Selçuk İnan Kadro Dışı Bırakılmalıdır

Başta bu kadar kizmamistim ama zaman geçip düşününce sinirim arttı. Kimsenin artistlik yapmaya hakkı yok. Defolsun gitsin.

Utanmadan Melo'yu ağzına alma

Melo en sevdiğim adam bu takımda. Beni tanıyan herkes de bilir bunu. Tanımadığın için ön yargılarınızla yorum yapıp beni klasik X'ci diye yaftalayamazsın.

Bugün resmen atılmak için can siparhane çalıştı. Emre ile yarışa girdi kazanan oldu diye bu değişmez. Gönderilirse oturup ağlarım ama Selçuk'a da ağlarım en az onun kadar.

Futbolculuğunu beğenmediğim halde Sabri'de idam sehpalarında yargılanarak gönderilirse içim acır.

Derdim tartışmak da değil seninle/sizinle.

Arda'nın gönderilme sürecinde de bu kulüp hatalar yaptı, Arda'da yaptı. O şımarık, şu karaktersiz, bu tarator demek yerine bu adam hatalı cezası neyse çekmeli, ayrılmak isteyen ne zorla kalır ne de cezayı hakeden ceza almadan yırtar bu kulüpte.

Eğer yazdığımdan Melo'yu da gönderelim anlıyorsan senin bileceğin iş.

Melo'yu uyarır verirsin para cezası neyse hakettiği, Selçuk'a da ona verdiğinden daha fazlasını verir, gerekirse 1-2 hafta oynatmazsın. Ama yok fesih yok derhal gönderin karaktersizi bilmem ne.

O zaman takımın yarısını feshedelim.

Sabri geçen sene Kadıköy'de gitti gırtlak sıktı.

Drogba 2 kere Mancini'yi ezdi geçti

Melo bugün atılmak için oynadı resmen

Eboue her maç 10 dakika yerde yatıyor

Melo Riera'nın burnunu kırdı

Adamlar kendi arasında hallediyorken, TD'ün ÇIKIP SELÇUK BENİ YANLIŞ ANLADI BİR PROBLEM YOK diyorken burada çıkıp böyle dersen KAFATASÇI, YALAKA UA TAYFASINDAN NE FARKIMIZ KALIYOR BİZİM DE.

Mancini yi savunan yok, eski yazilarima da bakarsaniz selcuk hakkinda simdi ne dediysem gecen sene de aynisini hatta daha once demisimdir. Selcuk kesinlikle Galatasarayin futbolcusu olamaz, olamaz derken eger ki gs avrupada ilk 10 a girmek istiyor vizyonunu yukseltmek istiyorsa kesinlikle futbolcu degil,gs futbolcusu degil. Ha senin gibi sadece lig ve tr kupasi icin oynayacaksak ozaman oynasin. Hayirini gorun. Burakla beraber.

Turkiyede el ile sayilacak ust duzet futbolcu vardir. Bunlar aradinda selcuk ve burak kesinlikle girmiyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

burak GS sıstemıne uymuyor burak gönderıleblılır.ama selçuk her zaman ış yapar.oynatma selçugu 1 ay bak nasıl dönuş yapıyor selçuk.xelçuk vs dıyen göklere çıkartanlar yıne sızdınız şimdı begenmeyenler yıne sızsınız.

Sorun Selçuk değil. Bugün çok net bir şekilde gördüm ki sorun Mancini. Resmen Selçuk'un sakatlandığını biliyordum ama ona kendisini yere bırakması gerektiğini söyledim dedi. Spiker aranızdaki tartışma tamamen zamanı geçirmeye yönelikti diye sorduğu soruya Evet diye cevap verdi.

Alakası yok, mancini bildiğin selçuk'u korumak için suçu üzerine almış Saatlığı falan yoktu ıslığı duyduğu anda soyunma odasına yöneldi. Sonra birkaç kişi gelince yanına sakat ayağına yattı.

Avrupaya gönderilmeli gönderirkende türk takımlarına satılmama maddesi koyulsun az sürtsün burnu

Melo en sevdiğim adam bu takımda. Beni tanıyan herkes de bilir bunu. Tanımadığın için ön yargılarınızla yorum yapıp beni klasik X'ci diye yaftalayamazsın.

Bugün resmen atılmak için can siparhane çalıştı. Emre ile yarışa girdi kazanan oldu diye bu değişmez. Gönderilirse oturup ağlarım ama Selçuk'a da ağlarım en az onun kadar.

Futbolculuğunu beğenmediğim halde Sabri'de idam sehpalarında yargılanarak gönderilirse içim acır.

Arda'nın gönderilme sürecinde de bu kulüp hatalar yaptı, Arda'da yaptı. O şımarık, şu karaktersiz, bu tarator demek yerine bu adam hatalı cezası neyse çekmeli, ayrılmak isteyen ne zorla kalır ne de cezayı hakeden ceza almadan yırtar bu kulüpte.

Melo'yu uyarır verirsin para cezası neyse hakettiği, Selçuk'a da ona verdiğinden daha fazlasını verir, gerekirse 1-2 hafta oynatmazsın. Ama yok fesih yok derhal gönderin karaktersizi bilmem ne.

Adamlar kendi arasında hallediyorken, TD'ün ÇIKIP SELÇUK BENİ YANLIŞ ANLADI BİR PROBLEM YOK diyorken burada çıkıp böyle dersen KAFATASÇI, YALAKA UA TAYFASINDAN NE FARKIMIZ KALIYOR BİZİM DE.

Doğru tek kelime yok.Mancininin anlattığı olayın dakikasını bile bilmiyorsun.Muhtemelen linkten falan izledin

burak GS sıstemıne uymuyor burak gönderıleblılır.ama selçuk her zaman ış yapar.oynatma selçugu 1 ay bak nasıl dönuş yapıyor selçuk.xelçuk vs dıyen göklere çıkartanlar yıne sızdınız şimdı begenmeyenler yıne sızsınız.

Arkadas eski yazilarima bak. Burda iki gol atti diye köklere cikartan ben degilim. Allah askina yaa gormuyormusunuz, selcuk takimin resmen el freni. Bir iki gol atti diye xelcuk yaptiniz.. Turk futbolcular ne zeki ne de profesionel. Gazla calisiriz biz gaz..2 seneyide terimin gazinla goturduk zaten. Ondan dolayi insallah yabanci kuralindan kurtuluruz da hepsini gondeririz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bunların hiçbirinin selçuk olayıyl alakası yok. Hele 2 kere gördüm drogba örnek verilmiş elin yabancısı bile çıkarıp formasını atmadı. Gitti kenardan çıkardı hırsını. Burak her maç küfür ediliyor ıslıklanıyor kaçırıyor herif ondan ıslıklanıyor çıkarıp formasını atmadı 1 kere. Çıkardı öptü formasını adam Galatasaraylı bile değil ama formaya saygısı var.

Burak'a sevgim arttı en çok eleştirenlerdenim ama bundan sonra laf etmem ona.

yürü git lan yarın direk sözleşmesini eline versinler senin de o çıkarttıgın formayı bi daha giyeme

Fenerbahçe'ye iteleyelim, ben küçükken fenerbahçeli'ydim desin köftehor.

Doğru tek kelime yok.Mancininin anlattığı olayın dakikasını bile bilmiyorsun.Muhtemelen linkten falan izledin

Maçı 90 dakika canlı izledim cafe'de. 85 civarı oldu, önce Umut G. girecekti Veysel'i aldı sonra.

Maç sonu yorumlarını ise izlemedim. Mancini Selçuk'a bağırdı, Selçuk'ta ne bağırıyorsun sakatlandım çıkıyorum gibi hareketler yaptı. Sonra da çıkarken Drogba, Sneijder falan yanına gelip sakinleştirmeye çalıştı.

Yorumun tamamını okudun mu bilmiyorum ama oradan çıkan sonuç küfür yoksa kadro dışı falan olmaz.

Bir de Mert Çetin'in stay on the pitch'i yere yat diye çevirdiği iddiası var toplantıyı izledikten sonra anlarız.

Şu taraftarın sevgisine yakıştı mı selçuk? Seni bu performansına rağmen savunan biraz taraftar vardı simdi onları da kaybettin. Yakıştı mı?

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maçı 90 dakika canlı izledim cafe'de. 85 civarı oldu, önce Umut G. girecekti Veysel'i aldı sonra.

Maç sonu yorumlarını ise izlemedim. Mancini Selçuk'a bağırdı, Selçuk'ta ne bağırıyorsun sakatlandım çıkıyorum gibi hareketler yaptı. Sonra da çıkarken Drogba, Sneijder falan yanına gelip sakinleştirmeye çalıştı.

Yorumun tamamını okudun mu bilmiyorum ama oradan çıkan sonuç küfür yoksa kadro dışı falan olmaz.

Bir de Mert Çetin'in stay on the pitch'i yere yat diye çevirdiği iddiası var toplantıyı izledikten sonra anlarız.

Evet olayı bilmiyorsun güzel.Manciniyi bari doğru dinleseydin

Bizim yerliler eleştirilmeyi sevmez. Kötü bile olsa pohpohlanmak ister, doğaldır bunlar bu yüzden.

yarın özür diler ve tatlıya bağlanır umarım.selçuk u severim, yanlış yapmıştır ve hatasını kabul edip özrünü dilemeli.ama bu kadar kolay kelle almamak lazım.

Bence mancinin azarlamasina sinir oldu

Bir onceki pozisyon dada mancini azarlamisti

Tamam yaptığı is normal değil

Abartmayalim ama

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçen seneden beri gördüğümüz performansını bir kenara bırakıyorum;

"Saha içinde sürekli birilerini arayıp (Burak-Umut) onlara 5-6 kişinin arasında bile olsa pas vermek için bir yerlerini yırtması,

Bu esnada pozisyon gitmiş , Galatasaray kaybetmiş hiç umrunda değil, O yeterki o kankilerine topu atsın görevini yapsın !!!",

Bu pozisyonlarda boşta Drogba , Sneijder varmış bomboşmuş, %100 golmüş hiç umrunda olmayan tavırları bile bunun için yeterli... :happynew:

Geri
Üst Alt