Selçuk İnan Maç Bitimini Beklemeden Staddan Ayrıldı

Aslinda bugün kötü oynamadi. Ama bazen yaptigi hareketler oyunun önüne geçer. Benim fikrim yildiz yabancilar etrafinda kadro kuracaksak bunlari genç ve hirsli yerlilerden kurmaliyiz. Yani Drogba ve Sneijder etrafinda kadro kuracaksak Selçuk , Burak, hatta Sabriyi bile uzak tutmak lazim takimdan.

Sonra o Arda gitti 300 olan kilosu 70'e düştü.Sakatlanmamaya başladı.Sonra biz 2 sene şampiyon olduk

Bir problem göremedim bizim taraftar ve forumda.

Evet 2 sene şampiyon olduk.

2011-12 sezonunda Selçuk' u, 2012-13 sezonunda Burak' ı yılın futbolcusu seçtik GSCimbom Oscar ödüllerinde forumca.

Şimdi bu sezon kötüler diye hakarete uğramalarını ben doğru bulmuyorum.

Evet 2 sene şampiyon olduk.

2011-12 sezonunda Selçuk' u, 2012-13 sezonunda Burak' ı yılın futbolcusu seçtik GSCimbom Oscar ödüllerinde forumca.

Şimdi bu sezon kötüler diye hakarete uğramalarını ben doğru bulmuyorum.

Arda da zamanında yılın futbolcusu seçilmişti.

1.5 senedir Selçuk'un berbat futbolunu izleyerek hakarete uğrayan biziz

2 Sene seni sırtlasın kötü döneminde vur tekmeyi yok ya. Bir yanlış yapıldı koca sezonu hediye ettik, bazıları ayağını denk almalı eğer sonunu Adnan Polat gibi olmasını istemiyorsa belli bir kesim için söylüyorum.

demek ki kaptanlık ağır geldi selçuğa herkes GALATASARAY forması giyer ama taşıyamaz.gemiyi ilk terkedersen bize güle güle demek düşer.hiç üzülmem 1 senedir verdiği verimi umut gündoğandanda alırız

Ardayı gelsin diye bekliyoruz sakın ha selçuk gitmesin seneye zaten mancini yok lucescuyla iyi anlaşırlar

Sent from my iPhone using Tapatalk

2 Sene seni sırtlasın kötü döneminde vur tekmeyi yok ya. Bir yanlış yapıldı koca sezonu hediye ettik, bazıları ayağını denk almalı eğer sonunu Adnan Polat gibi olmasını istemiyorsa belli bir kesim için söylüyorum.

Kötü dönem dediğin koca 2 sene Selçuk geçen seneden beri kötü, önce Galatasaray formasını maç bitmeden çıkaranlar ayağını denk alsın

Kötü dönem dediğin koca 2 sene Selçuk geçen seneden beri kötü, önce Galatasaray formasını maç bitmeden çıkaranlar ayağını denk alsın

Kötü oynayan bir Futbolcu yu ne yaparsın? kötü oynayan adam yedeğe çekilir dünyanın her tarafında böyle dir. Sen bunu yapmassan art niyet ararım .

O son roportajindan sonra umudu tamamen kestim zaten de galip geldigimiz derbide taraftarin kaptana tepkisi, kaptanin antrenore kufur etmesi, yilda iki bucuk milyon dolar garanti para alan birini vefa gibi kavramlarla savunmak sadece Turkiye'de yasanacak olaylar.

Geri
Üst Alt