Selçuk İnan Galatasaray'da

Cevap: Selçuk İnan Galatasaray'da

daha açıklanmaz, elmander gibi, prensip anlaşması falan yazar.

transfer dönemi başlayınca yazar rakamlar.

Hayırlı uğurlu olsun çok sevindim gelmesine.

Eger selcuka 3,5 veriyorsak ardayada en az 3,5 vermeliyiz.

Selcuk un aldigi para biraz fazla 2,5 gibi olsaydi bisey denmezdi.

KAPta ne zaman aciklanir ucretler vs. ?

niye selçuk bu kadar alıyorsa arda da alacak gibi bir düşünce oluştu anlam veremedim. arda da yeteri kadar para alıyor. kadroda ki her oyuncuyu selçukun yıllık ücretine göre revize mi edecez yani

Selcuk un aldığı para bizi ilgilendirmez bu saatten sonra bunun üstünde fazla durup bazılarının ekmeğine yağ sürmeyelim.

Ayrıca bahsi geçen rakamların çok çok abartılı olduğundanda emin olabilirsiniz.

Transferlerde en güvendiğiniz ağızların açıklamalrı bu şekilde.

drogba'da gelse yılın transferi bu adamdır bana kalırsa , aldığı ücret imza parası artı yıllık ücret diye düşünülürse abartılı değildir .. yıllardır iğrenç bir orta saha vardı şimdi ise cana selçuk ve sağlam bir transferle daha ligin en güçlü orta sahasını oluşturulmuş olacak . hayırlı olsun.

yekta ve culio zaten var yanlarina kalstomda gelsin oh hayal etmesi bile guzel ama ben olsa dortlu ora sahayi kalstrom cana secluk ve yekta yaparim culioda cok iyi bir yedek?

Donanimhaber forumundan :D

3495sfs.jpg

selçuk inan' ın aldığı parayı konuşanlar bu transferi çekemeyenler ve onların gazına gelen taraftarlardır. sonuna kadar helal olsun ben sizin yerinize de forma alırım. ilk mesajımı buraya yazıyorum. hoşgeldin aslan parçası. ideallerine en kolay ulaşabileceğin yerdesin. yolun açık olsun. arkandayız.

Beyler iyi transfer yapıyorsunuz ama öncelerde bizim geçen senede Beşiktaş'ın yaptığı gibi transfer şampiyonu olduk havası var ancak maçlar sahada kazanılıyor. Yani ben burada yazarken çok kasıyorum kendimi yanlış anlaşılmamak için ama herhangi bir artniyetim yok düşüncemi yazıyorum. Selçuk sizin için nokta transfer ancak takım içi denge çok önemli gerçekten. Adam bize gelseydi bu paraya ben hakikaten acırdım, Emre ile aynı özelliklere sahip, bizim için aranan ön libero değil ancak sizin için nokta atışı olmuş. Sezon içinde bu paraların huzursuzluk yaratıp yaratmayacağını göreceğiz.(Bakın yaratır demiyorum yaratabilir)

Beyler iyi transfer yapıyorsunuz ama öncelerde bizim geçen senede Beşiktaş'ın yaptığı gibi transfer şampiyonu olduk havası var ancak maçlar sahada kazanılıyor. Yani ben burada yazarken çok kasıyorum kendimi yanlış anlaşılmamak için ama herhangi bir artniyetim yok düşüncemi yazıyorum. Selçuk sizin için nokta transfer ancak takım içi denge çok önemli gerçekten. Adam bize gelseydi bu paraya ben hakikaten acırdım, Emre ile aynı özelliklere sahip, bizim için aranan ön libero değil ancak sizin için nokta atışı olmuş. Sezon içinde bu paraların huzursuzluk yaratıp yaratmayacağını göreceğiz.(Bakın yaratır demiyorum yaratabilir)

takma sen, boşver.

bir de yalandan uzak dur.

Emre ile ayni ozellikte diyip sonra aldigi paraya aciyorsan senin hayirseverligin cunku Emre daha fazla aliyor Selcuk'un alacagi paradan + bonservisi de vardi Emre'nin

Good day

iyi niyetinden suhpem var ayrica emenikanin aldi 9 milioyn sizinkileri bozmuyorda selcugun aldi 3 milioynmu bizimkileri bozacak ayrica bizim oyuncular paraya bakmaz para icin oyunamaz forma icin yuregi icin oyunar bu herzaman boyle olmustur.

iyi niyetinden suhpem var ayrica emenikanin aldi 9 milioyn sizinkileri bozmuyorda selcugun aldi 3 milioynmu bizimkileri bozacak bozacak ayrica bizim oyuncular paraya bakmaz para icin oyunamaz forma icin yuregi icin oyunar bu herzaman boyle olmustur. ?

sabahın 6.30da bir fbli bu foruma girip selçukla ilgili yorum yazıyorsa HAZIMSIZLIKTANDIR zaten yaşar.

git bi yemek kaşığı gaviscon iç serkan.

sabahın 6.30da bir fbli bu foruma girip selçukla ilgili yorum yazıyorsa HAZIMSIZLIKTANDIR zaten yaşar.

git bi gaviscon iç serkan.

aynen oyle renktas bu daha baslangic aslan uyukudan uyaniyor zaman bizim zamnimiz cok cektik cok sabir ettik insallah meyvesini hep beraber yeriz bundan sonra

Bu hem nokta atışıdır hem de "Herkesin bir fiyatı vardır" düşüncesindeki başkanınız ve onun gibi düşünen taraftarlarınıza cevaptır aslında..

Biri çıkıp Selçuk çaya gelir diyor, biri çıkıp Fener isterse alır diyor.. Nerede o Fener?

Para herşeyi satın almaz. Selçuk'un alacağı paraya takmış herkes. O dengeleri sağlamak Fatih Terim'in işi.. Bırakın o dengeler bozulacaksa o düşünsün. Yok öyle olmasa bugün o başlığı atan Ercan Sepekçi orda olurdu.. Fatih Terim değil..

Sekçuk transferi konusundaki tebriklerin için de teşekkür ederiz..

(2 üye ve 14 konuk)

Cevabım size de aynı zamanda ;)

git bi yemek kaşığı gaviscon iç serkan.

Hocam şaampiyon olmuşuz ne hazımsızlığı Allah aşkına. Bu saatten ayakta olmamda işimden dolayıdır. Neyse beyler transferden ötürü de tebrik ederim, laf dalaşına getirmeye gerek yok sonuçta sizin forumunuz ve iyi bir oyuncu transfer ettiniz, sevinmek hakkınız.

Hocam şaampiyon olmuşuz ne hazımsızlığı Allah aşkına. Bu saatten ayakta olmamda işimden dolayıdır. Neyse beyler transferden ötürü de tebrik ederim, laf dalaşına getirmeye gerek yok sonuçta sizin forumunuz ve iyi bir oyuncu transfer ettiniz, sevinmek hakkınız.

o zaman şampıyonlugunu kutlamaya devam et.bosvwe selçuğu artık.

kapat o defteri

Yuh.Sayfalarca aldığı para konuşulmuş.Millet NtvSpor'un gazına gelip sallamış,durmuş.Alacağı para en fazla 2.5-2.7 civarı bir paradır.Ayrıca bize ne ki alacağı paradan?Sahaya çıkıp aslanlar gibi mücadele ettikten sonra,aldığı para sonuna kadar helal'i hoş olsun.

Geri
Üst Alt