- 18 Mayıs 2011
- 54.509
- 58.709
- 4.613
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaray'ın yenememesinde ki neden bizim taktiğe bağlı kanks.Sen yenemiyosan Selçuk hoca ne yapsın?Arada Kadro Fark'ı varken üstünlük kurulmuyosa kendi Takım'ımızı sorgulayalım.Ki Selçuk Kaptan da ilerleyen yıllarda Galatasaray'a hoca olarak gelme ihtimali fazla.Yanlış kişiye düşmanlık yapmayalım bence kanks..Fenerbahcesine yaranmak icin bu aksam elinden geleni yapacaktir yine
Selçuk İnan,Teknik direktörlük kariyerinde Fenerbahçe'ye rakip olduğu 6 maçı da kaybetti
Ekli dosyayı görüntüle 335214
hoca olarak geldiği gün en büyük düşmanı olurumGalatasaray'ın yenememesinde ki neden bizim taktiğe bağlı kanks.Sen yenemiyosan Selçuk hoca ne yapsın?Arada Kadro Fark'ı varken üstünlük kurulmuyosa kendi Takım'ımızı sorgulayalım.Ki Selçuk Kaptan da ilerleyen yıllarda Galatasaray'a hoca olarak gelme ihtimali fazla.Yanlış kişiye düşmanlık yapmayalım bence kanks..
Fenerbahce macinda ciktigi 11lere ve Galatasaraya karsi ciktigi 11lere baktimGalatasaray'ın yenememesinde ki neden bizim taktiğe bağlı kanks.Sen yenemiyosan Selçuk hoca ne yapsın?Arada Kadro Fark'ı varken üstünlük kurulmuyosa kendi Takım'ımızı sorgulayalım.Ki Selçuk Kaptan da ilerleyen yıllarda Galatasaray'a hoca olarak gelme ihtimali fazla.Yanlış kişiye düşmanlık yapmayalım bence kanks..
Ben güldüğünü görmedim kanks.Selçuk Kaptan Zeki 1'idir gülüp kendi camiasındaki Takım'a gitmemek için yine gülmez bence..Fenerbahce macinda ciktigi 11lere ve Galatasaraya karsi ciktigi 11lere baktim
iki rakibine karsi saha disindaki durusuna baktim
Kocaelisporun Galatasaray taraftarina kufur ederken Selcuk Inanin kenarda gulusunu gordum
Bunu sadece biz yenemiyoruz , fener yeniyora baglayamam ben.
fotosunu attim ya , iyi bende birine kufur edildiginde guliyim guliyim ondan sonra diyim ki ben seni cok seviyorumBen güldüğünü görmedim kanks.Selçuk Kaptan Zeki 1'idir gülüp kendi camiasındaki Takım'a gitmemek için yine gülmez bence..
![]()
Ben güldüğünü görmedim kanks.Selçuk Kaptan Zeki 1'idir gülüp kendi camiasındaki Takım'a gitmemek için yine gülmez bence..
![]()
Bu algılara gelmeyelim kanks.Videolu değil başka 1 şeye gülmüş olabilir fotoğrafı da ona yorumlamışlardır bence..fotosunu attim ya , iyi bende birine kufur edildiginde guliyim guliyim ondan sonra diyim ki ben seni cok seviyorum
Bu algılara gelmeyelim kanks.Videolu değil başka 1 şeye gülmüş olabilir fotoğrafı da ona yorumlamışlardır bence..
Okan buruk'a besiktasli diyorsun Selçuk inan'a gelince yaptıklarına inanmıyorsun ilginç bir durum.Bu algılara gelmeyelim kanks.Videolu değil başka 1 şeye gülmüş olabilir fotoğrafı da ona yorumlamışlardır bence..
Selcuk inan hemşerisi ya ondanOkan buruk'a besiktasli diyorsun Selçuk inan'a gelince yaptıklarına inanmıyorsun ilginç bir durum.
Galatasaray'ın yenememesinde ki neden bizim taktiğe bağlı kanks.Sen yenemiyosan Selçuk hoca ne yapsın?Arada Kadro Fark'ı varken üstünlük kurulmuyosa kendi Takım'ımızı sorgulayalım.Ki Selçuk Kaptan da ilerleyen yıllarda Galatasaray'a hoca olarak gelme ihtimali fazla.Yanlış kişiye düşmanlık yapmayalım bence kanks..
Selçuk Kaptan futbol oynarken FB forması giymedi.Okan'ın da her beşiktaş Maç'ında beşiktaşı övmesi var..Okan buruk'a besiktasli diyorsun Selçuk inan'a gelince yaptıklarına inanmıyorsun ilginç bir durum.
Fatih terim de övüyordu bjk'yi o da mı besiktasli hatta stadyumlari paylaşalım falan da demişti zamanındaSelçuk Kaptan futbol oynarken FB forması giymedi.Okan'ın da her beşiktaş Maç'ında beşiktaşı övmesi var..
Fatih hoca futbol oynarken beşiktaş forması giymedi.Fb'yi övdüğü açıklamalar da var.Ama Galatasaray camiasında kalacak tarzı açıklamalar.Ne diyeyim Okan gittikten sonra beşiktaşa döndüğünde görüşürüz bu Konular'ı..Fatih terim de övüyordu bjk'yi o da mı besiktasli hatta stadyumlari paylaşalım falan da demişti zamanında
Fatih hoca futbol oynarken beşiktaş forması giymedi.Fb'yi övdüğü açıklamalar da var.Ama Galatasaray camiasında kalacak tarzı açıklamalar.Ne diyeyim Okan gittikten sonra beşiktaşa döndüğünde görüşürüz bu Konular'ı..