- 6 Eylül 2013
- 8.402
- 3.200
- 1.168
Taratorcular gergin
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Şu adamı bi kilitleyinde rahatlasın artık her mesajında ayrı bir provake ayrı bir tahrik bu nedir yahu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Taratorcular gergin
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
dikkatli incelersen dün sneijder'e teneke bağlayan kesim'in seçuk'u savunmak için değişik şekillere girdiğini görürsün. tabiki şarşırtıcı değil.
Yani tamam öyle bile olsa bir futbolcu düşüş yaşıyor olabilir, zaten burdaki anahtar budur düşüş yaşaması. Selçuk dediğimiz adam çoğu zaman takımı kurtarmıştır, puan kazandırmıştır, şampiyonluklarda inanılmaz katkılar sağlamıştır. Yani adam düşüş yaşıyor diye tepki gösteren taraftar benim gözümde kimse kusura bakmasın taraftar falan değil. Tamam dediğin gibiyse Selçuk da hatalıdır, ama kesinlikle affedilmez değildir. Çünkü Selçuk'un hataları bu takıma kazandırdıklarının yanında solda sıfır kalır. Bu şekilde bakmak daha doğru bence. Taraftar da Selçuk da özür dilemeyi bilirse bu mesele uzamaz. Yarın bir gün Selçuk toparlarsa da herkesin konuşmaya yüzü olmalı bence, ayrıca Selçuk > Galatasaray takımı gibi görüyor kendisini görüşüne de katılmıyorum, adam takımı da armayı da formayı da seviyor doğal olarak verdiği emeklerden sonra da bu tepkiye anlam verememiş olması normal. Taraftar desteklemeli acilen onu. Tabi bunlar da benim görüşlerim.
Maalesef Galatasaray taraftarı olarak futbolcumuza sahip çıkamıyoruz ve motive edemiyoruz, ister haklı olsun ister hatalı.
En ufak bir terslikte kendi futbolcumuzu sahada ıslıklıyoruz.
Biz bu kafayla Messi yide transfer etsek aynı, Mourinho yuda transfer etsek aynı.
Sevgiyi saygıyı göstermeyi beceremiyor motive edemiyoruz zaten, ama nefretimizi gösterip öfkemizi kusmayı bizden daha iyi becerebilen bir taraftar kitlesi yoktur.
Bu şekilde futbolcuların formasını giymeyi hatal ettiği Takım olmaktan uzaklaşıyoruz