Selçuk İnan Kadro Dışı Bırakılmalıdır

Mancini'nin zevahiri kurtarmak için söylediği birşey bu ,

maçın o anında bu şekilde kurtarayım dedi ama beceremedi ,

sakatlık falan hikaye yani seyredin o dakikaları Selçuk taraftar tepkisinden sonra resmen küstüm oynamıyorum tribi yaptı ,

ve kesinlikle gerginlik ile maç sıcaklığı ile falan geçiştirilecek yumuşatılacak bir durum değil ,

Selçuk > Galatasaray takımı olarak görüyor kendini ,

ne kendinden nede 2 senedir oynadığı futboldan bi haber vaziyette .

Yani tamam öyle bile olsa bir futbolcu düşüş yaşıyor olabilir, zaten burdaki anahtar budur düşüş yaşaması. Selçuk dediğimiz adam çoğu zaman takımı kurtarmıştır, puan kazandırmıştır, şampiyonluklarda inanılmaz katkılar sağlamıştır. Yani adam düşüş yaşıyor diye tepki gösteren taraftar benim gözümde kimse kusura bakmasın taraftar falan değil. Tamam dediğin gibiyse Selçuk da hatalıdır, ama kesinlikle affedilmez değildir. Çünkü Selçuk'un hataları bu takıma kazandırdıklarının yanında solda sıfır kalır. Bu şekilde bakmak daha doğru bence. Taraftar da Selçuk da özür dilemeyi bilirse bu mesele uzamaz. Yarın bir gün Selçuk toparlarsa da herkesin konuşmaya yüzü olmalı bence, ayrıca Selçuk > Galatasaray takımı gibi görüyor kendisini görüşüne de katılmıyorum, adam takımı da armayı da formayı da seviyor doğal olarak verdiği emeklerden sonra da bu tepkiye anlam verememiş olması normal. Taraftar desteklemeli acilen onu. Tabi bunlar da benim görüşlerim.

Hala savunanlar var. Ayar oluyorum yemin ederim! Mustafa Sarplı, Sabrili, Selçuklu, Ceyhunlu, Umutlu, Hamitli, Aydınlı, Baltalı adamlara müstahaksınız!!! İyisini, kalitelisini istemekten acizsiniz!

Bir de alternatifi yok diye ortaya çıkanlar var. Ya kardeşim Aykut, Eray ve Ufuk size yeter Muslera'ya gerek yoktu. Aha da sizin kafanız bu!

Bana göre her şey başarı değildir.Varsın yedeği de olmasın , alternatifi de olmasın ama kendini bu takımdan büyük gören adamın burada yeri yok.Öyle istatistiki verileri geçelim pls. Derbilerde iyi güzel de ya sahada gezdiği Anadolu maçlarına ne diyelim.Maestro dediğin adam bunları yapmayacak.Küstüm oynamıyorum demeler ne öyle. Aziz, Fenerbahçe senden büyük dedi ve tek kalemde Alex gibi adamı yedi. Arda'nın peşinden ağlamayanlar da inanın çoğunluktadır zira son dönemlerinde zarardan başka bir şey değildi Öyle adamı da bedava verseler almam, sevdiğim saydığım armaya hakaret olarak algılarım.

Renktaşlar Selçuk'un bu sene beklenmedik kötü performansı herkesin sabrını taşırdı.Şunu da kabul edelim Selçuk'un saha dışında yaşadığı bir problem var büyük ihtimal.Biz Galatasaray taraftarları olarak bunu bahane olarak kabul etmemiz mümkün değil.Bunu da kabul ediyorum ama Selçuk İnan "Maestro" dediğimiz bu şahsiyet geçmiş iki senede birçok şey kattı takıma.Takımın lideri oldu ve hakkıyla kaptanlığı aldı.

Selçuk'un bu denli tepki vermesinin tek sebebi aşırı duygusal olması.Kalplerini kazandığı bizlerden hunharca tepki görmeye dayanamadı ve o kutsal parçalı-armalı formayı Tugay'a verdi...

Ben hiçbir zaman armaya ve formaya hiyanet eden adamı tutmam.Çünkü kimse GALATASARAY'dan büyük değildir lakin Selçuk İnan formayı çıkardı diye saygısızlık etmemiştir duygusal davranıp ne yapacağını bilememiştir.İyi ki Allah'ın sevdiği kulu ki can alıcı bir hata yapmadı kendisi...

Ve son sözüm bizim taraftara bu değerler kolay kazanılmıyor.Mustafa Sarp'tan daha kötü bir topçu demek gerçekten futbola farklı bir gözle bakan zihniyetin yorumudur.Bu çocuklara inanın,sabredin ki sonunda GALATASARAY kazansın....Arda örneğinde olduğu gibi yarım kalan bir sevdanın hasretiyle yanmayalım...

şöyle sezon sonuna kadar olsun.güzel olur valla.sezon sonu da valenciaya okuturuz lan belki mehmet topal gibi.

Kaptan böyle anlarda belli eder kendini

Maalesef bu sınavda kalmıştır

Galatasaray taraftarının çoğunluğu formundan şikayetçiyse

Kötü oynuyorum haklısınız diyebilmeliydi

Selçuk ve Burakin birini f'b'ye birini bjk'ye versek şampiyonlugu garantilemiş oluruz. Bakin Dany nasil işimize yaradi:)

Bir de iki senedir iyi oynuyordu bu sene kötü oynuyor lafları geçiyor... Ya 2 senedir adam resmen yatıyor. Bir tek ligin sonundaki Sivas maçı! Ayrıca hiç bir Avrupa maçında da tek olumlu hareketi yok...

Bu adamın bu halde olmasını görüpte oynatan teknik direktörlerin hatası bu adamın oynamamasından çok çok daha büyük!!! Bu adam ne yapıyorda her maç gözü kapalı yazılıyor anlamak mümkün değil...

taa bundan 1 ay önce röportajında iki sene müthiş oynadım şimdi normal oynuyorum dediğinde bu adamın mental olarak bitiğini anlamıştım

lan 2 sene oynadın da uçtunmu kaçtınmı normal bi orta saha oyuncusu gibi oynadın avrupada senin mevkinde oynayan normal bi oyuncu zaten ortalama 7-8 gol 5-6 asist yapıyor sonraki iki sene burakla karı kız alemine dalmaktan artistlikten başka ne yaptın çıkık omuzla 1 saat oynayıp kupa alan kaptanların takımıdır bu takım sen o pazu bandını atarken taraftarıda attın ilk iç saha maçında görürsün protesto neymiş özür dilemediğin sürece bu taraftar seni asla bi daha kabul etmez.

bence kendi kendini yemiştir selçuk kesinlikle yedekte birsürü adamımız var hepsi şans bekliyo doumbia lazım bize ayı gibi forvet yanına david villa burakta yedek olmalı selçuğun peşinden gitmek istiyosa burak yapacak bişi yok sonuç olarak çok yoğun olarak yaşadı duygularını gerek yoktu pimini çekti bombanın

bence kendi kendini yemiştir selçuk kesinlikle yedekte birsürü adamımız var hepsi şans bekliyo doumbia lazım bize ayı gibi forvet yanına david villa burakta yedek olmalı selçuğun peşinden gitmek istiyosa burak yapacak bişi yok sonuç olarak çok yoğun olarak yaşadı duygularını gerek yoktu pimini çekti bombanın

Ne içiyorsunuz arkadaşlar ?

yabancı sınırlaması olmasa şu anki formuyla yedek bile bekleyemez aslında. selçuk gibi kaliteli bir oyuncu nasıl başarıyorda bu kadar formsuz kalabiliyor üstünde durulup araştırılması lazım aslında. ama şuda bir gerçekki, bu adam sneijder geldiğinden beri ortalarda yok

Muslera - Semih - Melo - Sneijder - Alex disinda kim giderse gitsin gram uzulmem.

p.s >>> bu arada takimda 1.Kaptan Sneijder 2.Kaptan Melo olmali.

Burak Selçuk talibi varsa düşünmeden gönderilmeli.Drogba nın bu formayı hak ettiğini düşünmüyorum.GALATASARAY formasını hak edenler giymeli bu formanın kıymetini bilecek futbolcular giymelidir.

Yaptığı hareket yanlış, fakat büyük (!) Galatasatay taraftarı, ardayı nasil harcadıysa selçuga da aynısını yapıyor. Sen galatasaray forması taşiyan futbolcuyu yuhlayamazsın. Adam formsuzsa onu o halde oynatanı, taraftarın önüne yem olarak atanları yuhlayın once.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hala savunanlar var. Ayar oluyorum yemin ederim! Mustafa Sarplı, Sabrili, Selçuklu, Ceyhunlu, Umutlu, Hamitli, Aydınlı, Baltalı adamlara müstahaksınız!!! İyisini, kalitelisini istemekten acizsiniz!

Bir de alternatifi yok diye ortaya çıkanlar var. Ya kardeşim Aykut, Eray ve Ufuk size yeter Muslera'ya gerek yoktu. Aha da sizin kafanız bu!

Bir de iki senedir iyi oynuyordu bu sene kötü oynuyor lafları geçiyor... Ya 2 senedir adam resmen yatıyor. Bir tek ligin sonundaki Sivas maçı! Ayrıca hiç bir Avrupa maçında da tek olumlu hareketi yok...

Bu adamın bu halde olmasını görüpte oynatan teknik direktörlerin hatası bu adamın oynamamasından çok çok daha büyük!!! Bu adam ne yapıyorda her maç gözü kapalı yazılıyor anlamak mümkün değil...

Sabri'nin, Hamit'in, Hakan'ın nesi varmış? Hakkını vererek oynuyor adamlar, sanki kapasiteleri dünya çapında da gösteremiyorlar. Ayrıca daha iyilerini herkes ister. Burada mevzu eldekinin kıymetini bilmektir. Futbolu menajerlik oyununa çeviriyoruz resmen. Al en iyi Türkler'i koy takıma 10 sezon domine etsin vs. böyle bir şey yok.

Ayrıca ikinci mesajında asıl mevzuyu belirtmişsin. Selçuk bu sezon istenileni veremedi ancak hâlâ ısrar ediliyor ve oynatılıyor. Ben daha bu adama ne eleştiri getireyim ki? Adam bu sezon kötüyse kötü, iki hafta sonra muhtemelen yine oynatılacak ve etkisiz olacağı biliniyor, bir kez daha eleştirmenin anlamı nedir. Oynatmayacak o zaman Mancini bu kadar basit.

orda kankisi kossaydi top gitmisti oraya. ama drogba olunca geri pas

Taratorcular gergin

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Geri
Üst Alt