Selçuk İnan Kadro Dışı Bırakılmalıdır

Söylemiştim

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

selçuk bi hata yaptı hata insana mahsustur. sonuçta okadar ağır bi protesto görmedim sezon boyunca rezil bi futbol oynamasına rağmen ama duygusal bi anına denk gelmiş olabilir. bu takımdan asıl gönderilmesi gereken kişi buraktır. huzursuzlukların ve selçuğun formsuzluğunun sebebi bence buraktır. o geldiğinden beri selçuktaki performans düşüklüğü inanılmaz düzeyde

kadro dışı bırakılmamalıdır ama dinlendirilmedilir...

dikkatli incelersen dün sneijder'e teneke bağlayan kesim'in seçuk'u savunmak için değişik şekillere girdiğini görürsün. tabiki şarşırtıcı değil.

Hayatınız palavra olmuş.

Hiçbir tutanağı olmayan yorumlar.birisi sneijder fanatiği, birisi selçuk fanatiği, birisi telles.

Hiçbirinizin amacı Galatasaray değil bu net.

BkjrwjLCAAAwen9.jpg

Bir daha giymemek üzere çıkar..Senin gibi kaptanlara ihtiyacımız yok.

B%C3%BClent+Korkmaz+Kol.jpg

6 yabancı kuralı varken hemde seneye 5e düşme riski varken küstürülmemeli. Özür dilesin ve kalsın. hiç bir oyuncumuzu yedirtmeyelim bu fbli medyaya. Herkez Burak Selçuku göndermeye çalışıyor.

oecQrB5.jpg

Akşamüstü Milan'ın Ceo'su Adriano Galliani ile konuştum. Selçuk ile ilgili gelişmeleri yakından takip ediyorum dedi. Transfer konusunda bir çalışma yapacakmısınız diye sordum. Galatasaray'da kalmayacağı konusunda net bir durum görürsem transfer için her imkanı değerlendiririm dedi.

İnşallah giderde Bu rezalet taraftarların bulundugu takımdan kurtarır kendini. Yürüyedur Selçugum.

Kitleyin şu konuyu. Kuşlar Aslan kılıgında girip milleti Selçuktan sogutuyor. Dün protesto edenlerde aslan kılıgındaki kuşlardır zaten.

sahada sneijder vurur bilmem nereye gider ses yok, drogba vurur dağlara taşlara ses yok, selçuk pas atmaz ortalık birbirine girer, kenardan edilmedik laflar kalmaz!! bu adam geldiğinden beri bir değil iki değil bu!! kaç defa oldu bu gördüğüm!!! sabır bu ya!! bi yere kadar, selçuğun tepkisi ne formaya ne taraftaradır!! tek kelime ile MANCİNİ denen teknik direktör parçasınadır!!! sen kimsin ki 55bin kişinin önünde ortada hiçbişey yokken selçuğu gelip tartaklamaya çalışıyosun!!! bi git allah aşkına ya!! takımın huzurunu düzenini bozdun!!! iki yıldır makine gibi oynayan selçuğu, takır takır işleyen düzeni bozdun arkadaş!!!

yeter ya yeter!!! soğuttunuz bu sene herşeyden insanı

Yani tamam öyle bile olsa bir futbolcu düşüş yaşıyor olabilir, zaten burdaki anahtar budur düşüş yaşaması. Selçuk dediğimiz adam çoğu zaman takımı kurtarmıştır, puan kazandırmıştır, şampiyonluklarda inanılmaz katkılar sağlamıştır. Yani adam düşüş yaşıyor diye tepki gösteren taraftar benim gözümde kimse kusura bakmasın taraftar falan değil. Tamam dediğin gibiyse Selçuk da hatalıdır, ama kesinlikle affedilmez değildir. Çünkü Selçuk'un hataları bu takıma kazandırdıklarının yanında solda sıfır kalır. Bu şekilde bakmak daha doğru bence. Taraftar da Selçuk da özür dilemeyi bilirse bu mesele uzamaz. Yarın bir gün Selçuk toparlarsa da herkesin konuşmaya yüzü olmalı bence, ayrıca Selçuk > Galatasaray takımı gibi görüyor kendisini görüşüne de katılmıyorum, adam takımı da armayı da formayı da seviyor doğal olarak verdiği emeklerden sonra da bu tepkiye anlam verememiş olması normal. Taraftar desteklemeli acilen onu. Tabi bunlar da benim görüşlerim.

İyi de 4 yıllık kontrat yapıp 1 yılını düzgün geçirene düşüş yaşadı, olur öyle mi denir?

bir an önce gönderilmeli. bu adam takımda gruplaşma ikilik yaratır.derbide hocaya itiraz ne demek arkadaş.

Iki sezondur sahada süründügü yetmiyormus gibi bir de 'al ben bunu istemiyorum' dercesine formayi ve pazubandi cikariyor taraftarlarin önünde. Bak sen suna. Selcugu 2011/2012'deki performansindan dolayi en cok sevenlerden biriydim ama son iki sezondur kendisi tam bir hayal kirikligi oldu. Belki kendine gelir dedim ama yok. Bu olay da bardagi tasiran damla oldu benim icin. Gitsin. Kankasi olan Buragi da yaninda götürsün.

Maalesef Galatasaray taraftarı olarak futbolcumuza sahip çıkamıyoruz ve motive edemiyoruz, ister haklı olsun ister hatalı.

En ufak bir terslikte kendi futbolcumuzu sahada ıslıklıyoruz.

Biz bu kafayla Messi yide transfer etsek aynı, Mourinho yuda transfer etsek aynı.

Sevgiyi saygıyı göstermeyi beceremiyor motive edemiyoruz zaten, ama nefretimizi gösterip öfkemizi kusmayı bizden daha iyi becerebilen bir taraftar kitlesi yoktur.

Bu şekilde futbolcuların formasını giymeyi hayal ettiği Takım olmaktan uzaklaşıyoruz

Maalesef Galatasaray taraftarı olarak futbolcumuza sahip çıkamıyoruz ve motive edemiyoruz, ister haklı olsun ister hatalı.

En ufak bir terslikte kendi futbolcumuzu sahada ıslıklıyoruz.

Biz bu kafayla Messi yide transfer etsek aynı, Mourinho yuda transfer etsek aynı.

Sevgiyi saygıyı göstermeyi beceremiyor motive edemiyoruz zaten, ama nefretimizi gösterip öfkemizi kusmayı bizden daha iyi becerebilen bir taraftar kitlesi yoktur.

Bu şekilde futbolcuların formasını giymeyi hatal ettiği Takım olmaktan uzaklaşıyoruz

Katilmiyorum. Selcuk'un düsüsü iki sene önce basladi. Pek de düzelmedi. Gecen sezon'un sonlarina dogru biraz düzelir gibi oldu, ama bu sezon tamamen cöktü.

O kadar zaman icinde bir kez bile protesto edildigini hatirlamiyorum. Taraftar o kadar sahiplendi ki forum'da dahil elestiri yapilmiyordu. Hatta Melo'nun yüzünden, Sneijder'in yüzünden gibi yorumlar yapiliyordu. Hatirlatalim, serbest vuruslar'da bir aralar hep Drogba otlaniyordu. Kac kez taraftar duran top'larda "Selcuk Inan" diye bagirmisti? Ve yahut milli takim'da oynamazken Avci'ya nasil bastiriyordu bizim taraftar? Adam komik komik bahaneler aramak zorundaydi.

Burda taraftar sahip cikmadi demek taraftar'a haksizliktir. Sorun taraftar'da degil, Selcuk da. Daha iki hafta önce herkes öz elestiri beklerken, cikip "ben hep böyle oynadim" demesi üzücü oldu. 2011/12 Selcuk ile 2013/14 Selcuk ayni mi simdi? Madem ki Selcuk bunu göremiyor, o zaman taraftar gösterir. Daha da üzücü olan, taraftar bunu gösterirken "küstüm" rolünü oynamasi. Cocuk muyuz biz? Cocuk degil belki, ama amatörce davrandigi kesin. 3 sene icinde ilk kez kendi taraftar'i tarafindan elestiriliyor ve hemen tavir yapiyor, "ben hak etmedim bunu", diye. Ne var sanki elestiriyi kabul etsen, özel caba sarf etsen ve taraftar'in gönüllerini feth etsen?

Geri
Üst Alt