Selçuk İnan, Riekerink'le Görüşecek İddiası!

Kaptan;

İlk sezon müthiştin.
İkinci sezon iyi gibiydin.
Üçüncü sezon kötüydün.
Dördüncü sezon sıçtın.
Beşinci sezon sıvadın.

Bu altıncı sezonun, lütfen Bi SGİT.

Paf takima gonderilmeli derhal

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Devre arası iyi bir fırça çekip 60a kadar tutmalı ekstra hatalar olmadığı surece

Dejong dan fazlasını bekliyordu ki erken davrandı büyük ihtimal.
O da Selçuk tan iyi oynayamadı.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Manisa ya satılmalı. Yaptıkları için plaket verilip yolar ayrılmalı kesinlekle.

Veya maaşından 50 % maaş indirime gidip yedekte durmayı kabullenmeli

selçukçu troller rahatsız

Neyi konusacaksin? Yillardir birda olman het macta ilk 11 de oynaman sarti mi getiriyor yillardir berbar oynuyor hala konusacak yüzü oluyor, ulan devre arasi defol gitde kurtulalim senden nasil olsa bas kaldiracak yerli ceten kalmadi

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Dediğim gibi oldu Terimin takım içindeki adamları hocaya saldırıyor.Ben olsam baltayı selçuku sabriyi falan oynatmam 3-4 hafta.ama milli takıma almadılar terimi niye desteklesinler gibi sığ yorum görmek istemiyorum.onlar 2 hafta sonra sarmaş dolaş dolaşırlar terimle.aslolan evlatçılıktır.

He algı he

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

Devre arası kankanin yanına gideceksin.Büyük adamsın JOR.Şu adamı kes ilk 11den efsane ol.

Sabri,Semih ve bunun derhal gönderilip çetenin son izleri de silinmelidir.

Riekerink ile konuşacağına önce mücadeleni düzelt kaptanlık pazubandı ile çıkıp toptan kaçmak nedir

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Rize maçında orta sahamızı De Jong ve Selçuk'un oluşturacağına dair bir işaret olarak görebiliriz sanıyorum bu haberi.

Riekerink'in işi de ne zor.

FT dönemi kaynaklı maddi sıkıntılar, milli takımlardan kaynaklı sakatlıklar, hocayı kovdurmak için takımı sabote eden futbolcular, FT için lobi oluşturmaya dünden razı medya lobisi.

Allah yardımcısı olsun.

Geri
Üst Alt