Selçuk İnan Galatasaray'da

Cevap: Selçuk İnan Galatasaray'da

Dünyanın en iyi Türk oyuncusu olan Nuri Şahin bile yıllık o kadar para alamaz hiçbir yerde. Ama işte bizim yöneticilerimizin zihniyeti bu..

1- O parayı alacağını nereden biliyorsun?

2- Nuri'ye büyük paralar vermezsen Türkiye'ye gelme gibi bir ihtimali olabilir miydi ?

3- Zaten sözleşmesi vardı.

4- Selçuk'u bonservisiyle alsan en az 7-8 eder, hatta daha fazla. Türkiye'de piyasanın durumu ortada. Daha da sıralayabilirim. :)

Senelik alacağı para 3 milyon € Selcugun. Fm oynayan arkadaşlar bilir "imza ücreti", gerçekte karşılığı bu mu bilmiyorum fakat "imza ücreti" 3 milyon €. Bunu da ilk seneye dahil edip 6 milyon € olarak göstermiş basın kanımca :)

Hayırlı olur inşallah Selçuk takımımıza.

6 milyon yalandır. Doğru olsa bile ancak Türk lirasıdır. Yoksa euro cinsinden verilecek para Türkiye de ki tüm dengeleri alt üst eder. Böyle birşeyde kolay kolay olmaz.

Hahaha şimdide Selçuğun aldığı parayı eleştirenler var şaka gibi.Sizin Selçuk kadar kaliteli bir adamın bonservis fiyatından haberiniz varmı.En ez 10 milyondan açılır kapı, biz bedavaya kapattık.Ki bu adam yıllık 2.5 3 gibi rakamları hakediyor.Sanırsınki bunlar cebinden veriyor parayı.

Dünyanın en iyi Türk oyuncusu olan Nuri Şahin bile yıllık o kadar para alamaz hiçbir yerde. Ama işte bizim yöneticilerimizin zihniyeti bu..

Nuri Şahin'in aldığı ücret 2.5 milyon euro imiş. Bunda Real Madrid faktörünü es geçmezseniz sevinirim..

İddialara üzerinden konuşuyoruz. Ki iddiaya göre ilk yıl alacağı ücret çok büyük bir rakam. Bonservisi olmayan bir oyuncuya verilen imza parası gibi. Evet rakam ilk bakışta gerçekten ürkütücü, lakin ödenmeyen 8-10 milyon bonservis bedeli var. Nuri'nin bonservisi ne kadardı acaba?

Bu konuya bakıyorum para konuşuluyor,Emenike konusuna bakıyorum para konuşuluyor,sanki elinizi cebinize atmanız istendi.

Tuhaf insanlarsınız vesselam,yanlış anlamayın ama tuhafsınız,mutlu olun azıcık be iyi tarafından bakın azıcık.

Bu ne ya 18 m.euro iyi kazıklanmışız valla. iyidir hoşdur beğenirim ama bu kadar para fazla hemde çok fazla

sanan ne birader çok para var harcıyoruz ? ulan dünyanın hiç bir yerinde böyle taraftar yok ya . bi tek bizim türk takımlarının taraftarı böyle . sanki parayı kendi cebinden veriyor . ayrıca kapta bi b.k yazmıyor , nontv nin uydurması olabilir .

versek bile sen kafanı yorma , başkanın jetinin 6 aylık yakıt masrafı o .

ya arkadaşlar adamı almazsın, basacaksın parayı alacaksın, rakibe böyle futbolcu kaptırılmı dersiniz. alırsın bu seferde bu kadar para verilir mi dersini. alemsiniz valla. bırakın artık keyfini çıkararılım bu işin.

Zaten bu paraların biraz daha altını vere vere bu hale geldik. Her zamanki futbolunu oynasın, parasını güle güle harcasın. Ayrıca 6 Milyon Euro falan bence doğru değil..

yıllık 6 milyon euro kim alıyor? takım içi dengeleri çok bozacak. iyi oyuncu sözüm yok ama ücreti çok fazla ve dediğim gibi takım içi sorun yaratır gibi geliyor. neyse kesinleşmiş bir transfer yapacak bir şey yok hayırlı olsun

arkadaşlar işin aslı şudur. eğer bahsedilen 18 milyon euro doğruysa selçuk bonservissiz geldiği için ilk yıl alacağı 6 milyon euronun 3 milyonu imza parası bir nevi bonservis parası diyebiliriz. 18-3= 15 yani 15/5= yıllık 3 milyon euro bunda abartılacak birşey yok. gayet normal rakamlar.

Arkadaşlar bu takımın başında Ünal Aysal var.

Tam bir iş adamı. 0'dan 5 milyar dolarlık servet yapmış bir isim.

Kimse merak etmesin bir iş için Türkiye'de kime ne kadar para vermesi gerektiğini en iyi bilen 2-3 isimden birinin elinde klüp.

Bu rakamlara da inanmayın. KAP'da yayınlanınca gerçek miktarları öğreniriz.

yahu arkaşlar 6 milyon euro ilk yıl için diğer yıllar 3 milyon şöyle düşünün , biz selçuk'u almak istesek 3 milyona alabilir miydik hayır alamazdık , fm oynayanlar bilir zaten o 3 milyon euro imzalama bedeli hiç fazla bulmayın gayet normal !!

Avrupa'da yokuz, aldığımız adam Türkiye'nin en formda ve iyi yerli oyuncularından biri ve bonservissiz...

Hala para muhabbeti yapıyorsunuz...Şu faktörler göz önüne alındığında bu transferde para konuşmam..

Hayırlı olsun !

Aldığı ve alacağı para sapına kadar helal olsun diyorum tekrar.

Yönetim elinden kaçırsa burda ne hakaretler ederdiniz. Belliki paraya kıymışlar. Abartmayalım. Belki rakamlar yanlışda olabilir. Yinede yönetimi tebrik ediyorum. Sizler değilmisiniz yönetim cimri şu oyuncuyu şu kadar para için kaçırdık

siz de emenikeyi almışsınız üzülme

sadece bonservisi 9 milyon euro

gerisini sen düşün

benim öğrendiğim kadarı ile selçuk 3 milyon euro alacak ama bu ğeşin para olamayacak,2 milyon peşin geri kalan 1 milyonda ünal aysalın daha önce söylediği gibi performansa göre verilecek bunun değerlendirmesinide futbol komitesi yapacak.Bence uygun bir fiyat selçuk için,sonuçda türkiyenin en değerli yerli oyuncularından birini alıyorsunuz,hem genç hem yetenekli fazla konuşmaya gerek bulmuyorum..

yıllık 6 milyon euro kim alıyor? takım içi dengeleri çok bozacak. iyi oyuncu sözüm yok ama ücreti çok fazla ve dediğim gibi takım içi sorun yaratır gibi geliyor. neyse kesinleşmiş bir transfer yapacak bir şey yok hayırlı olsun

Bir tane ne olduğu belirsiz kanalın söylediğine göre bu lafları söylediğinizi hatırlatırım. Resmi bildirilecek açıklamayı beklemekte yarar var. Zaten gerçekse pek umrumda olmaz. Fatih Terim'in olduğu yerde dağılmaz..

Geri
Üst Alt