Selçuk İnan Galatasaray'da

Cevap: Selçuk İnan Galatasaray'da

Forum muhasebeci dolmuş anlaşılan yine.Size ne olm adamın alacağı paradan,takım içi dengeden filan?Sen taraftarlığını yap gerisine karışma.
İnan Yönetim başka takıma kaptırsa neler yazılır, çizilirdi. Helal olsun. Paraya kıymışlar. Bizede zevkle izlemek düşer:D

Adnan Polat ve Sezgin

Galatasaray taraftarını ne hale düşürmüşler.

mustafa sarp'ın Barış'ın aldığı paraları konuşuluyor mu hayır neyine bakıyoruz performansına...

İşin para kısmı yönetimi ilgilendirir...

Adnan polat sağolsun taraftarımızı psikolojisini bozdu gitti...

Varol Galatasaray Varol ünal Başkan :)

rıdvanın sesi titriyo , febe panikledi emenike için 9 m bonservis verdi :D

Yönetimin görevi Takımın taraftarlarına başarı yaşatmak onu sevindirmek iyi futbol izlemektir. Taraftarın görevi takımına destek vermek kombine , forma olsun. Herkez kendini işini yapsın yönetim takımın durumunu taraftar desteğini versin. Size ne adamın aldığı paradan.

beyler bu adama öyle veya böyle ihtiyacımız var, bu kalitede adamı takımından en az 10 milyon euroya alırsın... mehmet topuz denilen ezik bile kayseri gibi küçük bir takımdan 9 milyon euroya geldi siz neden bahsediyorsunuz 5 yıl 18 milyon euro maliyet, bonservisi içinde size ne adamın aldığı paradan...

ya arkadaşlar 18 milyon euro olarak düşünmeyin 15 milyon eurodan 5 yıllık sözleşme yani yıllığı 3 milyon euro geriye kalan ilk yıl ödenecek olan 6 milyon euronun 3 ü imza parası normal birşey bu. yani selçuk yıllık 3 milyon euro alacak tabi bu rakamlar doğruysa

ilk sene 6 milyon sonraki seneler 3 milyon.5 yıllığına aldık buda senede 3.6 milyon eder.normal fiyat selçuk gibi adam için.febe guizaya dunya para verdi elde var sıfır :)

248160_175804232478280_146595108732526_398532_3091688_n.jpg

Para fln umrumda değil ! O para elbet bulunur önemli olan selçuğun bize gelmes. Adam Türkie'nin en iyi ortasahası daha ne konuşuyoruz. Bırakın parayı selcuğun keyfini çıkarın :D :D bu arada ***** emenike için 9 milyon euro vermiş :D :D

Başkan,Ali Dürüst, Albayrak,Terim,Tulun,Hasan Şaş!

Çok adamla hücum ediyoruz hadi bakalım.

Başkan-Drogba

Dürüst-İnler

Tulun-Sinan Bolat

Albayrak-Ersan

Hasan-Selçuk

Terim-????

Allahhhhhhhhhhhhh haberi yeni alıyorum dışardaydım ulannnnnnnnnnnnnnnnnnn..

Çıldırdımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..

Mondi ye ilk freekick golü atan futbolcu olduğunu biliyorum yanlış hatırlamıyorsam :)

Başkan,Ali Dürüst, Albayrak,Terim,Tulun,Hasan Şaş!

Çok adamla hücum ediyoruz hadi bakalım.

Başkan-Drogba

Dürüst-İnler

Tulun-Sinan Bolat

Albayrak-Ersan

Hasan-Selçuk

Terim-????

albayrak ersan +kemal tokak kemal için samsunspor'un kapısında yatıyomuş çıkan haberlere göre :) inş çifte bomba olacak

Uzun zamandır kaliteli yerli oyuncu alamıyorduk.. bu yeni yönetim bizi daha cok memnun edicek gibi.. Hadi hayırlı olsun!!!

ŞöYLE DÜŞÜNÜN.

ilk yıl için 6 milyon € verildi.

Bonservisi olmayan bir oyuncu alırken imza parası verilmesi çok normaldir.

Yıllık 3 M€ verildiği düşünürsek biz selçuk için Bonservis parası 3 M€ verdik.

Bu fiyatlar Selçuk için çok ama çok normaldir.

Mükemmel bir iş yapıldı.

Geri
Üst Alt