Selçuk İnan Maç Bitimini Beklemeden Staddan Ayrıldı

Bir fener maçında takımının sana en ihtiyacı olduğu zamanda hemde bir kaptan olarak ,

takımı ortada bırakıp küstüm oynamıyorum tribine girmesidir asıl skandal formayı vermesi vs. değil ,

sakatlık olayıda tamamen zevahiri kurtarmak için uydurulmuş birşey , Mancini oyuncuyu kurtarayım dedi ama ...

Manciniyi taktik teknik oyuncu seçimi vs. birçok konuda eleştirin ama mümkünse oyunun o dakikalarını tekrar seyredin ve kararınızı verin ,

Selçuk takımınada Manciniyede taraftarınada çizik atmıştır .

Atayiz Terimcilerin tek açıklayamadığı olay maç bitmeden staddan ayrılma olayıdır

Selçuk iki senedir eleştiriliyor. Sabırlar doldu taştı ve eleştirilerin sayısı ve dozajı da arttı tabii. 2 yıldır bıkmadan usanmadan tek maçtan asmayın Selcuk'u formsuz sadece yazanlar var. Birader 2 sene oldu ne tek maçı. Yorulucam diye aklı gidiyor adamın, günden güne de batıyor. Iki senede iyi oynadığı maç sayısı 5 falan, hala medya oyununa gelmeyelim, formsuz falan demek nedir. Oynamıyor ışte. Umru bile değil. Bu sezon komple yatisa geçti nasıl olsa olan Mancini'ye olur ben yerliyim, kaptanim rahatliginda. Tam da bu yüzden bu saatten sonra ne oynarsa oynasın 1 gr sevgimi kazanamaz. Kafasına göre, ortam hoşuna giderse oynayacak yoksa yatacak adamı istemiyorum. Kim istiyorsa hemen on anlaşmayı yapalım. O da rahat etsin biz de.

-Tapatalk-

Selçuk iki senedir eleştiriliyor. Sabırlar doldu taştı ve eleştirilerin sayısı ve dozajı da arttı tabii. 2 yıldır bıkmadan usanmadan tek maçtan asmayın Selcuk'u formsuz sadece yazanlar var. Birader 2 sene oldu ne tek maçı. Yorulucam diye aklı gidiyor adamın, günden güne de batıyor. Iki senede iyi oynadığı maç sayısı 5 falan, hala medya oyununa gelmeyelim, formsuz falan demek nedir. Oynamıyor ışte. Umru bile değil. Bu sezon komple yatisa geçti nasıl olsa olan Mancini'ye olur ben yerliyim, kaptanim rahatliginda. Tam da bu yüzden bu saatten sonra ne oynarsa oynasın 1 gr sevgimi kazanamaz. Kafasına göre, ortam hoşuna giderse oynayacak yoksa yatacak adamı istemiyorum. Kim istiyorsa hemen on anlaşmayı yapalım. O da rahat etsin biz de.

-Tapatalk-

Ne 2 senesinden bahsediyosun sen ya adam bu sezon kötü geçen sezon neredeydin sen en son ki maçı aç bi izlesene tekrar

açık açık terimi seviyordu, manciniyi sevmediği için takımı sabote ediyor bilerek oynamıyor bu yüzden eleştiriyorum deyin hepimiz rahatlayım

açık açık terimi seviyordu, manciniyi sevmediği için takımı sabote ediyor bilerek oynamıyor bu yüzden eleştiriyorum deyin hepimiz rahatlayım

Ben en başından beri sabote ettiğini düşünüyorum çünkü bu arkadaş , bu kadar yeteneksiz değil. Oynamak istemiyor.

bu sene özelinde evet çok kötü ama eleştirildiği nokta bence bu değil,bir komplo teorisi üretildi terim üzerinden sözde burak ile birlikte mancini kovulsun diye uğraşıyorlar deniyor eleştirilme sebebi de bu form fln bahane,yoksa bu adam geçen sene şmp liginde 6 maça bakarsak en çok koşan,pas yüzdesi ve asistler anlamında ilk 3 sırada schalke maçlarında da çok iyidi 2 asisti var,bende hiç memnun değilim bu sene ama karaktersiz şerefsiz gibi laflara anlam veremiyorum açıkçası, ne yapmış bu adam karaktersizlik olarak daha geçe hafta manciniyi çok seviyorum çok iyi bir hoca arkasındayız diyordu, kime ne terbiyesizliği olmuş bugün bir hata yaptı özür diler gerekirse ceza da verilir kadro dışı da kalabilir ama takım içinde bir şekilde çözülür bu sorun

Ben en başından beri sabote ettiğini düşünüyorum çünkü bu arkadaş , bu kadar yeteneksiz değil. Oynamak istemiyor.

her maç en çok koşan oyunculardan biri, bugün de iyidi bence ama o hareketi yapmaması gerekiyordu hadi diyelim sabote ediyor, manyak mı bu adam biz de aldığı parayı nerede kazanabilir başka

Sabote ettiğini sanmıyorum. Umursamıyor sadece. Geçen sene başlayan etkisiz oyunu gün be gün kötüye giderek ciddi zarar verici bir hal aldı. Mancini etkisi su şekilde olabilir; yerli kiymetliyken benden önce onun kafası gider düşüncesi ile iyice saliyor kendini.

-Tapatalk-

her maç en çok koşan oyunculardan biri, bugün de iyidi bence ama o hareketi yapmaması gerekiyordu hadi diyelim sabote ediyor, manyak mı bu adam biz de aldığı parayı nerede kazanabilir başka

Evet bugün de iyiydi hatta ''pass to asist'' yaptı ama kendine çeki düzen vermeli. En çok sevilen futbolcu olmasında yeteneğinden bile önce karakteri, adamlığı, hırsı geliyordu. Sebebine ne derseniz deyin uzun zamandır fazla rahat ve artık ciddi zarar boyutunda işte bu açık hem zaten yeteneğinden şüphemiz olsa ne yapalım bu adamın yapabileceği de bu kadar işte deyip hunharca eleştirmeyiz.

Üzücü valla futbol anlamında değil sadece herkeste bir kin ve nefret hakim ülkede,Arda da aynı buna benzer nedenlerden yollandı şimdi sıra burak selçukta,ama mancini karakterli adam arkasında duracağına eminim ikisinin de

Evet bugün de iyiydi hatta ''pass to asist'' yaptı ama kendine çeki düzen vermeli. En çok sevilen futbolcu olmasında yeteneğinden bile önce karakteri, adamlığı, hırsı geliyordu. Sebebine ne derseniz deyin uzun zamandır fazla rahat ve artık ciddi zarar boyutunda işte bu açık hem zaten yeteneğinden şüphemiz olsa ne yapalım bu adamın yapabileceği de bu kadar işte deyip hunharca eleştirmeyiz.

bu kadar kolay harcamamak lazım, bu adam iki yıldır karakteri sayesinde taraftarın gönlünü kazandı gerekli ceza verilsin ama toparlar mutlaka ben sabote ettiğine inanmıyorum, demek ki çalışmıyor yeteri kadar,umrunda olmasa öyle bir tepki koymazdı bugün kendince, banane paramı alıyorum bakayım keyfime diyebilirdi

Üzücü valla futbol anlamında değil sadece herkeste bir kin ve nefret hakim ülkede,Arda da aynı buna benzer nedenlerden yollandı şimdi sıra burak selçukta,ama mancini karakterli adam arkasında duracağına eminim ikisinin de

Ya Arda baya kilolu 60ci dakika dan sonra yürümek bile zor geliyordu, bi resimlere bak 66li ardaya ve 10 no lu ardaya. adam kilo veregecine her gün baska bi magazine cover sinda cikiyordu, antremandan fazla istanbul u geziyordu.

En az 5 kilso fazla vardi. Gitti ve ilk isi o arti kilolarini vermek oldu. Kin ve nefret degil, Burak her mac en az 2-3 yüz de yüz lük gol kaciriyor, eline sahip cikamiyor, herdefasi rakibin yüzünde. Adam offansinv faul yapiyor top kendisindeyken. Selcuk Inan ise berbat oynuyor gecen sezon dan beri. Ilk yarim sezon dedik ki Melo yüzünden, mac yapmadi diye, Melo kisa dogru düzeldi, Selcuk hala berbat oynadi, son iki maci iyi oynadigi icin taraftar birden diyorki gecen sezon iyidi...

Sana yapılanların daha fazlası Carloslu dönemde Alexe yapıldı. Taraftar Ardaya yapmadığını bırakmadı suçu yokken. Hangisi senin gibi yaptı. Birileri o kaptanlığı verip seni sereflendirdiyse senin onu çıkaracak ne haddin ne çapın vardir Selçuk Inan.

GT-I9500 cihazımdan gönderildi

Geri
Üst Alt