Selçuk İnan Galatasaray'da

Cevap: # Selçuk İnan

Gel Selçuk gel.

Selçuk bize gel.

Bize gel selçuk.

Selçuk gel bize.

Gel gel gel.

Selcuk hayirli olsun. :)

Orta saha için çok iyi bir alternatif olur.Hem savunmaya yardım etmesi hem de topu çok iyi kullanmasıyla önemli bir futbolcu.Cana(kalırsa eğer) Yekta ve Arda(kalırsa eğer) çok iyi işler yapabilirler.Tabi ki yanlarına önemli hücum gücü olan oyuncu takviyeleri de gerekiyor ancak yerli kalitemizi artırmak açısından çok önemli bir hamle yapmış oluruz.

Ertem şener,4 yıllık anlaşma yapıldı gibisinden bir şeyler yazmış.Umarım doğrudur.Selçuk gelirse çok çok iyi olur.

Selçuk süper bir transfer olur. Uzun bir zaman sonra yıldız bir Türk futbolcu almış olacağız.

Selçuk son 10 yılda yaptığımız en iyi yerli transfer olur

Tarausi(dogrumu yazdik? Ye karislik kendi caplarinds cevap olabilir yalniz

Selçuk sabah TRT de de söylendi. 4 yıllık sözleşme imzalanmış dendi

selçuk ve ersan gelirse bu yıl en flaş transferleri yapmış oluruz,bize yıllardıer böylesi yetenekli oyuncular gerekli ama bir türlü yapamadık inşallah selçukda ersanda alınır bu takıma..

TRT Bursa'daki Turgayla da anlaşıldı dedi.Hatta Uruguaylı bi menejerle de yabancı konusunda pazarlık halinde dendi.Forlan videolarıyla birlikte.O yüzden inandırıcı gelmedi :)

Orta saha için çok iyi bir alternatif olur.Hem savunmaya yardım etmesi hem de topu çok iyi kullanmasıyla önemli bir futbolcu.Cana(kalırsa eğer) Yekta ve Arda(kalırsa eğer) çok iyi işler yapabilirler.Tabi ki yanlarına önemli hücum gücü olan oyuncu takviyeleri de gerekiyor ancak yerli kalitemizi artırmak açısından çok önemli bir hamle yapmış oluruz.
Ortasahamızda lampard,xavi,gerrad falan mı oynuyor da Selçuk alternatif olacak? Selçuk gelirse Arda dan bile önce yazılması gerekir ilk 11 e.

Şu an için alternatif görünümündedir.Ne malum Selçuk'tan kaliteli orta saha oyuncuları alınmayacağı? İnsanları bu kadar heyecanlandıran bir yönetim geldikten sonra önemli transferler beklemek son derece normal.Ha sen dersin ki Selçuk bu takımda banko oynar ona bişey demem ancak ben Selçuk'tan daha iyi orta saha oyuncuları alabileceğimizi düşündüğüm için yazdım.Bu da benim görüşüm.

Şu an için alternatif görünümündedir.Ne malum Selçuk'tan kaliteli orta saha oyuncuları alınmayacağı? İnsanları bu kadar heyecanlandıran bir yönetim geldikten sonra önemli transferler beklemek son derece normal.Ha sen dersin ki Selçuk bu takımda banko oynar ona bişey demem ancak ben Selçuk'tan daha iyi orta saha oyuncuları alabileceğimizi düşündüğüm için yazdım.Bu da benim görüşüm.

Tabiki Selçuktan daha iyisi bulunabilir.Ama bizim en büyük sorunumuz ne.Yerli oyuncuların kalitesizliği.Selçukta en iyi yerli orta saha oyuncularından biri olduğuna göre.Bence ilk 11 de oynucaktırda.

Selçuk yerli statüsünde oynayacağı için biraz ön planda kalıyor.

Selçuk İnan şu anda transferdeki önceliğimiz olmalı. Hem iki yönlü hem yerli hem de bonservisi elinde. Bizim takımda çok iş yapar. Cana'yı çok beğenenlerin Selçuk'u küçümsemesini de anlamak zor.

Geri
Üst Alt