Oytun Béda
Kırmızı Üye
- 17 Aralık 2008
- 1.211
- 22
- 1.478
Mancini'nin zevahiri kurtarmak için söylediği birşey bu ,
maçın o anında bu şekilde kurtarayım dedi ama beceremedi ,
sakatlık falan hikaye yani seyredin o dakikaları Selçuk taraftar tepkisinden sonra resmen küstüm oynamıyorum tribi yaptı ,
ve kesinlikle gerginlik ile maç sıcaklığı ile falan geçiştirilecek yumuşatılacak bir durum değil ,
Selçuk > Galatasaray takımı olarak görüyor kendini ,
ne kendinden nede 2 senedir oynadığı futboldan bi haber vaziyette .
Yani tamam öyle bile olsa bir futbolcu düşüş yaşıyor olabilir, zaten burdaki anahtar budur düşüş yaşaması. Selçuk dediğimiz adam çoğu zaman takımı kurtarmıştır, puan kazandırmıştır, şampiyonluklarda inanılmaz katkılar sağlamıştır. Yani adam düşüş yaşıyor diye tepki gösteren taraftar benim gözümde kimse kusura bakmasın taraftar falan değil. Tamam dediğin gibiyse Selçuk da hatalıdır, ama kesinlikle affedilmez değildir. Çünkü Selçuk'un hataları bu takıma kazandırdıklarının yanında solda sıfır kalır. Bu şekilde bakmak daha doğru bence. Taraftar da Selçuk da özür dilemeyi bilirse bu mesele uzamaz. Yarın bir gün Selçuk toparlarsa da herkesin konuşmaya yüzü olmalı bence, ayrıca Selçuk > Galatasaray takımı gibi görüyor kendisini görüşüne de katılmıyorum, adam takımı da armayı da formayı da seviyor doğal olarak verdiği emeklerden sonra da bu tepkiye anlam verememiş olması normal. Taraftar desteklemeli acilen onu. Tabi bunlar da benim görüşlerim.