Selçuk İnan, Riekerink'le Görüşecek İddiası!

Ben zaten performansım kötü evet hoca haklı diyen adam görmedim daha! hele bu selçuk bu konuda gördüğüm en yüzsüz adamlardan biri.Ulan arkadaş iyi oynarken iyi deniyor kötü oynayınca söyleyincemi üzerinde algı yaratılmak isteniyor?

Ft hocan gelirse oynatır seni merak etme.

Son düzenleme:
cok dikkat etmek lazim.

bugunku oyundan alinmadan sonra beyzademiz bin bir sey yapacaktir riek reisin kuyusunu kazmak icin. ne de olsa beyzadenin son cirpinislari.

Nazifoğlu'na gönderme yapıyor sanırım.

Balta ve Selçuk milli takıma alınmadı diye sevinmiştir bile demişti çünkü.

Sabotaja başlar oynatılmaması lazım artık

Riekerink'e yamuk yapmaya falan kalkmasın. Ertesi gün gazetelere başlık olur Selçuk İnan kadro dışı kaldı diye.

gidebilirsin artik

Senden bu sene cok umutluydum lan. Sistemli oynamaya calisiyoruz tam sevdigi tipte forvette geldi biraz kipirdar bu sene gercek kaptan gibi takimini tasir dedim ama beni hayal kirikligina ugrattin resmen. Calismak zor geliyor isteksizsin ve son olaylardan sonra baykus gibi kafan anca onde psikolojik olarak resmen kendi kuyunu kazdin.

Ne yazikki kulup ile aranda bulunan bag tamamen koptu. Yurt disindan kafana gore bir takim bulur gidersin umarim.
Yoksa sonumuz son degil diyeyim.
Giderken sabri semih falan kim varsa toplarsin umarim.

Kiminle yapacak sabotajı, takımda arkadaşı da kalmadı. :D

Sabotajmıj lol

Sabotajın alasını Sneijder yapıyor

Selçuk çıktıktan sonra ki oyunuda kanıtıdır

sen rezil oynadıkça adam seni kazanmak için oynatmaya devam etti daha ne yapsın. sahada dökülüyorsun performansın yerlerde bi de mücadele de etmiyorsun üstelik niye oynatsın seni tek bi sebep söyle selçuk efendi

Geri
Üst Alt