- 26 Eylül 2012
- 122.109
- 72.719
- 5.068
Bu selçuk numaradan oynamıyor.Bunun sözleşmesi bu sene bitiyorsa eziklere çoktan transfer olmuştur.
2016
I am the one who knocks!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu selçuk numaradan oynamıyor.Bunun sözleşmesi bu sene bitiyorsa eziklere çoktan transfer olmuştur.
Selçuk iki senedir eleştiriliyor. Sabırlar doldu taştı ve eleştirilerin sayısı ve dozajı da arttı tabii. 2 yıldır bıkmadan usanmadan tek maçtan asmayın Selcuk'u formsuz sadece yazanlar var. Birader 2 sene oldu ne tek maçı. Yorulucam diye aklı gidiyor adamın, günden güne de batıyor. Iki senede iyi oynadığı maç sayısı 5 falan, hala medya oyununa gelmeyelim, formsuz falan demek nedir. Oynamıyor ışte. Umru bile değil. Bu sezon komple yatisa geçti nasıl olsa olan Mancini'ye olur ben yerliyim, kaptanim rahatliginda. Tam da bu yüzden bu saatten sonra ne oynarsa oynasın 1 gr sevgimi kazanamaz. Kafasına göre, ortam hoşuna giderse oynayacak yoksa yatacak adamı istemiyorum. Kim istiyorsa hemen on anlaşmayı yapalım. O da rahat etsin biz de.
-Tapatalk-
Ne 2 senesinden bahsediyosun sen ya adam bu sezon kötü geçen sezon neredeydin sen en son ki maçı aç bi izlesene tekrar
Ne 2 senesinden bahsediyosun sen ya adam bu sezon kötü geçen sezon neredeydin sen en son ki maçı aç bi izlesene tekrar
açık açık terimi seviyordu, manciniyi sevmediği için takımı sabote ediyor bilerek oynamıyor bu yüzden eleştiriyorum deyin hepimiz rahatlayım
Gecen sezon basladi cokus. Bu sezon da tam dibe vurdu. Maclari takip edenler bilir sadece..
Ben en başından beri sabote ettiğini düşünüyorum çünkü bu arkadaş , bu kadar yeteneksiz değil. Oynamak istemiyor.
her maç en çok koşan oyunculardan biri, bugün de iyidi bence ama o hareketi yapmaması gerekiyordu hadi diyelim sabote ediyor, manyak mı bu adam biz de aldığı parayı nerede kazanabilir başka
Evet bugün de iyiydi hatta ''pass to asist'' yaptı ama kendine çeki düzen vermeli. En çok sevilen futbolcu olmasında yeteneğinden bile önce karakteri, adamlığı, hırsı geliyordu. Sebebine ne derseniz deyin uzun zamandır fazla rahat ve artık ciddi zarar boyutunda işte bu açık hem zaten yeteneğinden şüphemiz olsa ne yapalım bu adamın yapabileceği de bu kadar işte deyip hunharca eleştirmeyiz.
Üzücü valla futbol anlamında değil sadece herkeste bir kin ve nefret hakim ülkede,Arda da aynı buna benzer nedenlerden yollandı şimdi sıra burak selçukta,ama mancini karakterli adam arkasında duracağına eminim ikisinin de