Selçuk İnan Galatasaray'da

Cevap: # Selçuk İnan

Ben bunu görünce,buradaki arkadaşların beklentilerini de bildiğimden bunu forumda paylaşmak ihtiyacı hissettim. Fakat keşke yapmasaydım,benim dalga geçildi,yalancılıkla itham edildim,asıldım,kesildim,en kötüsü de kuş ilan edildim. ben o sırada online olamadığımdan söz ve savunma hakkımda verilmedi. Bir arkadaş Safran Restoran saat 7'de kapanıyor demiş. Kendisi belki gittiğinde onu içeri almamak için kapattık demiş olabilirler ama orası 7'den yarım saat kadar önce açılan ve geceyarısına kadar açık olan bir mekan. Kendisini içeri almaya layık görmedilerse bu durum onun sorunudur,benim değil. Velhasılıkelam ben bu konuda yalan söylemedim,provokasyon yapmadım. Sağ çarpraz dememle bile dalga geçildi. Bugün gelinen noktada Selçuk için Beşiktaş'ın devrede olduğu söyleniyor, Fenerbahçe bugün aynı mevkinin oyuncusu sayılabilecek Sezer ile anlaşarak bence aradan çıktı. Kanımca en geç Cuma gününe kadar Beşiktaş ile ilgili resmi açıklama gelir. Umarım ben yanılırım ve Selçuğu parçalı formamızla arenamızda izleriz. Fakat durum budur.

Bakın arkadaşlar kimseye birşeyleri inandırmak zorunda değilim ayrıca polemiğe de girmeyeceğim fakat dün ben bunları yazdıktan sonra medyadaki Selçuk İnan haberlerindeki trafik artışına dikkat etmenizi öneririm.

Selçuk İnan transferi hakikaten inanılmaz bi belirsizlik içinde ama Selçuk Türkiye'de kalırsa kesinlikle Fener'de oynamayacak bundan %100000 eminim.

Büyük ihtimal biz alacağız gibi görünüyor ya da Galatasaray.Dün akşam düştü bi haber gündeme , özellikle her tarafta aynı haber yazınca insan inanıyor.Selçuk'un babası Beşiktaş'lı olduğundan bu haberler çıkıyor ve Radyospor'a da geldi bu haber.

----------------------------------------------------------------------------------------

Özgür Sancar Radyospor- Transferin gözde ismi Selçuk İnan, Galatasaray ve Fenerbahçe'den sonra Beşiktaş'ın da gündemine geldi. Başarılı futbolcu için hem Galatasaray hem de Fenerbahçe'nin temasları sürerken, süpriz bir gelişme oldu.

3.3.2011_selcuk-ina.jpg

Selçuk'un Beşiktaşlı olan babası, Beşiktaş Kongre üyesi olan milli futbolcunun avukatı aracılığıyla siyah beyazlı yöneticilerle temas kurdu. Kulüp başkanı Yıldırım Demiören'in de ısrarlı istediği milli futbolcunun transferi için büyük bir adım atıldığı belirtilirken, siyah beyazlı takımın Avrupa'da oynayacak olması Selçuk'un kararında belirleyici olacak.

Transfer komitesi başkanı Serdal Adalı'nın Selçuk'un transferi için milli futbolcunu menajeri ve avukatıyla yoğun bir transfer görüymesi içerisinde olduğu bildirildi.

Beşiktaş'a yakın kaynaklar, Selçuk İnan'ın siyah beyazlı takıma transferinin yüksek bir olasılıkla gerçekleşeceğini söylediler.

Radyospor

Cevap: Ve söz Selçuk'ta

Trabzonspor'la yollarını ayırmaya karar veren Selçuk İnan, LİG TV'ye özel açıklamalarda bulundu. Transferiyle ilgili değerlendirmeler yapan Milli futbolcu, kararını Belçika maçı sonrası vereceğini söyledi.

Video

ligtv

Önceliğim Avrupa demiş.

Seçuk avrupaya gitmez.Ordaki telifler 1 milyon civarı burda 2,5 civarı

Evet önceliği Avrupa , ki inşallah gider de ama Türkiye'de oynamak isterse ve Serdal Adalı Selçuk'u gerçekten almak isterse ( ki kim istemez ki? ) Selçuk'un kesinlikle Beşiktaş'a transfer olacağını düşünüyorum.

Beşiktaş babayı alsın,ünal başkan varken selçuk bizde.

Bir an önce gelse de, şu kuşlar da bir sussa artık.

-Cenk-

Ridvan-Toraman-Ersan-Egemen

Necip-Selcuk

Ibrahim Akin-Veli Kavlak-Burak Kaplan

-Mustafa Pektemek-

Oynatacaz :D

Transfer sezonu sonunda 40 kişilik kadronuz olacak.Daha sonra onu ideale indirmek için yeni aldığınız oyunculardan bazılarını göndermek zorunda kalacaksınız.Tanju falan transfer sezonu bitmeden gönderilir buraya yazıyorum

Transfer sezonu sonunda 40 kişilik kadronuz olacak.Daha sonra onu ideale indirmek için yeni aldığınız oyunculardan bazılarını göndermek zorunda kalacaksınız.Tanju falan transfer sezonu bitmeden gönderilir buraya yazıyorum

Rezerv ligden haberin yok sanırım , A takıma giremeyenler orada idman yapıp ayrıca maç eksiklerini giderebiliyorlar ;)

Ünal Aysalın yanında serdalın esamesi okunmaz.Birisi milyar dolarlık şirketlerin ceosu,diğeri beşiktaşın paralarıyla transfer yapan bir adam.

E hadi bakalım öyle olsun , her şey para ile olmaz + para desen Yıldırım Demirören'de de Serdal Adalı'da da fazlasıyla var ama iş bitiricilik konusunda Serdal Adalı'nın karşısında Ünal Bey duramaz durabilecek tek kişi sizin bu Forum'da Transfer Forumu'na ismini verdiğiniz adamdır ki o da yönetimde yok.

Geri
Üst Alt