Selçuk İnan Galatasaray'da

Cevap: # Selçuk İnan

culio cana selçuk yekta hamit kallstrom altılıs bizi döndürür gibime geliyor

selcuk geldi,sirada sezer ozturk.

culio cana selçuk yekta hamit kallstrom altılıs bizi döndürür gibime geliyor

burda yedek oturacaklar culio,cana gibi görünüyor.bizim iki yabancı hakkımızı yedek klübede tatil yapsın diye kullanma lüksümüz var mı?''kaliteli''yabancılar olmalı takımımızda

Gervinho--Hamit--Selçuk--Kalström---Arda

-----------------Drogba-----------------

:)

Ünal Aysal'ın açıklaması hoşuma gitti.Özlemişiz kaliteli yerlileri.Nerde beleş oraya yerleş politikası tam 3 senemizi çaldı.Allah'ım Adnan Polat ve ekibinden bizleri kurtardığın için bin şükür.

Ünal Aysal'ın açıklaması hoşuma gitti.Özlemişiz kaliteli yerlileri.Nerde beleş oraya yerleş politikası tam 3 senemizi çaldı.Allah'ım Adnan Polat ve ekibinden bizleri kurtardığın için bin şükür.

Aslında yine beleşlere yerleşiyoruz ama en azından o politikayı maksimum seviyede uyguluyorlar. Adnan Sezgin'in bonservissiz bir Selçuk'u ya da Hamit'i ikna etmeyi bırak masaya oturup görüşme ayarlayabilceğinden bile umutlu değildim ben. :)

Aslında yine beleşlere yerleşiyoruz ama en azından o politikayı maksimum seviyede uyguluyorlar. Adnan Sezgin'in bonservissiz bir Selçuk'u ya da Hamit'i ikna etmeyi bırak masaya oturup görüşme ayarlayabilceğinden bile umutlu değildim ben. :)

Doğru söyledin.Kaliteli beleş alıyoruz en azından.

BENCE bu yil tamamen bedava oyunculara yerlesilmeli, selcuk,kalsstrom,ceyhun gulselam, drogba, elmander ve daha bircok ust duzey yabanci var kontrati biten.

selçuk çok iyi olucak çok..

akıllı adamı severim,topunu oyna efsane ol..

adnanlar olsaydı bizimle adı geçseydi hadi ordan derdik selçuk için ama şimdi çok yakın bize büyük heycanla bekliyorum sarı kırmızı formamızı giymesini

158816_131644740243247_131642713576783_42110_1090_b.jpg
Selçuğun fotoğraflarına bakrken bu çıktı bülent tulun bu programa katıldı mı bilgisi olan?

Geri
Üst Alt