde durmayın.

Kulübün mali yapısını bu kadar düşünen saygıdeğer para hesabı yapan arkadaşlar.

Bu hesapları yeni formalar çıkıncada yapmanız dileklerimle

'

İşte yorum budur. Tebrikler. 6 milyon Euro yıllık imkansız bir rakam. Bırakın Selcuk'u Avrupa'da bu rakama oynayan 15'ten fazla oyuncu yoktur ki Messi Ronaldo falanda dahil..

Hem para mı dert eğer Arda gitmezse Türk milli takımının orta sahası yarısı bizde yarısı da REal MAdrid de olmuş olacak.. :):):) Ne yani Fener de mi olacaktı...

bu yıllık 5 mılyon ısıne inanan falan varsa

bende şuan aysun kayacıyla nöbeti takip ediyorum

buna da inanın

Geri
Üst Alt