Selçuk İnan Galatasaray'da

Cevap: Selçuk İnan Galatasaray'da

Ekşisözlükten bir renktaşımız : "birazdan istanbul alex kıymetler borsasına göre kaç alex edeceği hesaplanacak futbolcu."

kapak kapak :)

Kapak 1 : Taurisi

Kapak 2 : Selçuk .....

Ezileceksiniz mesajları...

Kardeş Selçuk iyi bir adam lafım olamaz ona ama burda Fener'e değil Galatasaray'a laf sokulmuş farketmedin mi? Size gelen topçuları Alex ile biz kıyaslamıyoruz ki, siz kıyaslıyorsunuz. Bakın amacım tartışma yaratmak değil, sadece senin bu mesajı farklı anladığını söylüyorum, zaten ikisi farklı tipte oyuncular.

Adnan Polat olsaydı muhtemelen başka klübe çakmıştı imzayı Selçuk

[video=dailymotion;xiwrb3]https://www.dailymotion.com/video/xiwrb3_selcuk-ynan-galatasaray-da_sport[/video]

Galatasaray sözlük'ten alinti'dir.

hasan şaş'ın galatasaray'a transferinden beri yıl içinde üst düzey top oynamış bir futbolcunun takımımıza transferi gerçekleşmiyordu..

türkiye'de hangi topçu meşhur olsa basiretsiz yönetimler iş bitiremiyordu, yada mehmet topuz transferindeki gibi hiç topa bile girmiyordu. ya beşiktaş ya fener alıyordu. hatta trabzonspor..

almanya'da mario gomez, klose, ballack, ze roberto, lucio vs. parladığında bayern münih ne yapar ne eder kapar getirir.. o ulkenin en buyuk takımı odur çünkü.. vfb stutgart sampiyon olur en iyi adamını alır, leverkusen şampiyonlar ligi finali oynar o takımdan 4 topçuyu alır..

bu ülkede ise son 10 yıldır serdar topraktepe, sergen yalçın, tuncay şanlı, ismail güldüren, okan koç , sinan kaloğlu, mehmet aurelio, servet çetin, selçuk şahin, kemal aslan, serkan balcı, deniz barış, önder turacı, murat hacıoğlu, ibrahim toraman, fatih sonkaya, çağdaş atan, ali tandoğan, uğur boral, burak yılmaz, fahri tatan, ali bilgin, uğur inceman, ismail köybaşı, mehmet topuz, gökhan ünal, bekir irtegün, gökçek vederson, ilhan eker, özer hurmacı gibi takımlarında yıldızlaşmış, göze batmış futbolcularla hiç ilgilenilmedi, transfer görüşmesi bile yapılmadı, centilmenlik ayağına geri çekilidi, forma giydirildiği halde alınmadı, en iyi yerliler bizde diyerek muhattap olunmadı vs.

uzun yıllar sonra galatasaray'ın turkiye içinden aldığı ilk yıldız selçuk'tur..

oynar oynamaz o önemli değil.. fener beşiktaş almanya'da bayern munih'in yaptığı gibi liginin yıldızlarını topluyor.. bizde küme düşmüş denizli'den çağlar, kasımpaşa'dan yekta, 2.lig topçusu hakan balta, musatafa sarp, barış özbek, 2.el yerliler gökhan zan, servet, kazım'larla oynuyoruz..

topla sende.. al ceyhun gülselam'ı, selçuk'u, ersan'ı, orhan şam'ı, volkan şen'i falan.. almasın rakibin..

belkide selçuk galatasaray'ın buyuk takım olduğunu hatırladığının miladıdır...

(terstengotsov - 26 mayıs 2011 01:50)

Aynen düsündüklerimi yazmis, ben de okuyunca bir daha ayni seyleri yazmaya ugrasmiyayim dedim. Selcuk transferi'nin psikolojik anlamda da Galatasaray icin cok ama cok önemli oldugunu düsünüyorum. Gecmis yillarda lig'de bir oyuncu ne zaman parlasa alacagimiza ihtimal vermiyordum. Son Sercan ve Volkan'dir buna örnek. Ama Selcuk transferi sayesinde artik tüm cikan haberlere bakis acim degisti, Ünal baskan degistirdi sagolsun. Tekrar emegi gecen herkese tesekkürler :)

Selçuk İnan'a Riva'yı hibe ettik, şayet Drogba gelirse ona da Florya + Kalamış'ı vericez keyif bizim değil mi?

Selçuk İnan'a Riva'yı hibe ettik, şayet Drogba gelirse ona da Florya + Kalamış'ı vericez keyif bizim değil mi?

Maddi olarak yaptigin yatirimlarin geri dönüsü vardir. BAM'a da 2 yilimizi verdik, onun manevi geri dönüsü nasil olacak asil biri bana onun aciklamasini yapsin!

Akşam 11 gibi 4 diyordunuz.Şimdi 6'ya mı çıktı ?

Öncelikle hayırlı olsun. Daha önce dendi mi bilmiyorum ama Selçuk için verilen bu fiyat resmen FB ve BJK'ye "ayağınızı denk alacaksınız ulan!" parası. Başka mantıklı bi açıklama göremiyorum kendi adıma. Umarım kendisinden beklenenleri verir. Overrated dediğimde bi kaç arkadaş üstüme gelmişti. Bu fiyatlara İnler kaç kere alınırdı acaba? Umarım temasları vardır. 2 yıldır burada İnler demekten bi hal olduk.

Hayirli ve ugurlu olsun. Vay be uzun bir aradan sonra onemli bir yerli transferi.

beyler bi sakin olun ya.yarın olsun kulüp alıcagı ücreti falan bi acıklasın..abartmayın fiyatı.18 milyonsa eger 3.6 miyon yapıyo.bu bile selcuga değer ama ben bu kadar oldugunu düşünmüyorum..bekleyin hele bi fener medyasına aldanmayın bi sakin ya bi sakin..selcugun bizde olmasını hayal edin boşverin gerisini :)

pahalimiki?

hesap hatasi yapiyor olmayalim

enaz 8 bonservis verilmesi normal selcuga

bolun 5 yila maasina eklyin

normal rakamlar

overratedin cevabida

turkiya hollanda macinda schneiderin elinden sekeri alinmis bebek gibi aglamalarini seyredin selcuk onu ezerken

bulan varsa koysun izleyelim

schneider diyorum reisler schneider

ederi 2.5 tur yillik

bonservisi 8 olsa

5 seneye bol 1.6

2.5 a ekle

4 civari olur senelik

4 bile normal bu isler boyle artik

Fenerbahce bizden kapagi yedikten sonra, bir de Karabük'ün kazigini yedi, bunu unutturmak icin en büyük gücü olan medyayla dikkati Selcuk'un yillik ücretine cevirmeye calisiyorlar. Yemeyiniz, kanmayiniz, inanmayiniz! Yarin net bir bilgi gelecektir zaten, resmi aciklama gelmeden rengini her firsatta belli eden medyaya sakin aldanip da transferimize gölge düsürmek isteyenlere yardimci olmayin. Niang'a yillik 5, Guiza ve Alex'e 4.5 veren bir takim yönlendiriyor bütün medyayi, öyle olmasaydi ilk önce onlarin ödedigi absurd rakamlar konusuluyor olurdu. Bunun bilincinde olun, sonra yorum yapin.

Selçuk İnan ile kıyaslayabileceğimiz kaç tane yerli futbolcu var?

Mesut-Nuri 12-15 milyon euro

Arda 14-15 milyon euro

G.İnler 14-15 milyon euro

Euro'yu farz edelim istedik, fener ne fiyat biçer?

Bu yoklukta ve talep yüksekken yukarıdaki futbolcuları parayla almak bile zorken, boşverin de tadını çıkaralım şu transferin. Overrated kime göre? Selçuk için Trabzonspor ne isterdi sözleşmesi sürerken? 8 milyon keser miydi şu an?

pahalimiki?

hesap hatasi yapiyor olmayalim

enaz 8 bonservis verilmesi normal selcuga

bolun 5 yila maasina eklyin

normal rakamlar

overratedin cevabida

turkiya hollanda macinda schneiderin elinden sekeri alinmis bebek gibi aglamalarini seyredin selcuk onu ezerken

bulan varsa koysun izleyelim

schneider diyorum reisler schneider

Usta demek istediğim şimdi bu adama yapılan yatırım ne kadar? Gökhan İnler ne kadar? İnşallah alırlar onu da. ki zaten senin de ne zamandır söylediğini hatırlıyorum ben İnler'i. 6 mio euro gibi bi rakamın bonservisi elinde olan bi oyuncu için verilmesinin başka açıklaması da olamaz. Kalitesine değil büyük ihtimal diğer kulüplere rest çekilerek verilmiş bi rakamdır. Arda kaç alıyo ki Selçuk 4 alıyo. Neyse hayırlı olsun Yekta'ya da zamanında overrated dedim. Şimdilik yanıltmadı. Selçuk'ta soft adam. Kallstrom de öyle. Topu kim kapıcak acaba o bölgede. İnşallah düşünmüşlerdir. :) İnler tarzı bi adam olmazsa sıkıntı çekeriz. Ne bilim iyimser baktım 1 yıl boyunca. Beni bile soğuttular.

Usta demek istediğim şimdi bu adama yapılan yatırım ne kadar? Gökhan İnler ne kadar? İnşallah alırlar onu da. ki zaten senin de ne zamandır söylediğini hatırlıyorum ben İnler'i. 6 mio euro gibi bi rakamın bonservisi elinde olan bi oyuncu için verilmesinin başka açıklaması da olamaz. Kalitesine değil büyük ihtimal diğer kulüplere rest çekilerek verilmiş bi rakamdır. Arda kaç alıyo ki Selçuk 4 alıyo. Neyse hayırlı olsun Yekta'ya da zamanında overrated dedim. Şimdilik yanıltmadı. Selçuk'ta soft adam. Kallstrom de öyle. Topu kim kapıcak acaba o bölgede. İnşallah düşünmüşlerdir. :) İnler tarzı bi adam olmazsa sıkıntı çekeriz. Ne bilim iyimser baktım 1 yıl boyunca. Beni bile soğuttular.

umut yokken iyimsersin

umut varken kotumser

anlamadim ben seni:)

yektami overrated

adam sapina kadar hakediyor

takimin en guveilir adami bence an itibariyle

gor bak bu sene kimse kesemeyecek yektayi

kimi alirsan al

adim gibi eminim

Geri
Üst Alt