- 4 Ağustos 2009
- 90.881
- 72.165
- 5.358
Başta bu kadar kizmamistim ama zaman geçip düşününce sinirim arttı. Kimsenin artistlik yapmaya hakkı yok. Defolsun gitsin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Utanmadan Melo'yu ağzına alma
Mancini yi savunan yok, eski yazilarima da bakarsaniz selcuk hakkinda simdi ne dediysem gecen sene de aynisini hatta daha once demisimdir. Selcuk kesinlikle Galatasarayin futbolcusu olamaz, olamaz derken eger ki gs avrupada ilk 10 a girmek istiyor vizyonunu yukseltmek istiyorsa kesinlikle futbolcu degil,gs futbolcusu degil. Ha senin gibi sadece lig ve tr kupasi icin oynayacaksak ozaman oynasin. Hayirini gorun. Burakla beraber.
Turkiyede el ile sayilacak ust duzet futbolcu vardir. Bunlar aradinda selcuk ve burak kesinlikle girmiyor.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sorun Selçuk değil. Bugün çok net bir şekilde gördüm ki sorun Mancini. Resmen Selçuk'un sakatlandığını biliyordum ama ona kendisini yere bırakması gerektiğini söyledim dedi. Spiker aranızdaki tartışma tamamen zamanı geçirmeye yönelikti diye sorduğu soruya Evet diye cevap verdi.
Melo en sevdiğim adam bu takımda. Beni tanıyan herkes de bilir bunu. Tanımadığın için ön yargılarınızla yorum yapıp beni klasik X'ci diye yaftalayamazsın.
Bugün resmen atılmak için can siparhane çalıştı. Emre ile yarışa girdi kazanan oldu diye bu değişmez. Gönderilirse oturup ağlarım ama Selçuk'a da ağlarım en az onun kadar.
Futbolculuğunu beğenmediğim halde Sabri'de idam sehpalarında yargılanarak gönderilirse içim acır.
Derdim tartışmak da değil seninle/sizinle.
Arda'nın gönderilme sürecinde de bu kulüp hatalar yaptı, Arda'da yaptı. O şımarık, şu karaktersiz, bu tarator demek yerine bu adam hatalı cezası neyse çekmeli, ayrılmak isteyen ne zorla kalır ne de cezayı hakeden ceza almadan yırtar bu kulüpte.
Eğer yazdığımdan Melo'yu da gönderelim anlıyorsan senin bileceğin iş.
Melo'yu uyarır verirsin para cezası neyse hakettiği, Selçuk'a da ona verdiğinden daha fazlasını verir, gerekirse 1-2 hafta oynatmazsın. Ama yok fesih yok derhal gönderin karaktersizi bilmem ne.
O zaman takımın yarısını feshedelim.
Sabri geçen sene Kadıköy'de gitti gırtlak sıktı.
Drogba 2 kere Mancini'yi ezdi geçti
Melo bugün atılmak için oynadı resmen
Eboue her maç 10 dakika yerde yatıyor
Melo Riera'nın burnunu kırdı
Adamlar kendi arasında hallediyorken, TD'ün ÇIKIP SELÇUK BENİ YANLIŞ ANLADI BİR PROBLEM YOK diyorken burada çıkıp böyle dersen KAFATASÇI, YALAKA UA TAYFASINDAN NE FARKIMIZ KALIYOR BİZİM DE.
neymis ortada olan? onlarin hepsi medyanin yalan haberleri, hemen gaza gelmisiniz yine. türk futbol tarihinin gelmis gecmis en büyük orta sahasini kimseye yedirmeyiz.
burak GS sıstemıne uymuyor burak gönderıleblılır.ama selçuk her zaman ış yapar.oynatma selçugu 1 ay bak nasıl dönuş yapıyor selçuk.xelçuk vs dıyen göklere çıkartanlar yıne sızdınız şimdı begenmeyenler yıne sızsınız.
Melo en sevdiğim adam bu takımda. Beni tanıyan herkes de bilir bunu. Tanımadığın için ön yargılarınızla yorum yapıp beni klasik X'ci diye yaftalayamazsın.
Bugün resmen atılmak için can siparhane çalıştı. Emre ile yarışa girdi kazanan oldu diye bu değişmez. Gönderilirse oturup ağlarım ama Selçuk'a da ağlarım en az onun kadar.
Futbolculuğunu beğenmediğim halde Sabri'de idam sehpalarında yargılanarak gönderilirse içim acır.
Derdim tartışmak da değil seninle/sizinle.
Arda'nın gönderilme sürecinde de bu kulüp hatalar yaptı, Arda'da yaptı. O şımarık, şu karaktersiz, bu tarator demek yerine bu adam hatalı cezası neyse çekmeli, ayrılmak isteyen ne zorla kalır ne de cezayı hakeden ceza almadan yırtar bu kulüpte.
Eğer yazdığımdan Melo'yu da gönderelim anlıyorsan senin bileceğin iş.
Melo'yu uyarır verirsin para cezası neyse hakettiği, Selçuk'a da ona verdiğinden daha fazlasını verir, gerekirse 1-2 hafta oynatmazsın. Ama yok fesih yok derhal gönderin karaktersizi bilmem ne.
O zaman takımın yarısını feshedelim.
Sabri geçen sene Kadıköy'de gitti gırtlak sıktı.
Drogba 2 kere Mancini'yi ezdi geçti
Melo bugün atılmak için oynadı resmen
Eboue her maç 10 dakika yerde yatıyor
Melo Riera'nın burnunu kırdı
Adamlar kendi arasında hallediyorken, TD'ün ÇIKIP SELÇUK BENİ YANLIŞ ANLADI BİR PROBLEM YOK diyorken burada çıkıp böyle dersen KAFATASÇI, YALAKA UA TAYFASINDAN NE FARKIMIZ KALIYOR BİZİM DE.
Doğru tek kelime yok.Mancininin anlattığı olayın dakikasını bile bilmiyorsun.Muhtemelen linkten falan izledin
Maçı 90 dakika canlı izledim cafe'de. 85 civarı oldu, önce Umut G. girecekti Veysel'i aldı sonra.
Maç sonu yorumlarını ise izlemedim. Mancini Selçuk'a bağırdı, Selçuk'ta ne bağırıyorsun sakatlandım çıkıyorum gibi hareketler yaptı. Sonra da çıkarken Drogba, Sneijder falan yanına gelip sakinleştirmeye çalıştı.
Yorumun tamamını okudun mu bilmiyorum ama oradan çıkan sonuç küfür yoksa kadro dışı falan olmaz.
Bir de Mert Çetin'in stay on the pitch'i yere yat diye çevirdiği iddiası var toplantıyı izledikten sonra anlarız.