İbrahim Ethem Yüksel
Cezalı
- 30 Temmuz 2009
- 18.022
- 5
- 1.363
Cevap: # Selçuk İnan
Gel Selçuk'um Gel...
Gel Selçuk'um Gel...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gel Selçuk gel.
Selçuk bize gel.
Bize gel selçuk.
Selçuk gel bize.
Gel gel gel.
Selçuk sabah TRT de de söylendi. 4 yıllık sözleşme imzalanmış dendi
Ortasahamızda lampard,xavi,gerrad falan mı oynuyor da Selçuk alternatif olacak? Selçuk gelirse Arda dan bile önce yazılması gerekir ilk 11 e.Orta saha için çok iyi bir alternatif olur.Hem savunmaya yardım etmesi hem de topu çok iyi kullanmasıyla önemli bir futbolcu.Cana(kalırsa eğer) Yekta ve Arda(kalırsa eğer) çok iyi işler yapabilirler.Tabi ki yanlarına önemli hücum gücü olan oyuncu takviyeleri de gerekiyor ancak yerli kalitemizi artırmak açısından çok önemli bir hamle yapmış oluruz.
Şu an için alternatif görünümündedir.Ne malum Selçuk'tan kaliteli orta saha oyuncuları alınmayacağı? İnsanları bu kadar heyecanlandıran bir yönetim geldikten sonra önemli transferler beklemek son derece normal.Ha sen dersin ki Selçuk bu takımda banko oynar ona bişey demem ancak ben Selçuk'tan daha iyi orta saha oyuncuları alabileceğimizi düşündüğüm için yazdım.Bu da benim görüşüm.
Şu an için alternatif görünümündedir.Ne malum Selçuk'tan kaliteli orta saha oyuncuları alınmayacağı? İnsanları bu kadar heyecanlandıran bir yönetim geldikten sonra önemli transferler beklemek son derece normal.Ha sen dersin ki Selçuk bu takımda banko oynar ona bişey demem ancak ben Selçuk'tan daha iyi orta saha oyuncuları alabileceğimizi düşündüğüm için yazdım.Bu da benim görüşüm.