Selçuk İnan Galatasaray'da

Cevap: Selçuk İnan Galatasaray'da

Bizi çok yakmışlığı var gecmis sezonlarda:o 2006'da disarda oynadigimiz 2-2'lik Manisa macinda Mondiyi avlamisti frikikten. Kale arkasindaydim ve tac cizgisine yakin biryerden yazmisti. Mondi'nin Türkiyede yedigi tek frikik golüydü bu. Barajdakilere bagirip cagirmisti bizimki sinirden, ama hakkini vermek lazim sapka cikartilacak bir goldü.

Gittigim ilk GS maci oldugundan unutamiyorum...:)

Türkiyenin en iyi ortasaha oyuncusunu aldık. Hayırlı olsun Hoşgeldin Aslan.

İşte transfer diye buna derim. Bu transferde emeği geçen herkeze çok çok çok teşekkür ediyorum. Yönetimimiz çok doğru hamleler yapıyor. Tek kelime ile HELAL OLSUN!

Gerçekten iyi galatasaraylıymış, CL de oynamayı elinin tersiyle itip tuttuğu takıma imza attı. Helal olsun. Galatasaray ruhuna ihtiyacımız vardı gerçekten.

Elmander-Selçuk

İyi gidiyoruz gerçekten.

şimdi ortasahaya kalströmü bekliyoruz ardada kalırsa ortasahamız 10 numara olur...

Antu yorumları okuyorum kuşlar çok ama çok sancılı kuyrukları kopmuş gibi aynı :asd:

aygunozipek Aygun Ozipek

Selçuk Fenerbahçeli olacak çünka bana bilgi veren kaynak beni yanıltmadı. Gs ile imza attı olayı yalan ..hemde küllüyen yalan

:asd:

15 günden beri ne güzel haberler alıyoruz..Allah hep yüzümüzü güldürsün..Ordusporda geliyor:D

Selçuk, Cluio, Arda, Yekta, Cana, Emre Çolak, Kallström,Gökhan inler?

Baros,Elmander,Semih?,Drogba?

Soru işareti koyduklarımda gelirse defans almaya gerek yok top geri gitmez zaten :D

arkadaşlar ardanında gitmediğini varsayarsak ortasahamız nasıl olacak acaba ?

1-2 saat ayrı kaldım forumdan hem Banviti yenmişiz hemde Selçuk u almışız

ben foruma girmesemmi acaba?

:)

Uzun yıllar sonra ortasaha oyuncusu aldık eli ayağı düzgün. Teşekkürler Ünsal Başkan.

Yillik ne kadar alacak belli mi? Hic önemli degil aslinda, bedavaya geldi zaten.

Bu arada biz Türkiye'de Arda'dan sonra en iyi yerli oyuncuyu bedavaya aliyoruz, Fener 31 yasinda ki vasat bir forvete 9 Milyon verip aliyor.

Helal olsun, harika oldu bu.

Şu Fener Ve CL Muhabbetini kapatın yav 104 yıldır ne yaptı fener avrupadada bu sene yapacak geçiniz Türkiye kupası dersen 30 yıldır yok fenere gitsede sadece ligde oynayacaktı :asd:

Tesekkurler baskan. Herkese hayirli ugurlu olsun. Selcuka da galatasarayimizda basarilar!

eger bi futbolcu 8 inci olmus bir galatasarayi ,sampiyon olmus ve sampiyonluga oynayan bir takima tercih ediyorsa sen galatasarayin buyuklugunu anla artik!

selukparal.jpg

aha gol atınca böyle sevinecek :D

Geri
Üst Alt