Selçuk İnan: "Yabancı oyunculara kriter getirilmeli"

Faysal Duvardelen

🍑Spank Me
Yeni Üye

1848d31.jpg

Selçuk İnan, Galatasaray Dergisi’nin Haziran sayısında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Detaylar GSC Portal'da...

Tamamen Türk futbolcu açıklamaları.

Şu an 3 tane yerli forvet sayabilirsin demiş ama ben 1 tane bile sayamıyorum. Bunu yabancı kontenjanına bağlamasına bir lafım yok çünkü o kontenjan sayesinde o kadar yüksek paralar kazanacak.

gel de sövme simdi buna

Birkaç ay önce sınırsız olsun istiyordu.Performansı dibe vurunca Selçuk da döndü.Milli takım hocası gibi.

Doğru diyor.Yeni sözleşmelerle Hamit, Burak, Selçuk'a yıllık 10 milyon € dan fazla para ödüyoruz. Yabancı sınırı olmasa kim bu kadar para verir. O ücretlerin çeyreğini bile alamazlar.

Zaten degeriniz oldugundan fazla beyefendi.Selcukun bu kadar az zekâlı olabilecegini dusunmezdim

cingıl bels

Çok büyük oyuncu ya geçtiğimiz sezona bakınca yapılan sözleşmeyi hak ediyor muyum diye sormuyor da bıdıbdıdı yapıyor çakma Xavi

Biliyorlar çünkü yabancı sınırı kalkarsa bu ücretleri alamayacaklarını.

Zaten degeriniz oldugundan fazla beyefendi.Selcukun bu kadar az zekâlı olabilecegini dusunmezdim

Maalesef göründüğünün aksine zeki birisi değil ,

Juve maçı sonrası dönemde kendisiyle yapılan bir röportaj vardı maçın ertelenmesine karar verilmesiyle ilgili konuda o röportaj beni büyük hayal kırıklığına uğratmıştı söyledikleri nedeniyle .

Biz yerli çöplüğüne döndükten sonra büyük ihtimal mevcut yabancı sınırı uygulamasını kaldıracaklar..

Bizi sportif ve ekonomik olarak çökertmeye çalışan TFF ve arkasındaki güç şu an kıs kıs gülüyordur eminim...

selcuk un geldıgınden berı degıstıgının bı kanıtı daha...hatırlıyorum gecen sene yabancı sınırını sordular kım gelırse gelsın bızden ıyıyse oynayabılır ancak demıstı sımdı verdıgı cevap ; Buraya gelen çoğu yabancının 6+0+4 kuralından dolayı kadroya girememesinin sıkıntısını yaşadık. Bence yabancı futbolculara kriter konmalı.

Yabancı sınırı kalksaydı o yıllık ücretleri alamazdı adam, tabii ki savunur sınırlamayı, ben bile savunurdum ;)

adam kankasiyla beraber 2019 senesine kadar garanti sözlesmeyi kapti hic oynamasa bile pasa pasa alacak o parayi. saka gibi yahu düsündükce kafayi yiyorum.

gelecek sezon da biz mac sonu maglubiyetin sorunlarini tartisirken bunlar alemlere akar yine.

selcuk un geldıgınden berı degıstıgının bı kanıtı daha...hatırlıyorum gecen sene yabancı sınırını sordular kım gelırse gelsın bızden ıyıyse oynayabılır ancak demıstı sımdı verdıgı cevap ; Buraya gelen çoğu yabancının 6+0+4 kuralından dolayı kadroya girememesinin sıkıntısını yaşadık. Bence yabancı futbolculara kriter konmalı.

Burada dediği sınırlamadan çok daha başka birşey...Yani AB pasaportu,milli takımda oynama sayısı vb...Direkt serbestlikten çok bu kriterlerle olsa iyi olur demiş gibi geldi bana.Ama aksettirilmesi "yabancı sınırı olsun" şeklinde olmuş.

Bana göre en iyi fail röportajı Burak'a pas vermeyince kızıyor, üzülüyor dediği. Sanki mahalle takımı Galatasaray. Sonra böyle bir şeyi utanmadan diyen birine laf edince savunmaya kalkıyor futbol özürlü kişiler.

Geri
Üst Alt