Selçuk İnan Kadro Dışı Bırakılmalıdır

takımı sabote ettiğini açık açık gösterdi sonunda

Bunun yaptigi resmen ihanettir. 2 senedir o kadar kötü oynamasina ragmen bütün taraftar sonsuz kredi vs. muhabbeti yapiyordu, devamli destek olundu. Bu kadar arkasinda durulan bir futbolcu hatirlamiyorum ben, birde böylesi bir önemli macta yüz yildir ezeli rakibimiz olan fener macinda bu hareketleri yapmasi affedilecek birsey degildir.

[attachment=9359:uploadfromtaptalk1396808729245.jpg]

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1396808729245.webp
    uploadfromtaptalk1396808729245.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 180
Al bu formayi kime verirsen ver diyemezsin selçuk ınan? İstemiyorsan gidersin.

Tapatalk

Kız gibi trip atıyor, sakatlığı olduğunada inanmıyorum! Hayır kötüde oynamadı ne gerek var böyle şeylere.

yazık bu duruma düşülürmü formayı yere filan atmadı bir adamı bu kadar kolay harcayamazsınız siz kimsiniz burdan gelmiş yok feshedilmeli sen kimsin gardaşımda böyle yazıyon sen kimsin yani hayırdır ?

o formayı çıkaran adam bir daha giyemez, giymemeli. iki sezondur bu adamın açıklarını kapatmak için g*tünü yırtan felipe melo, emre belözoğlu'na gösterdiği gibi kendisine de kapıyı gösterse iyi olur.

Selcuk ozur dilemeli. Oyle asmaya filan kalkmayin sakin.

Tamamen linc toplumu olup ciktik.

Tapatalk

Iyi oldu, patlayan patlasin, takimdaki herkes icini doksun, taraftarin sevgilisi ne hale geldi, kendi de biliyor 1,5 senedir sorumluluk almadigini, takimi yavaslattigini, bu yuzden surekli faul almaya calisiyor, yana veya geriye oynuyor.

Trip atacak olan, kendi icin oynayacak olan gitsin, fisek gibi gencler gelsin, gerekirse 3 yil sampiyon olmayalim, Mancini gelecegin takimini kursun.

Feshetmeyelim, 2.sınıf bir Avrupa kulübüne satalım, en azından 3-5 para kazanırız.

emre ve tayfasida bunu bekliodu zaten

yaptigi yalnisdir ,ama fesh falan komik

duygusal bir patlama yaşadı.ne kovulması ne feshi.saçmalamayın.

Formayı çıkartıp Tugay'a vermesinin anlamını kavrayamayan arkadaşlar hala asmaya gerek yok özür dilesin yeter falan diyor.

Özür dilerse Fernandes'e dönecek bunun olayı. Eninde sonunda yerini kaybedecek. Kafasında bitirmiş zaten bundan sonraki özrü göstermeliktir bence.

neyse doğruları görebilen renktaşların varlığına sevindim

Geri
Üst Alt