Selçuk İnan Galatasaray'da

Cevap: Selçuk İNAN

Ceyhunu da alıp gelsin bi zahmet.

Cevap: Selçuk İNAN

Reserved.

Cevap: # Selçuk İnan

Selçuk'u alabilirse Ünal başkan eğer ben her yaptığı transferin altına imzamı atarım..

Gökmen Özdemir

Twitter

Selçuk inan galatasaray'a imza atmadı! Olay bu kadar net.. Galatasaray istiyor doğru.. Ama görüşme, anlaşma yok..

Selçuk İnan'da kritik gün 23 Mayıs..

Herkesin bir fikri ve duyumu var. Bu ne ya.. :)

Zamanında Manisasporlu yöneticilerin açıklaması vardı.O dönem Hakan Balta transferinde bir miktar para daha karşılığı Selçuk'u da size verelim demişler,Özhan Canaydın yönetimi kabul etmemişti galiba.

Geç olsun güç olmasın :)

Ben açtım anında kapatıldı arkasından konuyu kapatan Mod kendisi açtı. Hayırlısı olsun. :D

bence çok güzel bir yıllık ücretle bize gelecektir

bu adama (aldığı diğer tekliflere göre) 3ile4 milyon euro arası yıllık ücret verilebilir

Türkiye futbol piyasasında çok nadide ve değerli bir oyuncu

Selçuk iyi oyuncudur, box to box'tır falandır da agresif değildir, sertliği yoktur, ara ara oyun içinde kaybolur.

Hedefler yukselecekse Cana, Pino, Stancu, Neill, Kewell da gitmeli hatta Culio bile.

dilerim dogrudur.kendısı ıyı bır galatasaraylıdır.hayırlısı ben gelecegıne ınanıyorum

Selçuk iyi oyuncudur, box to box'tır falandır da agresif değildir, sertliği yoktur, ara ara oyun içinde kaybolur.

Hedefler yukselecekse Cana, Pino, Stancu, Neill, Kewell da gitmeli hatta Culio bile.

agresifligi kallstörm ya da tabi hamit reale gitmezse o saglayabılır.

hamit tarzı xabi alonso gibidir.0 pas hatası ,geriden dogru şekilde oyuunu kurma organıze etme

Geri
Üst Alt