Selçuk İnan Galatasaray'da

Cevap: Selçuk İnan | Valencia

Galatasaray'ın ihtiyacı olduğu bir futbolcu. Az önce bir hasta Fenerbahçe'li bir adaşımla Gökhan Gönül'ü konuştum. 15 Milyon€'ya satacaklarsa istemem diyor. Yerine alacağımız adamın Gökhan Gönil etkisi yapması için en az 10-12 milyon € vermemiz gerekiyor diyor. 3 - 5 milyon kâr için satmanın ne anlamı var diyor. Bizim gibi takımların artık böyle adamları satmayarak Avrupa'da başarı hedeflememiz lazım diyor.

Aynı şey Arda Turan için de geçerli. Selçuk Valencia'ya gidip de ne yapacak. Türkiye'nin daha kaliteli takımlarına gidip Avrupa kupası hedeflemeli. Yemişim Valencia'yı. Sanki Real Madrid yada Manchester. Gel Galatasaray'a Avrupa kupası kazanalım

Cevap: # Selçuk İnan | Transfer Dedikoduları

alamamak başarısızlıktır, gs nin seneye olacak kadrosundaki olmazsa olmazlarından bir tanesidir

selcugu da topcu ettiniz ya

Iyi bir Galatasaray Valencia´yi havada karada yener. Valencia benim gözümde büyük bir takim degil. Yani Galatasaray´dan büyük bir takim degil asla.

valencıanın 11 adamından 10u bizde banko oynar.

bizde oynaasak 5 falan yerdik.

Geçen senede Atletico'dan 5 yeriz diyenler vardı . Aguero'lu Forlan'lı Reyes'li..

Ayrıca bu senenin kadrosuna bakıp konusmayın bence. geçen seneyede bak bizden adam transfer ettiler.

Seneye Ünal Aysal'ın son 3-4 senenin en iyi kadrosunu kurmayacagı ne belli ben güveniyorum. Selçuk inan bize gelmeli.

Geçen senede Atletico'dan 5 yeriz diyenler vardı . Aguero'lu Forlan'lı Reyes'li..

Ayrıca bu senenin kadrosuna bakıp konusmayın bence. geçen seneyede bak bizden adam transfer ettiler.

Seneye Ünal Aysal'ın son 3-4 senenin en iyi kadrosunu kurmayacagı ne belli ben güveniyorum. Selçuk inan bize gelmeli.

zaten ben gecen sene turu gececegımıze ınanıyordum.olmadı.5 falan yerızde demedım

bu sene oynanaan bursa -valencıa macı ,6 yedıler.bizde bu sene oynasak 5-6 yerdık dıyorum.gecen seneden bahsetmıyorumki ben.suan oynasak ıste 5-6 olur dedım

kursun dıye guvenıyoruz aysala da

Şampiyonluğa oynayan bir takım oyuncusu yarıştığı diğer takım ile görüşemez.. Görüşürse çizerler.. Hele ki başkanı Sadri Şener ise..

Bu adamı ne yapıp edip almamız lazım, gerekirse 1 milyon euro fazla para vererek..nasılsa bonservıs sorunu yok..orta saha 5 yıl emın ellerde olur. Sayın yönetici adayları ne yapıp edıp getırın selçugu..

Selcuk Inan Transferi tekrar yukarilara tirmanmak istiyoruzmu,istemiyoruzmu sorusunda,en iyi cevap olacak.

Galatasaray Türkiyenin en iyi Kulübüyse,ki hala tartismasiz öyle,kesinlikle Türkiyedeki en iyi topculari toplamali.

Tipki diger liglerdeki büyük takimlarin nasil yaptigi gibi.

Fenerbahçe, Beişktaş ve Galatasaray'dan kim Liverpool ve Arsenal'e gitmiş daha önce ki Selçuk gitsin? :o

Baliç Fenerbahçe'den Real Madrid'e, Hakan Şükür, Emre ve Okan Galatasaray'dan İnter'e, Ümit Davala Galatasaray'dan Milan'a gitmiş. Bu takımların Arsenal ve Liverpool'dan aşağı kalır yanı yoktur.

# Selçuk İnan

Selcuk İNAN, Galatasaray ile 4 yillik on anlasma imzaladi.

Kaynak : CNN Türk

Kaynak : TRT-3

Var mı bilgisi, duyumu olan?

Geri
Üst Alt