daha bir iki sezon önce yabanci siniri kalksin diyen bu arkadas degilmi? ya biraz kendinden utan yapmisin 5 yillik kapi gibi sözlesme hala yabanci siniri kalkmasin diyorsun.
ben hala tam tersini düsünüyorum, yabanci siniri yüzünden türk milli takim basarisiz oluyor, cünkü yabanci siniri oldu süre bizim yerli futbolcular kendilerini gelistirmeye gerek duymuyacak, hele de büyük takima transfer olduysa tamam benden bukadar daha fazlasi lükse kacar kafasi var, yan gel yat nasil olsa yerim garanti.
ama gel gör ki yabanci siniri kalksa yerli futbolcularin alacagi para dehset düser bonservisden hic konusmuyorum bile, takima girmek icin var gücüyle calismasi gerekli cünkü rekabet cok daha vahim olur onlar icin, bunu gören yerli futbolcu büyük ihtimal türkiyede artik cok para kazanamiyacagi icin kendini avrupaya atar ve orda kendini gelistirir ve bunun sayesinde milli takim bundan faydalanir, bir avuc degil onlarca yerli futbolcu artik avrupada oynar, ama malesef bunu gören yok yada görmek istemiyorlar, yerli futbolcular icin yabanci siniri bir velinimet dir can dir canandir, haketmedikleri paralari bunun sayesinda aliyorlar ve alacaklar ta ki yabanci siniri kalkana dek.