Selçuk İnan Galatasaray'da

Cevap: Selçuk İnan Galatasaray'da

arkadaşlar bence yıllık ücret konusunda resmi açıklama yapılamdan ortada gezen ücretlere inanmamak gerekir ayrıca bedava aldığımız bir futbolcu. selçuk emenikenin 9 olduğu zamanda en az 10 milyon euro ya değerdir. bahsettiğimz 18 milyon euro bile gerçek olsa 5 yıl için değer bence

Gökhan İnler veya Kallström 'den herhangi bir tanesinin gelmesi orta sahayı 5-7 sene arası alır götürür . Selçuk - Yekta - Kallström üçlüsü defansif ve ofansif olarak Nescafe 3'ü 1 aradadan daha lezzetli olurlar. Kaleci - Sol bek - Stoper - Sağ açık - Forvet arkası transferlerini merakla bekliyorum . Selçuk standartında oyuncular bekliyoruz ; teknik ve hızlı ....

selçuğun ne aldığını önemsemeyelim beyler her şekilde hakkını verir o paranın

beşsenede bundan daha fazlasını kazandırır inş bize aslanım milli maçında sırf seni izliyicem... koççum benim...
ismailsenol

NTV SPOR: Selçuk İnan'ın Galatasaray ile sözleşmesi beş yıllık. Altısı peşin, toplam 18 milyon euro garanti + maç başı kazanacak.

Bonservise vereceğin parayı Selçuk'a vermişsin.Çok takılmamak gerek

ismailsenol

NTV SPOR: Selçuk İnan'ın maç başı ücretleri: İlk yıl-10 bin, 2. yıl-15 bin, 3. yıl-20 bin, 4. yıl-25 bin, 5. yıl-30 bin ABD doları.

Selçuk'un alacağı ücret 2.5 milyon dolaylarında. 6 diyenler veya 4-5 milyon diye uyduranlar beşiktaşlılar veya fenerliler. onların yazdıklarını gören Galatasaraylılarda buraya taşıyorlar. yakında ücreti açıklanınca görürsünüz.

parayı boşverin

fener emreye bonservis 4.5 milyon euro verdi

yıllık ücreti en az 3 milyon euro

5 yıllık maliyeti 19 milyon euro

karşılığı=ortasaha sorunun çözülmesi ve sembol bir futbolcu kazanmak

biz şuan takımın temelini attık

selçuk takımın reisi olacak

yıllardır stancusuna şusuna busuna paralar veriliyo

selçuğa da verilsin

Yahu reis 6 milyon € acayip fazla değil mi sence? :o

Vermesek daha mı iyiydi? Fener yıllık 6 milyon € verdiğinde buradaki yorumları düşünemiyorum. "Biz neden parayı basmadık, bir de paralı başkan geldi" vs. gibi.

ntv spor hala feneri konuşuyor. rıdvanın o kemçük ağzı turşu gibi olmuş mosmor bi surat ifadesi var yoksa her zaman böylemi :D

Selçuk gelmiş, valla kutluyorum başkanı son dönemde bjk ve fb haberleri ürkütmüştü umudumu yitirmeye başlamıştım.

aldıgı paranın muhabbetini yapmamız bile ayıp olur piyasası bakımından dönemin en popüler oyuncusuydu herkes peşindeydi, ve bizi seçti bu bile yeter.

Geri
Üst Alt