Baki Özden
Büyük Kaptan
- 14 Haziran 2010
- 20.716
- 229
- 1.263
Cevap: # Selçuk İnan
Fevkalada bi transfer olur Arda da kalır selçuk gelirse
Fevkalada bi transfer olur Arda da kalır selçuk gelirse
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaynak: Sabri Ugan
kaymak?
Kaynak: Sabri Ugan
Selçuk---Hamit
----Cana------
Kısır olur bence, Selçuk ve Hamit aman aman yaratıcı oyuncular değil, golsayısı ve sezgileri de sınırlı zaten. Bu yuzden Selçuk ve Hamit'i Cana gibi futbol katili biriyle değil, belli bir oyun zekası tekniği olan bir dmc-mc yle tamamlamak lazım.
twiter da mı yazmış?programda falan mı söylemiş.twit se link alabilirmiim?programsa bana tv hediye edermisin?
twiter da mı yazmış?programda falan mı söylemiş.twit se link alabilirmiim?programsa bana tv hediye edermisin?
Selçuk---Ledesma
----Cana------
Kısır olur bence, Selçuk ve Hamit aman aman yaratıcı oyuncular değil, golsayısı ve sezgileri de sınırlı zaten. Bu yuzden Selçuk ve Hamit'i Cana gibi futbol katili biriyle değil, belli bir oyun zekası tekniği olan bir dmc-mc yle tamamlamak lazım.
Cana
Selçuk-Yekta
üçlüsü bence gayet verimli olur.
evet selçuk inan'ın galatasaray ile 4 yıllık anlaşma yaptığı haberini dün verdik cnn türk'te çiftkale'de..imza henüz yok (önprotokol)
Arda, takımda kalırsa ki kalacağa benziyor, Selçuk'u da ikna edebilir bence. Sadece taraftar tepkisinden çekiniyordur bence Selçuk. Yoksa bize gelmemesi için bir sebep yok.
Adam linç edilir.
Bunuda göze alması gerekicek.
Trabzonlular fazla dayı malum.
Adam linç edilir.
Bunuda göze alması gerekicek.
Trabzonlular fazla dayı malum.
----------------Selcuk----Cambiasso---------------
Kazim----------------Diego--------------Arda---
-------------------Drogba-----------------------
fazla mi uctum??