Selçuk İnan Kadro Dışı Bırakılmalıdır

Defol git

Tesislere bile alinmamali artik

Sene sonunda da yollasinlar

Sabote ettigi iyice ortaya cikti artik galibiz diye nasil morali nozulduysa cikmaya bahane aradi

Zaten lesh gibi oynadi hel hatali pas vs

ya yapmayın o 2sezon bizi sırtlada xelcukkkkk

vefasızlar !!!!!!

maca veysel girdi takima canlilik getirdi

utanmaz herif, yallah yollayin gitsin

bu yaptigi cezasiz kalirsa artik diyecek bisey yok

Seneye Selçuk out Hakan Çalhanoğlu IN !

Selçuka da diyecek bir şey bulamıyorum yazık etti kendisine

Galatasaray formasına ihanet eden, orada yıllarca eleştireye maruz kalıp mücadeleyi bırakmayan KAPTAN'I Sabri'den utanmayan,formasını Tugay'a utanmadan verip soyunma odasına giden bu şahsın sözleşmesinin feshedilmesini YÖNETİMDEN talep ederiz

BkjrwjLCAAAwen9.jpg

Kurşuna dizilmeli yav ne kadro dışısı.Hatta ibret-i alem olsun diye Florya'da kafası kesilmeli.

Ulan bu taraftar sana taparken senin bu yaptıkların nedir,1,5 senedir yatıyosun taraftar hala bagrına basıyor seni,utanmaz,önüne gelen trip atıyor Galatasaray'a,sizin bu hakkınız yok,bi daha bu formayı giymezsin,sene sonu Burak'la birlikte sutlanırsın umarım...

Sitem sevgiden doğar Selçuk hala anlayamadın mı?

Seni yıldız belledik biz..

Sen bunu kaldıracak güçte olman lazımken taraftara sırtını dönüyorsun..

Hayır taraftar da sabır sabır sabır kardeşim sezon başından beri top oynamıyorsun her ha hu ya gönül koyuyorsun oynamıyorum küstümler yok..

Takımın galibiyetine gölge düşürdüğün için bizden değil emek veren arkadaşlarından özür dile..

Kaldı ki Drogba gitti geldi yanına adamlık yaptı adeta..

Oyuncu grubundan özür dilemen gerek..

İyi oynuyor olsa altında bir sorun arayacağım niye böyle yaptı durup dururken diyeceğim de neyin atarını yaptı bu gerizekalı?

ayip kardesim sana bu konuyu hic yakistiramadim. yabanci futbolcular sahada yürürken hic tepki cekmiyor ama büyük kaptan bir pas hatasi yapinca aninda tepki görüyor.

BİDE KAPTAN ULAN BU ADAM

SONRA SUC MANCİNİDE.

Geri
Üst Alt