Selçuk İnan Kadro Dışı Bırakılmalıdır

Ozur dilemedigi surece kaptanligi alinmali, hatta kadroya bile alinmamali, aksini soyleyip Selcuk un yaptigini destekleyen cikmasin sakin...

Selçuğun Bu takıma Ünal aysal, mancini, yekta, semih, telles Drogba vs çoğu oyuncudan daha çok katkısı olmuştur.

Evet bu takıma manevi anlamda çok fazla değer vermesi gerekirken daha hırslı olması gerekirken bu konuda hayal kırıklılığı yaratmıştır.

Ama şurada Selçuk alehine yorumları abartan adamlar kimseye Galatasaraylılık öğretmesin.

Ulan formanın değerinden, Galatasarayın değerinden bahsedersek Ünal aysal o koltukda bir dakika durmamalı.

Sizin gibi taraftar olmaz olsun.

Ayı şerefsiz volkan sneijderin üzerine yürüyor ortada Galatasaraylı oyuncu yok. Siz bundan bahsedin.Biraz gerçekleri görün.

Bak şerefsiz ersun hakeme yüklenmiş. Şu hani şu maçı 10 kişi bitirdiğine dua etmesi gereken şerefsiz hakeme yükleniyor.Şu maç kadıköyde oynansa şu şikeci şerefsiz takımı oyuncularının yaptığını Galatasaraylı oyuncular yapsaydı orada bize en az 3 kırmızı kart çıkardı.

Senin yönetici müsvettesi adamlardan çıt yok. Mancini zaten ruhsuz.sahada yapmadığı çirkeflik kalmamış rakibini övüyor. Melo boş yere atılmış kimin umrunda. Kazandık ya..

Ben ömrü hayatımda bu kadar karaktersiz oyuncuların bir arada olduğu takım hiç görmedim.Mehmet topal denen adam bu klüpten aldığın paralar haram zıkkım olsun.Hani sözde en masumu bu. Gerisini siz düşünün.Ve bu ortamda bunlardan bahseden bir tane Galatasaraylı yönetici, futbolcu, yazar ne dersen de yok.

Siz bu klübü yöneten sözde Galatasaraylı yöneticilerin transferlerine şakşakçılık yapmaya devam edin.

Ben bazı noktalara(.) katıldım. O kadar.

Kişisel sorunları umrumda değil özel hayatı beni ilgilendirmez. Ben sahaya bakarım hiçbirşey oynadığın yok bi de artiz artiz formayı çıkarmalar falan. Ne halin varsa gör.

Ozur dilemedigi surece kaptanligi alinmali, hatta kadroya bile alinmamali, aksini soyleyip Selcuk un yaptigini destekleyen cikmasin sakin...

O konuda haklısın.

Semih Kaya veya Hakan Balta şu an bu takımda kaptanlığı hakeden 2 isimdir.

Şu maçta hata da yaptılar 1'er tane ama SÖZDE FUTBOL OYNAMAK İÇİN ÇIKAN 22 FUTBOLCU ARASINDA 2-3 ADAMDAN İKİSİYDİ BU ADAMLAR.

Semih için erken diyenler olacaktır ama Semih ayrı bir karakter. Semih gerçekten apayrı biri, centilmen, G.Saray'lı, işine sadık, rakibe saygılı, M.Oktay ekolünden gelen, gereksiz kart görmeyen adam gibi adam. Hakan'da iyi veya kötü de olsa her zaman iyi niyetli bir adamdır.

Ben Selçuk'un da iyi niyetine kefilim sinir anında olabilir ama bu 2 adam yapmazdı o yaptığını da. Bizim takımda oynayabilecek kadar yetenekli, oynayabilecek kadar da karakterli ama kaptan olabilecek kadar değilmiş onu gördük. GÖMMEYE ÇALIŞMAK ise saçmalıktan nbaşka bir şey değil.

sorun selçuktamı onu alternatifsiz bırakanlarda mı

işte asıl mesele bu

Yok işde türk olarak onun kalite ve tercübesinde . En azından türkiye'de yok. Yurt dıñèndakilerde gelmek istemiyor

haklı olarak bence dandik ligimize.

Sorun daha çok yabancı sınırlamasın aslında.

Yorum yap yorum.

Zoruna gittiyse yorumuma alıntı yapma..

Şakşakcı Galatasaraylı seni..

O konuda haklısın.

Semih Kaya veya Hakan Balta şu an bu takımda kaptanlığı hakeden 2 isimdir.

Şu maçta hata da yaptılar 1'er tane ama SÖZDE FUTBOL OYNAMAK İÇİN ÇIKAN 22 FUTBOLCU ARASINDA 2-3 ADAMDAN İKİSİYDİ BU ADAMLAR.

Semih için erken diyenler olacaktır ama Semih ayrı bir karakter. Semih gerçekten apayrı biri, centilmen, G.Saray'lı, işine sadık, rakibe saygılı, M.Oktay ekolünden gelen, gereksiz kart görmeyen adam gibi adam. Hakan'da iyi veya kötü de olsa her zaman iyi niyetli bir adamdır.

Ben Selçuk'un da iyi niyetine kefilim sinir anında olabilir ama bu 2 adam yapmazdı o yaptığını da. Bizim takımda oynayabilecek kadar yetenekli, oynayabilecek kadar da karakterli ama kaptan olabilecek kadar değilmiş onu gördük. GÖMMEYE ÇALIŞMAK ise saçmalıktan nbaşka bir şey değil.

Bu adamlara hiçbirşey anlatamazsın.Bu adamların gayesi, önceliği Galatasaray değil. Bu adamlar Galatasaraya gelen çoğu yöneticiler gibi sözde Galatasaraylı.

Panenka İstatistik ‏@PStatistic 2 sa.

Galatasaray, son 22 derbi maçın 19'unda puan aldı. Selçuk İnan, bu maçlarda 7 gol attı ve 11 asist yaptı.

Selçuğun saha içindeki hırsını en çok eleştirenlerdenimdir.

Ama ulan herkes kendisini Selçuğun yerine koysun. Adam gelmiş iki sezonde iki şampiyonluk görmüş.az, çok yatsınamaz katkısı olmuş.

Ve 3. senesinde işler yolunda gitmemiş ve sırf burası önemli performansından dolayı yuhlanmış..Bunu Ancak Galatasaray taraftarı yapar zaten.

Ama bunun başlıca nedeni bir kurban bulacaklar hem ünal aysal hem manciniye laf gelmemsi için Bu kurban Selçuk oldu. Buna adım gibi eminim.

Abartmasak ? Selçuk bu takımdaki en karakterli adamlardan birisidir. Ben hala kendisine güveniyorum. Gerginlikle maç içerisinde olabilecek şeyler.

Her şeyi bir kenara koyalım tamamen Mancini'nin dediği şey üzerinden yorum yapacak olursak, yani Mancini Selçuk'a hakikaten sakatlandın yere at kendini zaman geçir dediyse, kesinlikle Selçuk'un verdiği tepki de orada ben Galatasaray oyuncusuyum benim böyle şeylerle işim olmaz çok biliyorsan al sen formayı istediğin gibi yap şeklinde bir mevzu dönmüş olabilir. Eğer öyleyse az bile yaptı Selçuk bence.

Dun Sneijder'a teneke baglayan bir kesimin bugun Selcuk'a defol demesi esasinda sasirtici bir durum degil

Tapatalk

dikkatli incelersen dün sneijder'e teneke bağlayan kesim'in seçuk'u savunmak için değişik şekillere girdiğini görürsün. tabiki şarşırtıcı değil.

Arda gibi bu adamı yiyin de, 2 sene sonra kadrolara yazarsınız yine. Yabancı sınırı olduğu sürece daha iyisi çok zor. Selçuk, bu takımı hakeden nadir isimlerdendir.

abi ben şunu anlamıyorum.diyorlar ki efendi adam.benim bildiğim efendi adam iki sene üst üste şampiyon olup da öncesine rüyalarında gördüğü şampiyonlar liginde,rüyalarında gördüğü futbolculara karşı oynadığı takımının formasını çıkarıp da yardımcı hocanın eline bırakmaz,bırakmamalı.efendi adam karı tribi de yapmaz.

şu bir gerçek ki selçuk inan bu akşam karı tribi yapmıştır.formayı çıkarıp giderek hiç bir şey yapmadan 10 trilyon para aldığı kulübüne ihanet etmiştir...

Abartmasak ? Selçuk bu takımdaki en karakterli adamlardan birisidir. Ben hala kendisine güveniyorum. Gerginlikle maç içerisinde olabilecek şeyler.

Her şeyi bir kenara koyalım tamamen Mancini'nin dediği şey üzerinden yorum yapacak olursak, yani Mancini Selçuk'a hakikaten sakatlandın yere at kendini zaman geçir dediyse, kesinlikle Selçuk'un verdiği tepki de orada ben Galatasaray oyuncusuyum benim böyle şeylerle işim olmaz çok biliyorsan al sen formayı istediğin gibi yap şeklinde bir mevzu dönmüş olabilir. Eğer öyleyse az bile yaptı Selçuk bence.

Mancini'nin zevahiri kurtarmak için söylediği birşey bu ,

maçın o anında bu şekilde kurtarayım dedi ama beceremedi ,

sakatlık falan hikaye yani seyredin o dakikaları Selçuk taraftar tepkisinden sonra resmen küstüm oynamıyorum tribi yaptı ,

ve kesinlikle gerginlik ile maç sıcaklığı ile falan geçiştirilecek yumuşatılacak bir durum değil ,

Selçuk > Galatasaray takımı olarak görüyor kendini ,

ne kendinden nede 2 senedir oynadığı futboldan bi haber vaziyette .

Hiç bişe olmaz. Hafta içi antreman öncesi birbirlerinne sarılırlar. Yıllardır böyledir bu. Yaptığı doğru mu? Tabi ki değil.

Daha dün Trabzonlular Volkan Şen'e küfür ettiğinde Volkan ağlayarak çıkmak istemişti. Volkan'ın yaptığı profesyonellik değil diyorlardı. Futbolcu kulağını tıkayacaktı. Eeee Selçuk proffesyonel değil mi? Tabi konu GALATASARAY olunca kafanıza göre asın kesin. Selçuk oturup düşünmeli. Hatayı biraz da kendinde aramalı. Bu taraftar Cihanları, Orhanları, Sarpları, Barışları da yuhladı. Kimse kendini bulunmaz hint kumaşı sanmasın. Eğer varsa aklında ezik olmak bırakın gitsin.

hem terbiyesiz hem saygısız hemde mustafa sarp'tan hallice performans... salyangoz gibi hareket ediyor

kısaca , çare G.İnler + H.Çalhanoğlu

Geri
Üst Alt