Selçuk İnan Galatasaray'da

Cevap: Selçuk İnan Galatasaray'da

Aslanım benim. Afferim Selçuk adamsın! Hayırlı olsun beyler şimdi geldim yeni görüyorum :)))))) Çok mutluyum

Gökhan İnler veya Kallström 'den herhangi bir tanesinin gelmesi orta sahayı 5-7 sene arası alır götürür . Selçuk - Yekta - Kallström üçlüsü defansif ve ofansif olarak Nescafe 3'ü 1 aradadan daha lezzetli olurlar. Kaleci - Sol bek - Stoper - Sağ açık - Forvet arkası transferlerini merakla bekliyorum . Selçuk standartında oyuncular bekliyoruz ; teknik ve hızlı ....

Emre Çolak önümüzdeki sezon ilk 11'de mutlaka kendine yer bulacaktır.

Herkes muhasebeci kesilmiş.Arkadaşın dediği ne gibi ortalığı bulandırıyorsunuz.Selçuk gelmiş herkes buraya olumlu bir şeyler yazmak ıstiyor.Buradaki bir kaç kişi saçma yorumlarıyla insanı çileden çıkarıyor.

emre'nin aldığı yıllık ücret 3500 euro, selçuk'un 18:5= 3600 euro

adam emre'ye göre daha genç...

ayrıca selçuk'u ileride iyi bir bonservis bedeliyle satma ihtimalimiz de yüksek...

günlerce basın bu transferin üzerini örtmek için bu paralardan konuşacak lütfen biz biraz mantıklı davranalım...

Ya ayni paraya fener alsaydi baskana demediginizi birakmazdiniz.Ne istediginizi bilmlyonuz.

sanki bazi arkadaslarin cebinden cikiyor paralar...

birakin bu isleri yaw...

popescu hagi vs. zamaninda en az o kadar aliyordu...

paradan gocunanlar eminim febe selcugu alsaydi "adnan sezgin zihniyeti devam ediyor. yine üce bese baktilar. yapamadilar." diyen ilk kisiler olacakti.

isterse 10 milyon € aylik alsin umrumda degil.

süper transfer. helal ünal baskan. adamsin!

Kimileri Adnan Sezgin'i arar olmuş :))

Türkiye liglerinde pek çok takımın çok isteyipte bizim aldığımız son futbolcu sanıyorum hasan şaştı(ki neredeyse 15 yıl oluyor) Bu adama gerekiyorsa yıllık 6 mil. verip almalıydık. Çok büyük bir psikolojik savaşı kazandık. Yeniden var olduğumuzu hissettirdik. Bu Galatasaray'ın geri dönüşünün işaretleridir. Hem de 2000 lerdeki gibi senelik başarılara değil 90 lardaki uzun soluklu başarılara inşallah... Çok sevindim ve çok mutluyum. Futbolunu oynasın aldığı para helali hoş olsun. Aldığı parayı eleştiren zihniyet yüzünden biz şu anda bu haldeyiz...

Verilen paranın fazla önemi yok.Türkiye'nin en iyi orta saha oyuncusu artık takımımızda...

Hayırlı olsun.

paha biçilmez bir transfer.. sadece prestij transferi yapmak içinde alınır

Ardakaşlar muhasebecilik oynamaya ne gerek var ya madem bu kadar düşünüyorsunuz ekonomik açıdan zorluk olcağını vs. gidersiniz 1 tane 8 Selcuk İnan forması alırsınnız takımın yükü hafifler :)

konuyu saptırmayın yıllık 6 milyon değil

alamasaydık fener alsaydı Galatasaray taraftarı yeni sezona moral olarak bitik girerdi

herkes umudu keserdi

cesur yürek bize değil onlara faydalı olurdu

bu adamı fener alsa ben transfer nöbeti falan tutmazdım artık

Ne kadar alıcakmış ki? Millet mırın kırın yapıyo Barış Özbek Mustafa Sarp yakışır size.

yıllık 6 milyon euro kim alıyor? takım içi dengeleri çok bozacak. iyi oyuncu sözüm yok ama ücreti çok fazla ve dediğim gibi takım içi sorun yaratır gibi geliyor. neyse kesinleşmiş bir transfer yapacak bir şey yok hayırlı olsun

arkadaşım artık şu ''takım içindeki dengeler'' gibi profesyonel olmayan lafları bırakın galatasarayda artık avrupai bir yönetim anlayışı olacak herkes hakkettiği parayı alır siz interde realmadridde şu oyuncu niye benden fazla alıyor diye soran veya sorabilen oyuncu hatırlıyormusunz!!

Adnan Sezgin zihniyetinde ne çok taraftar varmış yahu.

Adnan Sezgin zihniyeti ; Avrupada yokuz, tarihimizin en kötü sezonunu geçirdik , rezil olduk, en büyük rakibimiz şampiyon oldu.

Gökmen Özdemir

Selçuk'un toplam maliyeti 18 mil euro degil..! Bu transfer için Arda Turan'ın da etkisi büyük..

Arda!Tahmin ediyordu herkes zaten.

Geri
Üst Alt