Cevap: Selçuk İnan Galatasaray'da
Galatasaray sözlük'ten alinti'dir.
hasan şaş'ın galatasaray'a transferinden beri yıl içinde üst düzey top oynamış bir futbolcunun takımımıza transferi gerçekleşmiyordu..
türkiye'de hangi topçu meşhur olsa basiretsiz yönetimler iş bitiremiyordu, yada mehmet topuz transferindeki gibi hiç topa bile girmiyordu. ya beşiktaş ya fener alıyordu. hatta trabzonspor..
almanya'da mario gomez, klose, ballack, ze roberto, lucio vs. parladığında bayern münih ne yapar ne eder kapar getirir.. o ulkenin en buyuk takımı odur çünkü.. vfb stutgart sampiyon olur en iyi adamını alır, leverkusen şampiyonlar ligi finali oynar o takımdan 4 topçuyu alır..
bu ülkede ise son 10 yıldır serdar topraktepe, sergen yalçın, tuncay şanlı, ismail güldüren, okan koç , sinan kaloğlu, mehmet aurelio, servet çetin, selçuk şahin, kemal aslan, serkan balcı, deniz barış, önder turacı, murat hacıoğlu, ibrahim toraman, fatih sonkaya, çağdaş atan, ali tandoğan, uğur boral, burak yılmaz, fahri tatan, ali bilgin, uğur inceman, ismail köybaşı, mehmet topuz, gökhan ünal, bekir irtegün, gökçek vederson, ilhan eker, özer hurmacı gibi takımlarında yıldızlaşmış, göze batmış futbolcularla hiç ilgilenilmedi, transfer görüşmesi bile yapılmadı, centilmenlik ayağına geri çekilidi, forma giydirildiği halde alınmadı, en iyi yerliler bizde diyerek muhattap olunmadı vs.
uzun yıllar sonra galatasaray'ın turkiye içinden aldığı ilk yıldız selçuk'tur..
oynar oynamaz o önemli değil.. fener beşiktaş almanya'da bayern munih'in yaptığı gibi liginin yıldızlarını topluyor.. bizde küme düşmüş denizli'den çağlar, kasımpaşa'dan yekta, 2.lig topçusu hakan balta, musatafa sarp, barış özbek, 2.el yerliler gökhan zan, servet, kazım'larla oynuyoruz..
topla sende.. al ceyhun gülselam'ı, selçuk'u, ersan'ı, orhan şam'ı, volkan şen'i falan.. almasın rakibin..
belkide selçuk galatasaray'ın buyuk takım olduğunu hatırladığının miladıdır...
(terstengotsov - 26 mayıs 2011 01:50)
Aynen düsündüklerimi yazmis, ben de okuyunca bir daha ayni seyleri yazmaya ugrasmiyayim dedim. Selcuk transferi'nin psikolojik anlamda da Galatasaray icin cok ama cok önemli oldugunu düsünüyorum. Gecmis yillarda lig'de bir oyuncu ne zaman parlasa alacagimiza ihtimal vermiyordum. Son Sercan ve Volkan'dir buna örnek. Ama Selcuk transferi sayesinde artik tüm cikan haberlere bakis acim degisti, Ünal baskan degistirdi sagolsun. Tekrar emegi gecen herkese tesekkürler