Fenerbahcesine yaranmak icin bu aksam elinden geleni yapacaktir yine

Selçuk İnan,Teknik direktörlük kariyerinde Fenerbahçe'ye rakip olduğu 6 maçı da kaybetti​

1789293014971.webp

​

Fenerbahcesine yaranmak icin bu aksam elinden geleni yapacaktir yine

Selçuk İnan,Teknik direktörlük kariyerinde Fenerbahçe'ye rakip olduğu 6 maçı da kaybetti​

Ekli dosyayı görüntüle 335214​

​

Galatasaray'ın yenememesinde ki neden bizim taktiğe bağlı kanks.Sen yenemiyosan Selçuk hoca ne yapsın?Arada Kadro Fark'ı varken üstünlük kurulmuyosa kendi Takım'ımızı sorgulayalım.Ki Selçuk Kaptan da ilerleyen yıllarda Galatasaray'a hoca olarak gelme ihtimali fazla.Yanlış kişiye düşmanlık yapmayalım bence kanks..

Galatasaray'ın yenememesinde ki neden bizim taktiğe bağlı kanks.Sen yenemiyosan Selçuk hoca ne yapsın?Arada Kadro Fark'ı varken üstünlük kurulmuyosa kendi Takım'ımızı sorgulayalım.Ki Selçuk Kaptan da ilerleyen yıllarda Galatasaray'a hoca olarak gelme ihtimali fazla.Yanlış kişiye düşmanlık yapmayalım bence kanks..
hoca olarak geldiği gün en büyük düşmanı olurum

Fenerbahce macinda ciktigi 11lere ve Galatasaraya karsi ciktigi 11lere baktim
iki rakibine karsi saha disindaki durusuna baktim
Kocaelisporun Galatasaray taraftarina kufur ederken Selcuk Inanin kenarda gulusunu gordum

Bunu sadece biz yenemiyoruz , fener yeniyora baglayamam ben.

Ha sen Hatayli olarak yine sev ama bir Galatasarayli bu adami seviyorsa Galatasarayliligindan suphe duyarim

1789294402515.webp

Fenerbahce macinda ciktigi 11lere ve Galatasaraya karsi ciktigi 11lere baktim
iki rakibine karsi saha disindaki durusuna baktim
Kocaelisporun Galatasaray taraftarina kufur ederken Selcuk Inanin kenarda gulusunu gordum

Bunu sadece biz yenemiyoruz , fener yeniyora baglayamam ben.
Ben güldüğünü görmedim kanks.Selçuk Kaptan Zeki 1'idir gülüp kendi camiasındaki Takım'a gitmemek için yine gülmez bence..
images

Taraftar Selcugu gereksiz buyutuyor klasik politik davranan aman isimden olmayayım kafasinda ,devlet memurunun futbol şubesi, adamin karakteri herzaman aynıydı yani

08-webp.335189

Fatih terim de övüyordu bjk'yi o da mı besiktasli hatta stadyumlari paylaşalım falan da demişti zamanında
Fatih hoca futbol oynarken beşiktaş forması giymedi.Fb'yi övdüğü açıklamalar da var.Ama Galatasaray camiasında kalacak tarzı açıklamalar.Ne diyeyim Okan gittikten sonra beşiktaşa döndüğünde görüşürüz bu Konular'ı..

Fatih hoca futbol oynarken beşiktaş forması giymedi.Fb'yi övdüğü açıklamalar da var.Ama Galatasaray camiasında kalacak tarzı açıklamalar.Ne diyeyim Okan gittikten sonra beşiktaşa döndüğünde görüşürüz bu Konular'ı..

Burak yilmaz’a da bjk veya fb formasi giymedi diyecekmisin

Sonucta ona da tapiyorsun

Geri
Üst Alt