Selçuk İnan Galatasaray'da

Cevap: Selçuk İnan Galatasaray'da

Haha dun angutlar, yok Galatasaray kazik yemis, yok Selcuk Inan senede 6 milyon avro alicak. Selcuk Galatasaray'i kaziklamis filan.

2.000.000 bedava kardesim ya :) Hemde bonservis odemedik.

Noldu angutlar?

şimdi angutlar cimbom parayı kayıt dışı verecek diyolar...:D

Ben olaya farkli bir açidan bakmak istiyorum.

Selçuk'un transferi bile basli basina önümüzdeki dönemin 2. Fatih Terim döneminden farkli olacaginin bir göstergesidir.

mental özelliklerini biraz daha geliştirirse xavi gibi bir oyuncu olabilir daha yaşı 26 çünkü .

insallah o 6 milyon euro felan dogru degildir.

Arkadaşlar 6 milyon euro f5 medyasının yalanı, galatasaray.org da açıklama yapılmış.

Galatasaray, Trabzonspor'un milli orta saha oyuncusu Selçuk İnan ile beş senelik kesin anlaşmaya varmıştır.

İmzalanan sözleşmeye göre oyuncuya herbir sezon için 2.000.000 Euro sabit transfer ücreti ve maç başına 15.000 Euro ücret ödenecektir.

Yeni sporcumuza Galatasaray kariyeri boyunca üstün başarılar dileriz.

Galatasaray Sportif AŞ

Bu ücret Selçuk gibi bir oyuncu için oldukça makul bence.

Selçuk transferinin anlam kazanması için yanına da iyi bir oyuncu lazım ayhan sarp barışla kafayı yer yoksa selçuk...

arkadaşlar şöyle düşünün aslında 2milyon euro artı maç başılarla beraber senelik 5 trilyon para eder,aylık 410 milyar gibi para ediyor,bu rakamlar gercekten müthiş rakamlar.Bu rakamlara yükselmesinin tek sebebi fb dir,elindeki emre senede 4 milyon euro,mehmet 2.5 milyon euro,oynuyor.Gökhan Gönül eski sözleşmeli olmasa oda en az 2.5 milyon alacaktı ve bu sezon kalırsa fb de o rakamlara cıkacak senelik ücreti.

yaa hakediyo bence selçuk sonuna kadar

Geş kaldım biraz ama olsun hoşgeldin Selçuk.

Fenerbahçe, maaşlarda düzenleme yaptı. Alex'in 2.5 MN $ aldığı ligde. Selçuk'un 2 MN € alması bana çok fazla geldi.

arkadaşlar şöyle düşünün aslında 2milyon euro artı maç başılarla beraber senelik 5 trilyon para eder,aylık 410 milyar gibi para ediyor,bu rakamlar gercekten müthiş rakamlar.Bu rakamlara yükselmesinin tek sebebi fb dir,elindeki emre senede 4 milyon euro,mehmet 2.5 milyon euro,oynuyor.Gökhan Gönül eski sözleşmeli olmasa oda en az 2.5 milyon alacaktı ve bu sezon kalırsa fb de o rakamlara cıkacak senelik ücreti.

Fenerbahçe, maaşlarda düzenleme yaptı. Alex'in 2.5 MN $ aldığı ligde. Selçuk'un 2 MN € alması bana çok fazla geldi.

alex mecburiyetten o paralara indi,başka sşansı yoktu çünkü,auyrıca alex 2.5 alıyorsa selçuk un 2 alması cok normal

o değilde bu fb liler gercekten mal.lan resmi açıklama gelmiş hala vergi kaçırıyorlar diyor:D

Bu adam gene 25 tane maca ilk 11 baslarsa sasirmam. Iyi oynar kotu oynar baska mesele 10 seneden beri kim gelse oynadi, helal olsun diyorum baska birsey demiyorum. Simge isimlerimizden oldu.

21 milyonmus!!! Bir deli bi kuyuya tas atiyor 40 akilli cikaramiyor. Hala kabul etmezler ya!!

Geri
Üst Alt