- 16 Haziran 2010
- 204.110
- 156.211
- 6.838
Ozur dilemedigi surece kaptanligi alinmali, hatta kadroya bile alinmamali, aksini soyleyip Selcuk un yaptigini destekleyen cikmasin sakin...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Selçuğun Bu takıma Ünal aysal, mancini, yekta, semih, telles Drogba vs çoğu oyuncudan daha çok katkısı olmuştur.
Evet bu takıma manevi anlamda çok fazla değer vermesi gerekirken daha hırslı olması gerekirken bu konuda hayal kırıklılığı yaratmıştır.
Ama şurada Selçuk alehine yorumları abartan adamlar kimseye Galatasaraylılık öğretmesin.
Ulan formanın değerinden, Galatasarayın değerinden bahsedersek Ünal aysal o koltukda bir dakika durmamalı.
Sizin gibi taraftar olmaz olsun.
Ayı şerefsiz volkan sneijderin üzerine yürüyor ortada Galatasaraylı oyuncu yok. Siz bundan bahsedin.Biraz gerçekleri görün.
Bak şerefsiz ersun hakeme yüklenmiş. Şu hani şu maçı 10 kişi bitirdiğine dua etmesi gereken şerefsiz hakeme yükleniyor.Şu maç kadıköyde oynansa şu şikeci şerefsiz takımı oyuncularının yaptığını Galatasaraylı oyuncular yapsaydı orada bize en az 3 kırmızı kart çıkardı.
Senin yönetici müsvettesi adamlardan çıt yok. Mancini zaten ruhsuz.sahada yapmadığı çirkeflik kalmamış rakibini övüyor. Melo boş yere atılmış kimin umrunda. Kazandık ya..
Ben ömrü hayatımda bu kadar karaktersiz oyuncuların bir arada olduğu takım hiç görmedim.Mehmet topal denen adam bu klüpten aldığın paralar haram zıkkım olsun.Hani sözde en masumu bu. Gerisini siz düşünün.Ve bu ortamda bunlardan bahseden bir tane Galatasaraylı yönetici, futbolcu, yazar ne dersen de yok.
Siz bu klübü yöneten sözde Galatasaraylı yöneticilerin transferlerine şakşakçılık yapmaya devam edin.
Selçuk yerine nuri şahin, hakan c veya tolgay arslan gelmezse gitmemeli bir yere.
Seneye bide 503 olursa.. En az sneijder hata daha çok değerlidir maalesef bu systemde.
Ozur dilemedigi surece kaptanligi alinmali, hatta kadroya bile alinmamali, aksini soyleyip Selcuk un yaptigini destekleyen cikmasin sakin...
sorun selçuktamı onu alternatifsiz bırakanlarda mı
işte asıl mesele bu
O konuda haklısın.
Semih Kaya veya Hakan Balta şu an bu takımda kaptanlığı hakeden 2 isimdir.
Şu maçta hata da yaptılar 1'er tane ama SÖZDE FUTBOL OYNAMAK İÇİN ÇIKAN 22 FUTBOLCU ARASINDA 2-3 ADAMDAN İKİSİYDİ BU ADAMLAR.
Semih için erken diyenler olacaktır ama Semih ayrı bir karakter. Semih gerçekten apayrı biri, centilmen, G.Saray'lı, işine sadık, rakibe saygılı, M.Oktay ekolünden gelen, gereksiz kart görmeyen adam gibi adam. Hakan'da iyi veya kötü de olsa her zaman iyi niyetli bir adamdır.
Ben Selçuk'un da iyi niyetine kefilim sinir anında olabilir ama bu 2 adam yapmazdı o yaptığını da. Bizim takımda oynayabilecek kadar yetenekli, oynayabilecek kadar da karakterli ama kaptan olabilecek kadar değilmiş onu gördük. GÖMMEYE ÇALIŞMAK ise saçmalıktan nbaşka bir şey değil.
Yorum yap yorum.
Zoruna gittiyse yorumuma alıntı yapma..
Şakşakcı Galatasaraylı seni..
Panenka İstatistik @PStatistic 2 sa.
Galatasaray, son 22 derbi maçın 19'unda puan aldı. Selçuk İnan, bu maçlarda 7 gol attı ve 11 asist yaptı.
Dun Sneijder'a teneke baglayan bir kesimin bugun Selcuk'a defol demesi esasinda sasirtici bir durum degil
Tapatalk
adam açık açık mesaj veriyor. tabii anlayana
benim gibi gereksizi takımda tutmayın demek istiyor sanırım.
dikkatli incelersen dün sneijder'e teneke bağlayan kesim'in seçuk'u savunmak için değişik şekillere girdiğini görürsün. tabiki şarşırtıcı değil.
Abartmasak ? Selçuk bu takımdaki en karakterli adamlardan birisidir. Ben hala kendisine güveniyorum. Gerginlikle maç içerisinde olabilecek şeyler.
Her şeyi bir kenara koyalım tamamen Mancini'nin dediği şey üzerinden yorum yapacak olursak, yani Mancini Selçuk'a hakikaten sakatlandın yere at kendini zaman geçir dediyse, kesinlikle Selçuk'un verdiği tepki de orada ben Galatasaray oyuncusuyum benim böyle şeylerle işim olmaz çok biliyorsan al sen formayı istediğin gibi yap şeklinde bir mevzu dönmüş olabilir. Eğer öyleyse az bile yaptı Selçuk bence.