Selçuk İnan, Kocaelispor'un Yeni Teknik Direktörü Oldu

Faydası yok fenerden 5 yer bir şekilde.Zaten Kocaeli iyi para harcamazsa düşer genclerbirligiyle beraber
Eyüp düştümü ? Çok aşırı para harcadımı? Bence Samsun tarzı ısıran orta sıklet bir takım kurmaları yeterli.Alsınlar bizden oyuncu ucuza.Gençler bu sene oynadığı topu oynasın asla düşmez.Buraya yaz.Yeterki takımı , antrenörü atıp Rıza , Hikmet ,Volkan ,Emre isimlerine TD lük yaptırmasın.

Camianın evladı taner gülleri dururken niye selçuk

SELÇUK İNAN İMZA TÖRENİNDEN ÖNEMLİ ANLAR

"Sadece Kocaelispor'un teklifini bekledim" Antrenörlük kariyerimde artık başarılar yakalamak istiyorum. Bunu da güçlü taraftarı ve camiası olan Kocaelispor ile istiyorum. Önde baskı yapmaya çalışan bir takım yaratacağız. Sahada her şeyini veren mücadele eden takım göreceksiniz.

Anı yaşıyorum. İkinci maçı bile düşünmüyorum. Her zaman tek maça baktım ve hayatımın en önemli anı olarak düşündüm. Çok kupalar kazandım. Neyi hedeflediysem yakaladım. Yine bu bakış açısıyla bakacağım. Şuan sadece bir maçı kazanmak istiyorum ama asıl hedefim Kocaelispor'u en yukarılara taşımak olacaktır.

Benim aklıma takılan tek soru Kocaelisporu buraya getiren TD ile neden yollar ayrildi???
Onun hakkı degilmiydi?

Dayi ve cuestayi derhal takima entegre etmen gerek

Benim aklıma takılan tek soru Kocaelisporu buraya getiren TD ile neden yollar ayrildi???
Onun hakkı degilmiydi?
Değildi herif fenerin aparat olarak kullandığı birisi herzaman iş buluyor
Bunların başkanı gs li ama nasıl fenerli herifi getirmiş 2.ligte o kısım garip

ismet hoca ile devam etmeme karari alinmis
neden acaba cok merak ediyorum
takimi superligi cikartiyorsun ama yonetim uzatmiyor.

ilginc

Değildi herif fenerin aparat olarak kullandığı birisi herzaman iş buluyor
Bunların başkanı gs li ama nasıl fenerli herifi getirmiş 2.ligte o kısım garip
İsmet Taşdemir Ankaragücü'lü değilmi? Geçen senede Bodrum'u çıkartmamışmıydı Süper Lige?

İsmet Taşdemir Ankaragücü'lü değilmi? Geçen senede Bodrum'u çıkartmamışmıydı Süper Lige?
Çıkardı da daha bodrumu çalıştırırken fenerli muhabbetleri dolaniyordu, aynen kasimpasadaki kel herif gibi fener sayesinde aç kalkıyorlar hic

Eyüp düştümü ? Çok aşırı para harcadımı? Bence Samsun tarzı ısıran orta sıklet bir takım kurmaları yeterli.Alsınlar bizden oyuncu ucuza.Gençler bu sene oynadığı topu oynasın asla düşmez.Buraya yaz.Yeterki takımı , antrenörü atıp Rıza , Hikmet ,Volkan ,Emre isimlerine TD lük yaptırmasın.
Harcadı İlla bonservis basmasina gerek yokki maaşları verip getirdi herkesi eyup hatta pttdeyken bile 2 milyon bonservisle falan oyuncu harcadılar ne alaka onu anlamadım maaş bütçesi olarak 4 takım sonrası başak ve eyup vardır büyük ihtimalle.
Gençler de o kadroyla 20. Hafta falan düştüğü kesinleşir hiçbir şey yapamazlar tamam süper lig de bir bok değil de yine de asgari bir kadro lazım oluyor kocaelinde bile super lig seviyesi adamlar var da gençlerde o bile yok yani sinan falan oynuyor 36 yaşında stoperde zor o iş.Iyi takım olduklarına katılıyorum zaten yoksa o kadroyla buraya çıkmak büyük başarıdır ilk 8deki en kötü kadroyla çıktılar.

Harcadı İlla bonservis basmasina gerek yokki maaşları verip getirdi herkesi eyup hatta pttdeyken bile 2 milyon bonservisle falan oyuncu harcadılar ne alaka onu anlamadım maaş bütçesi olarak 4 takım sonrası başak ve eyup vardır büyük ihtimalle.
Gençler de o kadroyla 20. Hafta falan düştüğü kesinleşir hiçbir şey yapamazlar tamam süper lig de bir bok değil de yine de asgari bir kadro lazım oluyor kocaelinde bile super lig seviyesi adamlar var da gençlerde o bile yok yani sinan falan oynuyor 36 yaşında stoperde zor o iş.Iyi takım olduklarına katılıyorum zaten yoksa o kadroyla buraya çıkmak büyük başarıdır ilk 8deki en kötü kadroyla çıktılar.
Gençlerbirliği konusunda senin kadar emin ve kesin konuşamam belli olmaz.Haziranda seçimi var.Herhalde birtakım atrsksiyonlar yapacaklardir diye düşünüyorum.Genclerbirligi düşmesin.

Gençlerbirliği konusunda senin kadar emin ve kesin konuşamam belli olmaz.Haziranda seçimi var.Herhalde birtakım atrsksiyonlar yapacaklardir diye düşünüyorum.Genclerbirligi düşmesin.
ben de düşmesini istemem de düzgün işler yapmazlarsa gidiciler istanbulspor'un geldiği seneki vibeları var istanbul da kötü kadroyla çıkmıştı bir şekilde üstüne fazla bir şey koymayınca geri gittiler

ben de düşmesini istemem de düzgün işler yapmazlarsa gidiciler istanbulspor'un geldiği seneki vibeları var istanbul da kötü kadroyla çıkmıştı bir şekilde üstüne fazla bir şey koymayınca geri gittiler
Memleketimde bir tane takım olsun dediğin gibi ayakları yere basan olsun.Aslinda haklisinda maddiyat hep sorun hep sorun Gençlerbirliği için.Halbuki yeni stad bitiyor.

Geri
Üst Alt