Selçuk İnan Galatasaray'da

Cevap: # Selçuk İnan

A2 ligi 1-2 sezondur Rezerv lig görevinde yürütülüyor Onur kardeşim , hatta bu yıl bizde forma şansı bulamayan sonra da Erciyes'e transfer olan 35 lik Yusuf bile oynadı :)

Oyuncular sıcak bakacak mı rezerv lige?Veli,Tanju gibi oyuncuların rezerv ligde oynamak isteyeceklerini sanmıyorum

Ne Drogba ne başkası Selçuk+G.İnler.

Oyuncular sıcak bakacak mı rezerv lige?Veli,Tanju gibi oyuncuların rezerv ligde oynamak isteyeceklerini sanmıyorum

E tabi ama kim dedi ki onlar oraya gidecek?

Benim demek istediğim kulüpler artık kadro şiştiğinde oyuncuları kiraya verme veya elden çıkarma gibi bi zorunluluk içine düşmeyecek , hem ben Veli'nin de Tanju'nun iyi futbolcular olduğunu düşünüyorum ve kadroyu zorlayacaklardır.

Her neyse konumuz Beşiktaş'ın gurbetçileri değil , konu dağılmasın.

selcuk inanın alternatififi gökhan inler dicem ama o biraz zor. ondan dolayı alper potuk diyorum. o cocuk 1-2 sene icinde zor alacagımız bir oyuncu olur. hemen kapmalıyız.

Gökhan İnler hepsinden iyi aslında ama imkan yok maalesef

selçuğu drogbaya tercih ederim.

not:forum reklam alıyormuş,ben de üstteki şirketle anlaştım.iyi para veriyler.

Gökhan'ı almak çok zor artık , zaten Şampiyonlar Ligi'nede gitti takımı ön eleme oynayacak Udinese ama sonuçta çok başarılı bi yıl geçirdi hem bireysel hem de takım olarak benim zoruma giden neden böyle önemli Türk oyuncuları önceden bulup milli takımımızda oynatamıyoruz .

Selçuk Galatasaraya gelecektir. Ünal Aysal ve Fatih Terim gelmesi için ne gerekiyorsa onu yapmalıdır ve yapacaktır. O nedenle sakin olmakta ve beklemekte fayda var arkadaşlar.

Gökhan'ı almak çok zor artık , zaten Şampiyonlar Ligi'nede gitti takımı ön eleme oynayacak Udinese ama sonuçta çok başarılı bi yıl geçirdi hem bireysel hem de takım olarak benim zoruma giden neden böyle önemli Türk oyuncuları önceden bulup milli takımımızda oynatamıyoruz .
Daha sonradan kendini geliştirmiştir.Selçuk da öyle mesela,20 21 yaşlarındayken bu kadar iyi olacağını kim bilebilirdi? Adam 2 senede 3 sınıf atladı.

Gökhan İnler işte şu şahıstır ama maalesef fanatik Beşiktaş'lı olmasına rağmen yıllar önce elimizden kaçırdığımız delikanlıdır :S :S

nouma_inler.JPG

Selcuk elbette kendisini isteyen butun takımlarla gorusecek, böylelikle 2 alacagı yerde ortalıgı karıstırıp 3 alacak. Adam zaten biraz da bu yuzden sozlesme yenilememistir. Muhtemelen bizim bilmedigimiz bir imza parası da soz konusudur, ki transferde daha onemli rolu bu oynayacaktır. Fenerbahce Alex'den fazla para alıyor diye gozukmesin diye 2.7 veriyor, ama Galatasaray'ın daha yuksek bir teklifi oldugu ogrenilirse imza parası olarak Niang olayında oldugu gibi 1-1.5 milyon Euro gibi bir imza parası verilebilir. Her neyse, dolayısıyla Selçuk milli maça kadar menajerleri vasıtasıyla teklifleri dinler, teklifler artar, milli maçtan sonra da istediği takımı seçer. Fenerbahce'ye gitmeyecegini, korkacagını dusunuyorum icten ice, ama belli de olmaz. Fenerbahce Selcuk'u almayı becerirse 1 degil 2 kademe atlar, zira Turk oyuncuları Sezer'in de katılımıyla iyice kaliteli olmus olur. Galatasaray ise kurmak istedigi omurganın en önemli taşını yerleştirmiş olur, gerisi daha kolay gelir.

Hayırlısı - Selçuk icin hayırlı olsun da, sonrasi teferruat.

Selçuk İnanı alamazsak bu büyük başarısızlık olur. Hıı telafi edlir ama biraz tuzlu olur bence..

Geri
Üst Alt